Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 کنگره هوش مصنوعی به همت پردیس بین‌المللی کیش، دانشگاه شیراز و صنعتی شریف برگزار می‌شود

کنگره هوش مصنوعی به همت پردیس بین‌المللی کیش، دانشگاه شیراز و صنعتی شریف برگزار می‌شود

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران، مدیرگروه هوش مصنوعی علوم پزشکی دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرنگار این خبرگزاری، از برگزار شدن اولین کنگره هوش مصنوعی کشور خبر داد. دکتر علیرضا مهدی‌زاده، عضو هیئت‌علمی گروه هوش مصنوعی این دانشگاه تصریح کرد این کنگره به‌صورت مجازی و به همت پردیس بین‌المللی کیش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد.

این کنگره به‌صورت مجازی و در روزهای هفتم و هشتم دی‌ماه برگزار می‌شود. دکتر مهدی‌زاده خاطرنشان کرد که هدف از برگزاری این کنگره شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در هوش مصنوعی در کشورمان است تا بتوانیم از این ظرفیت‌ها در راستای توسعه پایدار و فناوری‌های حوزه سلامت استفاده کنیم. ایشان تصریح کرد که می‌کوشیم این هدف را به کمک تعامل با پژوهشگران حوزه داخلی و بین‌المللی در این عرصه عملیاتی کنیم.

کنگره هوش مصنوعی

دکتر مهدی‌زاده در ضمن این گفتگو گریزی به محورهای کنگره هوش مصنوعی زده و اذعان داشت که برخی از موضوعات آن عبارت است از: پردازش سیگنال و تصاویر پزشکی، مدیریت کلان‌داده‌ها در حوزه سلامت، کاربردهای اینترنت اشیاء در حوزه سلامت، مسائل نوپدید اخلاقی و حقوقی که در ضمن استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی در حوزه سلامت ایجاد خواهد شد، کاربردهای هوش مصنوعی در علوم اعصاب و در نهایت کاربردهای بیوانفورماتیک در فناوری‌های حوزه سلامت.

ایشان افزودند برای آنکه بتوانیم به مطالبه مبارک رهبر معظم انقلاب جامه عمل بپوشانیم، باید دولت بتواند با اولویت بالا درباره این موضوع برنامه‌ریزی داشته باشد. ایشان ادامه دادند، به طور مثال اگرچه سهم علوم پزشکی شیراز در آغاز تولید فناوری تأسیسات پزشکی در ایران نیم درصد بود، اما پس از گذشت 9 سال اکنون این مقدار به 2.5 درصد رسیده است.

به عقیده دکتر مهدی‌زاده، توانمندی‌های عموم استان‌های کشور بیش از این مقدار بوده و باید برای فعلیت یافتن قوا و استعدادهای درونی آن‌ها بکوشیم. ایشان اشاره کردند برای به‌دست‌آوردن این جایگاه علاوه بر برگزاری این کنگره و برنامه‌های علمی متنوع، می‌کوشیم برای راه‌اندازی کارگاه‌های آموزشی متعدد هدف‌گذاری کنیم تا نسل جدید هر چه بیشتر با هوش مصنوعی و کاربردهای آن آشنا شود.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]