Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 برای ورود هوش مصنوعی به صنعت کشور تفاهم‌نامه همکاری امضا می‌شود

برای ورود هوش مصنوعی به صنعت کشور تفاهم‌نامه همکاری امضا می‌شود

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه‌ای مابین دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری و بخش دانش‌بنیان به‌منظور ایجاد هم‌افزایی و استقرار فناوری در بخش صنعت امضا شد. این تفاهم‌نامه در راستای راه‌اندازی دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری شکل گرفته است.

جمشید صباغ‌زاده، قائم‌مقام دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری به‌منظور همکاری مشترک دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری با شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه فناوری هوش مصنوعی این تفاهم‌نامه را بسیار بااهمیت دانست. وی در خصوص راه‌اندازی دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری بیان کرد که این اقدام به‌ این منظور عملی شده است، تا در بخش صنعت دانشگاه، فناوری هوش مصنوعی استقرار یابد.

به گفته قائم‌مقام دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری 80 درصد تجهیزات مخابرات و بخش IT در شرایط کنونی از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان تولید می‌گردد. وی از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های تفاهم‌نامه همکاری با بخش صنعت را استفاده از ظرفیت‌های مشترک در بخش آموزشی و صنعتی دانست.

در ادامه این نشست، مرتضی شیخ‌زاده، سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به این موضوع اشاره کرد که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، فرمایشات رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) را در خصوص این فناوری و لزوم پیشبرد آن در کشور مدنظر قرار داده است و به همین دلیل، سند راهبردی برای تحقق ۶۰۰ هزار متخصص در بخش هوش مصنوعی تدوین کرده است.

لازم به ذکر است طبق این سند، ایران در سال 1410 بین 10 کشور اول جهان در حوزه هوش مصنوعی قرار خواهد گرفت و اهداف کلان کشور در این حوزه مشخص شده است. همچنین با در نظر گرفتن برنامه راهبردی هوش مصنوعی در 23 کشور، این سند تدوین شده است و در سال 1410 چشم‌انداز ایران در این حوزه نمایش داده می‌شود.

وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: «در حال حاضر این فقط فارغ‌التحصیلان فناوری هوش مصنوعی نیستند که می‌توانند به اهداف پیشبرد فناوری هوش مصنوعی در کشور جامه عمل بپوشانند، بلکه ضرورت حکم می‌کند که در این خصوص از تجربیات شرکت‌ها نیز استفاده کنیم. چنانچه همه این همکاری‌ها انجام گیرد، این امید وجود دارد که کشورمان را هوشمند کنیم.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]