Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 کاربرد هوش مصنوعی پس از تدوین اسناد بالادستی به یک دغدغه مهم در کشور تبدیل شده است

کاربرد هوش مصنوعی پس از تدوین اسناد بالادستی به یک دغدغه مهم در کشور تبدیل شده است

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از خبرگزاری آنا، حسین ملازاده، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، در ضمن گفتگویی که با خبرنگار این خبرگزاری داشت، بر لزوم کاربرد عملیاتی هوش مصنوعی پس از تنظیم اسناد بالادستی خبر داد.

ملازاده دررابطه‌با ضرورت کاربرد هوش مصنوعی به‌موازات توسعه اینترنت نسل 5، اشاره کرد ابتدا با آمدن اینترنت نسل 2 امکان ارسال متن‌ها فراهم شد، سپس با اینترنت نسل 3 تصاویر امکان ارسال و بازنشر پیدا کردند. در اینترنت نسل چهارم امکان انتقال اطلاعاتی در حجم و اندازه فیلم‌ها میسر شد و با ظهور اینترنت نسل پنجم حجم داده‌های که امکان انتقال دارند بیش از گذشته خواهد شد که در این صورت برای مدیریت این حجم از داده باید از هوش مصنوعی کمک گرفت؛ بنابراین هوش مصنوعی و اینترنت نسل پنجم دوروی یک سکه هستند و باید به‌موازات هم به توسعه آن‌ها بیندیشیم.

ایشان تصریح کردند هوش مصنوعی نه‌تنها می‌تواند در انجام محاسبات پیچیده، در شرایطی که داده‌های زیادی در دسترس است کارآمد باشد، بلکه این قابلیت را دارد تا در شاخه‌ها و رشته‌های متفاوت فنی، پزشکی، نظامی، رباتیک و مهندسی تأثیرگذار بوده و به پیشرفت‌های خیره‌کننده منجر شود.

بالادستی

ملازاده در خلال گفتگو با این خبرگزاری دررابطه‌با مطالبه رهبر معظم انقلاب درباره آینده جایگاه ایران در زمینه هوش مصنوعی تصریح کرد که در حال حاضر فاصله بسیار زیادی با جایگاه مطلوبی که از سوی رهبر معظم انقلاب مطالبه شده است داریم. ایشان تأکید کردند که بدیهی است با صرف انتشار مقالات متعدد علمی نمی‌توانیم به این جایگاه دست پیدا کنیم.

ملازاده تصریح کرد اگرچه امروز در جایگاهی هستیم که به لحاظ تولید علم هوش مصنوعی رتبه 20 جهانی را داریم، اما مقصود مقام معظم رهبری کاربردی سازی آن است. به طور مثال باید تأثیرات هوش مصنوعی و توسعه آن در کشور بر روی شاخص‌هایی نظیر تولید ناخالص ملی دیده شود.

به گفته ایشان سند بالادستی موردنیاز برای توسعه هوش مصنوعی در کشور تدوین شده مراحل نهایی خود را طی می‌کند. با تدوین این سند باید انتظار داشته باشیم تا با یک فرماندهی واحدی به‌سوی کاربست هر چه بیشتر هوش مصنوعی در کشور پیش برویم.

ملازاده در بخش پایانی صحبت‌هایش به ضرورت تأمین زیرساخت‌های توسعه هوش مصنوعی تأکید کرده و اظهار داشت با کاربرد عملیاتی هوش مصنوعی، کسب‌وکارهای کشورمان دچار تحول مثبتی خواهند شد.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]