با لیست هشدار وبآموز، جامعه را عاری از کلاهبردار کنیم
اوجگیری قیمت ارزهای دیجیتال باعث شده است که بازار این نوع ارز به سرتیتر اخبار اقتصادی تبدیل شود. اما سؤالات زیادی در خصوص این نوع ارز در ذهن مردم و بهخصوص معاملهگرانی که با آن سروکار دارند، به وجود آمده است؛ سؤالاتی همچون:
علت وجود رمز ارزها چیست؟
ارزهای دیجیتال چگونه به وجود میآیند؟
انواع کریپتوکارنسیها کدامند و نحوه سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال چگونه است؟
چگونه با استفاده از آنها کلاهبرداری صورت میگیرد؟
آیا میشود در هر توکن یا کوینی سرمایهگذاری انجام داد؟
سود قطعی و سود ثابت در این پروژهها از کجا به وجود میآیند؟
در حال حاضر، پاسخ به همه این سؤالات از سوی کسانی داده خواهد شد که شاید بنا به دلایلی خود را آگاهان به این فن میدانند، و متأسفانه سؤالکنندگان پس از چندی متوجه میشوند که فریب خوردهاند! در واقع، مردم برای دستیابی به هدف خود ناخواسته به وعدههای واحی گوش فرادادهاند و افراد سودجو با کلاهبرداری بهنوعی رویافروشی کردهاند. نکته مهم در این خصوص آن است که معاملهگران و مردمی که در این زمینه فعالیت دارند، باید با موضوعات مهمی همچون «سود ثابت ماهانه» یا «ترید با هوش مصنوعی در بازار ارز دیجیتال» با دقت بیشتری برخورد کنند، تا سرمایهشان بهراحتی از دست نرود.
دلایلی که شاید به این گونه کلاهبرداریها دامن میزند عبارتاند از:
· عدم آگاهی افراد از بازارهای ارز: در حقیقت، افرادی که در زمینه ارز دیجیتال کلاهبرداری میکنند، از عدم آگاهی مردم در خصوص بازارهای رمز ارز سوءاستفاده میکنند و از این طریق به اهداف خود دست یابند.
· عدم وجود قانون مشخص: یکی دیگر از مواردی که باعث میشود مردم یا معاملهگران در این حوزه کاری فریب بخورند، عدم وجود قانون مشخصی در این حوزه کار است که این مسئله زمینه را برای بسیاری از شرکتها، سایتهای سرمایهگذاری و افراد سودجو، فراهم میکند.
این امر باعث شده است که گروهی از متخصصان فعال در حوزه بازارهای مالی و ارزهای دیجیتال و برنامهنویسان متخصص حوزه ارز دیجیتال خواستار بهبود اوضاع شوند و با کمک یکدیگر، اقدام به انتشار لیستی به نام «لیست هشدار وبآموز» کنند. هدف این گروه که با مدیریت محمد جرجندی، کارشناس جرایم رایانهای، تشکیل شده است، کمک به تشکیل جامعهای عاری از کلاهبردار است.
این لیست که بهصورت کاملاً رایگان در اختیار همه قرار گرفته، بهگونهای طراحی شده است که افراد میتوانند تقریباً همه پروژههایی را مشاهده کنند که در حوزه ارزهای دیجیتال و سایتهای سرمایهگذاری، کلاهبرداری میکنند و تنها با چند کلیک ساده قادرند با مدارک، تبلیغات و مستندات آنها آشنا شوند.
محمد جرجندی با همکاری تیم متخصص خود توانسته است این لیست هشدار را با هدف مبارزه با کلاهبرداران این حوزه فعال کند. بهطور قطع، کسانی که این لیست را مطالعه و بررسی خواهند کرد، با مفاهیم کلماتی همچون «پامپ و دامپ»، «ربات ترید»، «ترید با هوش مصنوعی»، «توکنهای بدون پشتوانه» و… آشنایی کامل پیدا میکنند و از این طریق، میزان کلاهبرداریها در این زمینه بهطور محسوسی کاهش پیدا خواهد کرد.
جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید