برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 راه اندازی و تجهیز 64 پژوهشسرا در راستای رشد پژوهش‌های هوش مصنوعی

راه اندازی و تجهیز 64 پژوهشسرا در راستای رشد پژوهش‌های هوش مصنوعی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

در اختتامیه شانزدهمین دوره برگزاری مسابقات ‌ربوکاپ کشور وزیر آموزش و پرورش خبر از تجهیز شصت‌وچهار سالن به عنوان مراکز هوش مصنوعی داد. او افزود این مراکز با استفاده از ظرفیت 2200 کانون پرورش فکری، پژوهشسراها و هنرستان‌‌های سراسر کشور ایجاد می‌شوند و در دوره اخیر 64 پژوهشسرا به عنوان خانه خلاق تأسیس و تجهیز شده‌اند.

مراسم اختتامیه شانزدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ‌ربوکاپ ایران دردانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات برگزار شد. در این مراسم یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش، دکتر محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مسئولان این حوزه حضور داشتند و از تیم‌‌های برتر شرکت کننده در این رقابت‌ها تقدیر شد.

یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش سخنان خود را با گرامی‌داشت یاد و خاطره معلمان شهید آغاز کرد و با اشاره به هفته معلم یاد معلمان شهیدی چون شهید علامه مطهری را گرامی داشت. وی از دانشمندانی چون شهید طهرانی مقدم یاد کرد که بیش از 50 اختراع در کارنامه علمی‌اش ثبت شده است. مرحوم سعید کاظمی آشتیانی دانشمند حوزه پزشکی کشور نیز از معلمان بوده است. مرحوم آشتیانی، همه دستاورد‌‌های زندگی علمی خود را متأثر از دوران معلمی‌اش می‌دانست.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

یوسف نوری رئیس آموزش و پرورش سپس در مورد اهمیت هوش مصنوعی در جهان افزود: امروزه اهمیت روبات‌ها به حدی است که ارتباط انسان با انسان را کمرنگ کرده و نوع جدیدی از ارتباط را در تعامل با خود برای انسان ایجاد کرده است، وی اشاره کرد شاید زمانی که بزرگ‌ترین شطرنج‌باز جهان در سال 1997 در مسابقه با کامپیوتر شکست خورد، اهمیت هوش مصنوعی برای بشر بیشتر روشن شد.

یوسف نوری افزود در دهه هشتاد، افتخار همراهی با تیم‌‌های دانش‌آموزی روباتیک را داشتم و اغب روبات‌ها در آن زمان در حوزه مسیریابی ساخته می‌شدند. او از یکی از دانش‌آموزانش به نام محسن فلاحی نام برد  که اکنون در حال تحصیل در مقطع دکتری هوش مصنوعی است و توانسته با اختراع یک روبات که انتقال معلولان را تسهیل می‌کند، موفق به کسب جایگاه اول جهان درمسابقات بین‌المللی زیمنس شود.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اهمیت هوش مصنوعی در حوزه اشتغال‌زایی اظهار داشت: علم روباتیک جدید عرصه‌ای جذاب است که با تجازی‌سازی مناسب آن می‌توان بازار بزرگ چند میلیارد نفری در جهان برای آن تعریف کرد. مشخص است با پیشرفت هوش مصنوعی درآمد و اشتغال‌زایی رشد خواهد کرد و گشایشی اقتصادی برای کشوراتفاق خواهد افتاد.

یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش در پایان اظهارات خود بیان داشت، مراکز رشد هوش مصنوعی با توجه به ظرفیت کانون‌‌های پرورش فکری، پژوهشسراها و هنرستان‌‌های سراسر کشور، در حال شکل گیری هستند و در حال حاضر 64 پژوهشسرا با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به‌عنوان خانه خلاق آماده بهره‌برداری و استفاده است.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]