Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 طرح صیانت از اینترنت کودکان در فضای مجازی

طرح صیانت از اینترنت کودکان در فضای مجازی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

کودکان در فضای مجازی، روزانه با هزاران اطلاعات ناخواسته، روبرو می‌شوند که ممکن است از لحاظ ذهنی و روانی برای آنها چالش‌برانگیز باشد، این موضوع ضرورت اندیشیدن به حفاظت از کودکان را در این فضا ایجاد می‌کند؛ به همین دلیل زیرساخت حفاظت از کودکان در فضای مجازی توسط وزارت ارتباطات، آماده شده و از اینترنت کودک تا دوهفته دیگر رونمایی می‌شود.

به گزارش هوشیو به نقل از مهر، سخنگوی وزارت ارتباطات، مهدی سالم در خصوص وظایف این زیرساخت گفت: «سند صیانت از کودکان در فضای مجازی بر عهده وزارت ارتباطات قرار دارد و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای اینترنت کودکان و نوجوانان برعهده این نهاد است.»

پیاده‌سازی اینترنت کودکان، طرحی است که اندیشیدن به آن از دی ماه سال گذشته کلید خورده و با فعال‌سازی آن، تا کنون دو میلیون کاربر از آن استفاده کرده‌اند. مهدی سالم با اشاره به اینکه اینترنت کودک به وسیله دو اپراتور تلفن همراه فراهم شده است، افزود: «فعال‌سازی این اینترنت با کد دستوری ممکن می‌شود و رونمایی از آن، طی مراسمی با حضور وزیرارتباطات تا دوهفته دیگر برگزار خواهد شد.»

مشاور وزیر ارتباطات، با بیان اینکه طرح صیانت از کودکان در فضای مجازی به عهده وزارت ارتباطات است بیان داشت: «این صیانت با رده‌بندی دسترسی به محتوا ممکن می‌شود و وزارت ارتباطات، زیرساخت لازم برای اجرایی شدن چنین طرحی را ایجاد کرده است.»

در راستای اجرای چنین طرحی «نشان دوستدار خانواده» نیز در اختیار پلتفرم‌ها و ارائه‌دهندگان خدمات سایبری امن، قرار می‌گیرد. سالم در خصوص چگونگی تحقق این طرح گفت: «سیم‌کارت‌های اختصاصی کودک و نوجوان ایجاد شده که دسترسی کودک را به اینترنت، محدود به سایت‌ها و محتواهای از پیش تعین‌ شده می‌کند. همچنین تبدیل سیم‌کارت عادی به سیم‌کارت‌های کودک و نوجوان از طریق ارسال کد دستوری ممکن است و والدین می‌توانند با انتخاب این کد، میزان دسترسی کودکان به اینترنت را نیز کنترل کنند.»

مشاور وزیر ارتباطات در ادامه بیانات خود افزود: «نرم‌افزارهایی که برای مدیریت زمان استفاده از اینترنت طراحی شده اند؛ نحوه دسترسی کودکان به سایت‌ها و برنامه‌های کاربردی نیز در آن‌ها قابل کنترل است. همچنین تبلت مخصوص کودکان از دیگر محصولاتی است که در راستای طرح صیانت اینترنت کودکان پدید آمده است. این تبلت‌ها نیز امکان مدیریت، نظارت و تنظیم نحوه استفاده از اینترنت توسط کودکان و سطح دسترسی آن‌ها را به وجود می‌آورند.»

مهدی سالم در انتهای سخنان خویش گفت: «وزارت ارتباطات مشغول آماده‌سازی زیرساخت خط تماس اضطراری ویژه کودکان و نوجوانان جهت بهره‌برداری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی است و آمادگی همکاری با نهادهایی مانند بهزیستی و بخش‌های غیردولتی را در این خصوص دارد.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]