Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 فناوری امن آزمون به کمک توسعه زیرساخت‌های فناورانه کشور می‌شتابد

فناوری امن آزمون به کمک توسعه زیرساخت‌های فناورانه کشور می‌شتابد

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از خبرگزاری مهر، فناوری امن آزمون نخستین سامانه هوشمند است که با ارائه امکان نظارت بر آزمون‌های مجازی با استفاده از هوش مصنوعی، به توسعه زیرساخت‌های آموزش آنلاین پرداخته است.

به نقل از خبرگزاری مهر، این فناوری باتوجه‌به نیاز کشور در زمینه هوشمندسازی آزمون‌های آنلاین و نیز نظارت بر این دست از آزمون‌ها ساخته شده است. این محصول از سوی یک شرکت دانش‌بنیان واقع در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و با مدیریت دکتر سرویس قادر و نیز چند دانشجوی نخبه هوش مصنوعی راه‌اندازی شده است.

این سامانه تا به امروز توانسته است در بیش از 12 هزار آزمون از جمله آزمون‌های زبان دانشگاه تهران، آزمون جامع دانشگاه آزاد و نیز آزمون‌های نیم‌سال دوم تحصیلی 98-99 مورداستفاده قرار گرفته و به نحو مطلوبی سلامت تمامی این آزمون‌ها را فراهم کند. این سامانه به نحوی طراحی شده است که پس از ورود کاربر، ویندوز قفل می‌شوند و هیچ نرم‌افزار دیگری قابل‌استفاده نخواهد بود. این سامانه برای برگزاری آزمون از دو دوربین استفاده می‌کند. یک دوربین صرفاً به کنترل و نظارت بر چهره فرد می‌پردازد. دوربین دیگر کلیت محیط اتاق آزمون را کنترل می‌کند.

امن

همان‌طور که مشخص است استفاده از این فناوری می‌تواند ضریب ایمنی در آزمون‌های آنلاین را افزایش دهد. به‌نحوی‌که کاربر بتواند از منزل خود در آزمون شرکت کند. با حضور این فناوری می‌توان نوید آن را داد که آزمون‌های مهمی نظیر کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و یا حتی آزمون‌های بین‌المللی همچون تافل یا آیلتس در منزل کاربر انجام شود. در این حالت کاربر باید دارای امکاناتی نظیر سیستم کامپیوتری یا لپ‌تاپ باشد. همچنین سیستم او باید دارای میکروفون، بلندگو، وب‌کم متصل به اینترنت بوده و در نهایت یک گجت مجهز به اندروید بالاتر از نسخه 5 داشته باشد.

برای برشمردن مزایای این فناوری می‌توان از عدم امکان جعل هویت و شرکت در آزمون توسط شخص دیگری یاد کرد. همچنین، امکان سوءاستفاده از حالت مجازی برگزاری آزمون به شکل مطالعه جزوه، کتاب و استفاده از مرورگرها نیز به‌کلی از دسترس ممتحن خارج خواهد شد؛ بنابراین می‌توان دریافت که با وجود فناوری امن آزمون کیفیت برگزاری آزمون‌ها از محتواهای درسی افزایش چشم‌گیری خواهد یافت.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]