جستجو
Generic filters
Filter by دسته‌ها
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 مسابقات جهانی نوآوری و اختراعات روسیه : مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد ساری افتخارآفرین شد

مسابقات جهانی نوآوری و اختراعات روسیه : مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد ساری افتخارآفرین شد

در مسابقات جهانی نوآوری و اختراعات روسیه شرکت‌های مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با کسب دو مدال طلا افتخارآفرینی کردند.

طبق اخبار منتشرشده از ساری، جوانان نخبه مازندرانی که پیش‌از این برنده مدال طلای جهانی w1/1 سازمان جهانی مالکیت معنوی اختراعاات با حمایت اوراکل، گوگل، آمازون، ناسا، مایکروسافت و فیسبوک شده بودند، این‌بار در مسابقات جهانی نوآوری و اختراعات روسیه (مسابقات ارشمیدس سال ۲۰۲۱) که یکی ازمهم‌ترین رقابت‌های جهانی در حوزه فناوری و اختراعات است، موفق عمل کردند و توانستند دو مدال طلای جهان را کسب کنند.

آن‌ها پیش از این و به تازگی یک مدال طلا کسب کرده بودند و بعد از مسابقات جهانی نوآوری و اختراعات روسیه که در آن هم موفق به کسب دو مدال شدند، توانستند افتخار کسب سه مدال طلا در کمتر از یک ماه را به دست آورند.

مسابقات جهانی نوآوری و اختراعات روسیه

مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری شامل پنج نفر هستند. احسان مرزبان، حامد مراد، حمید مراد، عارف محمودی ایرانمهر و عرفان محمودی ایرانمهر افرادی هستند که با اختراع ربات عیب‌یاب خودکار خطوط انتقال انرژی بدون دخالت نیروی انسانی و پهپاد برد بلند با تامین انرژی خورشیدی به منظور ساخت محصولات سفارشی در مقصد پروازی، آن هم با چاپگرهای سه‌بعدی، موفق به کسب دو مدال طلا در مسابقات جهانی نوآوری و اختراعات در روسیه شدند.

در ادوار گذشته مسابقات جهانی نوآوری و اختراعات در روسیه نیز پژوهشگران ایرانی موفق به کسب مدال شده بودند. در بهمن‌ماه سال ۱۳۸۵ تیمی ۱۸ نفره از ایران با ۲۵ اختراع در این مسابقات حاضر شدند و شش مدال طلا، شش مدال نقره و چهار مدال برنز کسب کردند و مقام دوم اختراعات جهان را به خود اختصاص دادند.

یکی از مهم‌ترین اختراعات آن دوره متعلق به طهماسب داوودی، مخترع و پژوهشگر طرح تابلوی مدیریت انرژی ساختمان بود. این طرح حاصل ۱۴ سال تلاش او بود و با سه هدف عمده صرفه‌جویی در مصرف انرژی، حفاظت و ایمنی برای افراد و تجهیزات و رهبری سیستم‌های کنترل و اتوماسیون برای هر واحد مسکونی، اداری و تجاری طراحی شده بود که در نهایت مدال طلا کسب کرد.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.

مقاله ما چطور بود؟

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها