جستجو
Generic filters
Filter by دسته‌ها
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 نیاز جامعه به پوست اندازی ؛ مسئولیت‌ها را به جوانان نخبه بسپارید

نیاز جامعه به پوست اندازی ؛ مسئولیت‌ها را به جوانان نخبه بسپارید

معاون سابق وزیر صمت معتقد است جامعه نیاز به پوست اندازی جدی دارد و باید فضا را به نسل بعد واگذار کنیم.

به گزارش هوشیو به نقل از خبرگزاری ایسنا، دکتر محمدباقر آقاعلیخانی، معاون سابق وزیر صمت، در مراسم اختتامیه جشنواره نوآوری و اختراعات مرتبط با کرونا که در رفسنجان برگزار شد، گفت: «امروز جامعه نیاز به پوست اندازی جدی دارد و باید فضا به نسل بعد واگذار کنیم. اگر در مسائلی با دنیا فاصله‌هایی داریم و آن را به تحریم و غیره نسبت می‌دهیم، بعد از این چنین عذرهایی پذیرفته نیستند و اگر نتوانیم خود را با تغییراتی که در دنیا رخ می‌دهد هماهنگ کنیم، عقب خواهیم ماند.»

آقاعلیخانی در ادامه گفت: «بحث فناوری اطلاعات در حال بلعیدن دنیا است و شرکت‌های فناور به شدت پولدار شده‌اند، در نتیجه آن‌ها که سوار بر فناوری نیستند از بین خواهند رفت. تا سال ۲۰۳۰ باید یک‌سوم ربات و هوش مصنوعی را به جامعه وارد کنیم و تا سال ۲۰۵۰ هوش مصنوعی بیشتر از هوش طبیعی خواهد شد. همسایگان ما این موضوع را شروع کردند و به‌اندازه‌ای جدی است که باید ما هم آن را حس کنیم و به سمتش برویم.»

سپردن صندلی‌ها به افراد کاردان

معاون سابق وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به نیروی انسانی خلاق در جامعه گفت: «باید زمینه قانونی آن را ایجاد و از مردم بخواهیم به این حوزه ورود کنند. باید بپذیریم صندلی‌ها باید به دست کسانی سپرده شوند که در این مبحث تسلط دارند.»
وی در ادامه گفت: «کشورهای چین و کره کار زیرساختی انجام داده بودند که نرم‌افزاری در حوزه سلامت ایجاد کردند و کد سلامت همه جمعیت خود را داشتند و به‌صورت هوشمند افراد را رصد کردند. با این روش بود که توانستند کرونا را مهار کنند. نرم‌افزارهای ما هم امروز باید بتوانند جامعه را مدیریت کنند تا از حوادث و رخدادهای بعد غافلگیر نشویم.»

او سوق دادن جامعه به سمت پیشرفت را در گرو سپردن مسئولیت‌ها به جوانان نخبه می‌داند: «تکنولوژی به‌سرعت جایگزین نیروی انسانی می‌شود و در دنیا تحولاتی شگرف رقم می‌زند. دنیا به سمت هوش مصنوعی می‌رود. امروز همین جوانان ژنرال‌های جامعه هستند که بر مباحث هوش مصنوعی، کارهای شبیه‌سازی و فناوری اطلاعات مسلط هستند و تلفیق این سه حوزه در جهان می‌تواند جهش ایجاد کند.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

مقاله ما چطور بود؟

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها