Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 هوشمندسازی خطوط معدن چادرملو توسط محققان دانشگاه امیرکبیر

هوشمندسازی خطوط معدن چادرملو توسط محققان دانشگاه امیرکبیر

زمان مطالعه: 2 دقیقه

یکی از حوزه‌هایی که هوش مصنوعی می‌تواند در آن مفید واقع شود، حوزه مشاغل سخت است که دستیابی به آن و کار در آن با به کارگیری فناوری‌های نوین آسان‌تر خواهد شد و باعث پیشرفت در روند کار می‌شود. هم‌اکنون طرحی برای هوشمندسازی خط‌های معادن توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر پیشنهاد شده و در دستور اجرا قرار دارد.

با توجه به فعالیت‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه هوش مصنوعی، این دانشگاه پتانسیل بالایی برای عملی کردن طرح‌های توسعه هوش مصنوعی دارد. طرح‌هایی که تا کنون با حمایت از گروه‌های تحقیقاتی این دانشگاه، ارائه و پشتیبانی شده اند؛ چرا که همواره رویدادهای مرتبط با هوش مصنوعی در این دانشگاه برگزار می‌شود. رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر با اشاره به رتبه و توان بالای این دانشگاه در زمینه هوشمصنوعی عنوان کرد: «طرح‌های نوینی در زمینه توسعه هوش مصنوعی داریم و قرار است پروژه‌های عملیاتی را در شرکت معدنی چادرملو اجرایی کنیم. با توجه به این طرح، تعدادی از خط‌های این معدن مکانیزه و هوشمند خواهند شد.»

به گزارش هوشیو، به نقل از ایسنا، دکتر سید حسن قدسی‌پور، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این سخنان را در مراسم افتتاحیه نخستین رویداد ملی طراحی و ساخت خودروی پرنده در این دانشگاه بیان کرد  ودر ادامه افزود: «هدف این دانشگاه تبدیل کردن طرح‌های پژوهشی و ایده‌های گروه‌های پژوهشگر به محصول است و تا کنون توانسته‌ایم به موفقیت‌های خوبی دست پیدا کنیم؛ به‌طوری که تاکنون 313 شرکت دانش بنیان در این دانشگاه مشغول به کار هستند.» او در ادامه سخنانش افزود: «هدف این دانشگاه هموار کردن مسیر تبدیل ایده به محصول است که در این راستا به موفقیت‌های بسیار خوبی دست یافته‌ایم، به نحوی که اکنون ۳۱۳ شرکت دانش‌بنیان در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.»

قدسی‌پور درباره توسعه دانشگاه امیرکبیر در دهه‌های اخیر افزود: «تعداد دانشجویان راه‌یافته به این دانشگاه در سال 54، سالانه 300 نفر بود، اما ظرفیت پذیرش این دانشگاه اکنون به 15 هزار نفر رسیده است که نشان از توان علمی بالای آن دارد.»
او درمورد وضعیت علمی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر افزود: «نیمی از این دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند و توجه به رشته‌های نوظهور در بین آن‌ها فراوان است.»
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: «می‌توان دانشجویان این دانشگاه را از گروه نخبگان دانست. سابقه این دانشگاه در زمینه ایجاد رشته‌های تحصیلات تکمیلی بیش از سی سال است و با این وجود پیشرفت‌های زیادی در حوزه‌های نوین دارد. علاوه‌بر این این دانشگاه با توجه به دستاوردهایی که در زمینه هوش مصنوعی داشته است، در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی رتبه نخست هوش مصنوعی کشور را به خود اختصاص داده است.»
درادامه طرح‌هایی که دانشگاه امیرکبیر ارائه داده است، پروژه‌های عملیاتی در شرکت معدنی چارملو در دست اجرا است و قرار است تعدادی از خط‌های این معدن، مکانیزه و هوشمند شوند.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]