برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 پهپادهای جدید ارتش بریتانیا از آزمایشات، سربلند بیرون می‌آیند

پهپادهای جدید ارتش بریتانیا از آزمایشات، سربلند بیرون می‌آیند

زمان مطالعه: 2 دقیقه

ارتش بریتانیا مرحله‌ آزمایش پهپادهای توده‌ای خود را با موفقیت به اتمام رسانده است. برجسته‌ترین نقطه‌قوت پهپادهای جدید ارتش بریتانیا، امکان کنترل همزمان از راه دور است.

آزمایش این وسایل هوایی بدون سرنشین یا UAVهای تجمعی در سلیسبری بریتانیا انجام شد و روابط عمومی ارتش کشور اطلاعات مربوطه را منتشر کرد. مزیت کلیدی پهپادهای تجمعی این است که یک اپراتور به‌تنهایی می‌تواند به صورت همزمان همه‌ آن‌ها را کنترل کند. پهپادها به صورت گروهی عمل می‌کنند، اما هر یک مسئله‌ خاص خود را در پیش می‌گیرند.

همان‌طور که در ویدئوی منتشرشده از این رویداد مشاهده می‌کنید، این پهپادهای جدید ارتش بریتانیا به سیستم‌های خودکار راه‌اندازی، فرود و حمل‌ونقل تجهیز شده‌اند. البته با وجود نیاز حداقلی به حضور انسان‌ها، امکان ادغام عملیات‌های انسانی و پهپادی نیز به کمک یک نرم‌افزار تخصصی فراهم شده است.

پهپادهای جدید ارتش بریتانیا

طی آزمایشات، ارتش، دو سیستم تجمعی متفاوت را به آزمایش گذاشت. در سیستم اول که اطلس نام دارد، یک اپراتور با استفاده از تبلت چهار پهپاد را کنترل می‌کند. تکمیل هر یک از عملیات‌ها مستلزم استفاده از دستگاه‌های خاص است. سیستم دوم، به نام البیت، به سربازان اجازه می‌دهد، تا با برنامه‌نویسی، مأموریت‌های خودکار حداکثر 6 پهپاد را کنترل کنند. بدین ترتیب، پهپادها می‌توانند به عنوان یک گروه، بر یک هدف واحد متمرکز شوند و در عین حال، هریک نقشی منحصر‌به‌فرد بر عهده داشته باشند.

ارتش بریتانیا دو سناریوی اصلی در آزمایشات به کار برد. طی اولین سناریو، گروه پهپادها یک محیط مشخص را تحت حافظت بیست‌وچهارساعته قرار دادند و یک شیء خاص و محیط اطرافش را نظارت کردند. در سناریوی دوم، اتصال سیستم برنامه‌ریزی مأموریت پهپادها به یک سیستم هوش مصنوعی به این UAVها اجازه داد، تا نظارت گسترده انجام داده و در صورت مشاهده‌ هدف‌، به اپراتور اطلاع‌رسانی کند و در صورت نیاز، آن‌ها را دنبال کند.

پهپادهای جدید ارتش بریتانیا

سرهنگ آرتور دوو، فرمانده آزمایش پیاده‌نظامان و واحد توسعه، گفته است: «این فناوری تجمعی می‌تواند انجام عملیات‌های اطلاعاتی، نظارت گسترده و شناسایی را برای ارتش بریتانیا بر عهده بگیرد.» ارتش این کشور قصد دارد از این پهپادهای جدید ارتش بریتانیا برای افزایش دقت حملات از راه دور علیه دشمنان استفاده کند.

دامینیک فرت، مهندس ارشد و متخصص UAV، معتقد است: «پروژه‌ اخیر دستاوردی چشمگیر برای شرکت FCG و ارتش کشور به شمار می‌رود. اکنون توانسته‌ایم اثبات کنیم که یک نفر می‌تواند شش پهپاد را به پرواز درآورد. پروژه‌های آینده ارتش بر همکاری انسان‌ها و ماشین‌ها تمرکز خواهند داشت، تا نیروهای زمینی و هوایی را با یکدیگر هماهنگ کرده و نهایت استفاده را از هر دو ببرد.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]