40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
تیتر یک
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 تاکید رهبر معظم انقلاب ‌بر اهمیت هوش مصنوعی در دیدار نخبگان علمی کشور

تاکید رهبر معظم انقلاب ‌بر اهمیت هوش مصنوعی در دیدار نخبگان علمی کشور

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از پایگاه خبری Khamenei.ir، رهبر انقلاب صبح امروز با جمعی از نخبگان علمی کشور دیدار کردند. در طی این دیدار ایشان بر اهمیت و ارجمندی نخبگان کشور نزد ملت و نظام اسلامی صحبت کردند و آن‌ها را «نور چشم» کشور خواندند. ایشان بر این نظر بودند که نخبگان ما می‌توانند شکاف علمی ایجاد شده بین خط مقدم فناوری در جهان با وضعیت علم و فناوری داخل را پُر کنند.

ایشان ادامه دادند علاوه بر اینکه نخبگان باید به دلیل اینکه خداوند این استعداد و شایستگی را به ایشان اعطا کرده است شکرگزار باشند، بلکه سایرین، از جمله دولتمردان، اساتید و والدین ایشان نیز باید نسبت به وجود این استعداد فطری سپاس‌گزار باشند.

رهبر انقلاب در فراز دیگری از نکاتشان فرمودند سال‌ها بود که استعمارگران کوشیدند اراده ملت ایران را با تحقیر این کشور از بین ببرند. اما با انقلاب اسلامی روشن شد که این ملت به اراده خود باور دارد. ایشان تأکید کردند که در برابر استعمار باید مراقب غفلت و غارت باشیم. زیرا استعمارگران برای غارت کشورها، آن‌ها را از اراده و نیروهایشان غافل می‌کنند و سپس به غارتشان می‌پردازند.

هوش مصنوعی و نخبگان

ایشان تأکید کردند که دانشمندان ما باید بتوانند برای آینده علمی کشور برنامه‌ریزی کنند. در واقع نقطه مطلوب ما در نظر ایشان زمانی است که سایر کشورها و فرهنگ‌ها برای فراگیری علوم و فنونی که به دست متخصصان ایرانی خلق شده است به فراگیری زبان فارسی نیاز پیدا کنند.

ایشان برای رسیدن به این نقطه سه مرحله را تعریف کردند. اول، پرکردن شکاف بین علم و فنون داخل با خط مقدم علم در جهان. دوم، عبور از مرزهای فعلی دانش و کشف فنون جدید. سوم، بنا کردن تمدن نوین اسلامی بر مبنای دستاوردهای داخلی.
ایشان تأکید کردند که در علم باید آفرینشگر باشیم. در واقع برای اینکه علم بتواند پاسخی برای بحران‌های کشور داشته باشد، نیازمند آن است تا آن را آفرینشگرانه بشناسیم و به کار بگیریم. با توجه به بحران‌های امروز نظیر آب، ترافیک، مشکلات زیست‌محیطی، آسیب‌های اجتماعی، تخلیه روستاها، ضعف در نظام پولی، مالی، مالیاتی، بانکی، نظام تولید و توزیع ثروت و همگی آن‌ها باید به برکت علم و آفرینشگری در این حوزه راهکارهای لازم را استخراج کرد.

به نظر ایشان از میان فنون عالیه جهان برای مدیریت کشور و حل بحران‌ها، هوش مصنوعی به‌راستی جایگاهی آینده‌ساز دارد. به همین دلیل تأکید کردند که با دریافت خط‌مشی‌ها باید آن‌گونه کار کنیم که در چند سال آینده جزو ۱۰ کشور برتر هوش مصنوعی جهان باشیم. در حال حاضر سهم هوش مصنوعی از تولید ناخالص داخلی ۱ درصد است. ایشان اشاره داشتند که مطلوب است این میزان به ۵ درصد برسد.

رهبر معظم انقلاب در ادامه نکات و رهنمون‌هایشان بر عقیده بودند که اگر نخبه‌ای برای تجهیز شدن مهاجرت کند و بازگردد، هیچ منعی ندارد. همچنین، در نظر داشتند که موانع جدی تولید و رفع بحران‌های کشور، عنصری فرهنگی است. در واقع احساساتی نظیر ناامیدی، بی‌آیند‌گی، بی‌همتی، بی‌حوصلگی، راحت‌طلبی، حس ناتوانی و عدم خطر پذیربودن از جمله این موانع فرهنگی به حساب می‌آید.

ایشان همچنین از رشد روزافزون شرکت‌های دانش‌بنیان ابراز خرسندی کرده و اعلام کردند: برای رعایت ضوابط دانش‌بنیان بودن، سخت‌گیری‌های لازم صورت گیرد.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]