Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 چت‌بات جدید NHS زمان انتظار را برای بیماران کوتاه‌تر و بهره وری متخصصان را بیشتر می‌کند

چت‌بات جدید NHS زمان انتظار را برای بیماران کوتاه‌تر و بهره وری متخصصان را بیشتر می‌کند

زمان مطالعه: 2 دقیقه

اداره خدمات ملی بهداشتی درمانی (NHS)، واقع در لیورپول، با همکاری شرکت TCS (خدمات مشاوره‌ای تاتا)، چت‌بات مجهز به هوش مصنوعی تولید کرده است که زمان انتظار را برای بیماران کوتاه‌تر می‌کند و موجب بهره وری متخصصان می‌شود.

بریتانیایی‌ها سال‌ها است به انتظار طولانی‌مدت در صف خدمات NHS عادت کرده‌اند. با این حال، پس از همه‌گیری کرونا، تعداد بیماران حاضر در لیست انتظار افزایش یافته است.

بهره وری متخصصان

دیدگاه‌های زیادی درباره اصلاحات NHS وجود دارد، اما چیزی که همه روی آن توافق‌نظر دارند، این است که مسیر فعلی ایده‌آل نیست. فناوری‌های مدرن با ارتقای خدمات NHS، اوضاع را هم برای بیماران و هم برای ارائه‌دهندگان خدمات بهتر می‌کنند.

مرکز والتون NHS اعلام کرده است که قصد دارد با همکاری TCS، راهکار‌های دیجیتالی ارائه دهد تا بهره وری متخصصان حوزه‌ بهداشت و درمان را افزایش دهد، زمان انتظار را برای بیماران کوتاه‌تر کند و تجربه‌ کلی از این خدمات را بهبود ببخشد.

شالینی ماتور، رئیس واحد تجاری خدمات عمومی بریتانیا، اروپا و ANZ در TCS، می‌گوید: «خوشحالیم که با مرکز والتون همکاری می‌کنیم تا با تکیه بر فناوری‌های نسل بعد، مراقبت از بیماران را در بریتانیا متحول کنیم. این فناوری‌ها و راهکارها به کاهش زمان انتظار برای بیماران کمک می‌کنند و در عین حال، بهره وری متخصصان را بهبود می‌بخشند. این پروژه مسیر را برای نوآوری‌های دیجیتالی دیگر در حوزه‌ (خدمات) بالینی هموار می‌کند.»

اولین محصول این همکاری یک چت‌بات هوش مصنوعی است که قصد دارد رویه‌ تشخیص و درمان بیماران مبتلا به سردرد را متحول کند.

چت‌بات راهکارجدید برای سردرد فراهم می‌کند

سردرد از آن دسته بیماری‌هایی است که می‌تواند به هیچ‌وجه جدی نباشد و یا می‌تواند مهلک و کشنده باشد. اگر بیماری نگران سردردش باشد، باید آن را بررسی کند. با این حال، تصمیم‌گیری در مورد اولویت‌بندی بیماران کار بسیار دشواری است.

بیماران مبتلا به سردرد بیشترین تعداد مراجعه سرپایی به متخصصان مغز و اعصاب در مرکز والتون را به خود اختصاص می‌دهند. استفاده از چت‌بات به عنوان یک راهکار جدید مبتنی بر هوش مصنوعی، امکان جمع‌آوری اطلاعات در مورد وضعیت بیمار را فراهم می‌کند تا پزشکان بتوانند قبل از معاینه‌ بیمار، به گزارش کامل و جامع دسترسی داشته باشند.

بهره وری متخصصان

بسته به ارزیابی پزشک، بیمار ممکن است به سرعت تحت درمان قرار بگیرد و یا در زمان انتظار، دستورالعمل‌های لازم را دریافت کند.

دکتر آنیتا کریشنان، مدیر بخش بالینی نورولوژی مرکز والتون و متخصص سردرد، اظهار داشت: «فناوری بخش مهمی از پزشکی را تشکیل می‌دهد. به همین دلیل، همکاری با TCS برای ایجاد یک راهکار جدید مبتنی بر هوش مصنوعی که به بیماران کمک می‌کند، هیجان انگیز بوده است. سیستم چت‌بات این پتانسیل را دارد که به سایر حوزه‌های پزشکی گسترش یابد و بدین ترتیب، به بیماران بیشتری کمک کند. ما از نزدیک با TCS و دیگر همکاران متخصص کار می‌کنیم تا مطمئن شویم راهکار جدید موثر و ایمن است و نتایج درمانی بیماران و بهره وری متخصصان را بهبود می بخشد

این پروژه شاید صرفا نسخه‌ای آزمایشی و ابتدایی باشد که محدودیت‌های خاص خودش را دارد، اما چت‌بات‌های مجهز به هوش مصنوعی این قابلیت را دارند تا حوزه‌ NHS را متحول کنند. چت‌بات‌ها می‌توانند با کمک به اولویت‌بندی درست بیماران، در وقت محدود درمان‌گران صرفه‌جویی کنند؛ چون با ثبت پرسش‌های مهم قبل از معاینه، جلوی سوالات تکراری پزشک را می‌گیرند. چت‌بات‌ها نمی‌توانند همه مشکلات NHS را حل کنند، اما باید تغییرات مثبتی برای کارکنان و بیماران ایجاد کرده و منجر به افزایش میزان بهره وری متخصصان شوند.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]