40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
تیتر یک
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 فرصت های شغلی برای متخصصان پایتون در سال ۲۰۲۱

فرصت های شغلی برای متخصصان پایتون در سال ۲۰۲۱

این‌که کدام زبان برنامه‌نویسی را به صورت تخصصی می‌آموزیم در تعیین مسیر شغلی ما نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند. در انتخاب این زبان، مهم‌تر از پیش‌زمینه‌ قبلی، توجه به سطح تقاضاست. نکته‌ی دیگری که باید مدنظر قرار داد این است که بدانیم با تخصص در آن زبان چه کارهایی می‌توان انجام داد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم طی چندین مقاله، فرصت‌های شغلی موجود برای متخصصان انواع زبان‌های برنامه‌نویسی را معرفی کنیم. در این نوشتار که اولین قسمت از این مجموعه است، در فرصت های شغلی برای متخصصان پایتون صحبت خواهیم کرد.

فرصت های شغلی برای متخصصان پایتون

تعداد زبان‌های برنامه‌نویسی زیاد است، اما آشنایی با پایتون برای آن‌ دسته افرادی که به مهندسی علاقه‌مندند، درهای زیادی را باز می‌کند. بزرگ‌ترین مزیت پایتون، عمومی بودن آن است؛ بدین معنی که فرصت های شغلی برای متخصصان پایتون زیاد هستند. البته این مسئله یک جنبه‌ی منفی هم دارد و آن سردرگمی بین این انتخاب‌های متعدد است.

تحلیلگر GIS

تحلیل GIS (سیستم‌های اطلاعات جغرافیاییGeographic Information Systems)، حوزه‌های تحلیل داده، برنامه‌نویسی و نقشه‌نگاری را در هم ادغام می‌کند. وظیفه‌ی اصلی این متخصصان، تحلیل داده‌های فضایی به کمک نرم‌افزارهای نقشه‌برداری و همچنین، طراحی نقشه‌های دیجیتال بر اساس داده‌های جغرافیایی و داده‌های دیگر است. یادگیری پایتون مهارتی است که با از میان برداشتن زوائد کار و خودکارسازی فرآیند، مدیریت و تحلیل داده را برای کاربران GIS آسان می‌کند. در نتیجه این یکی از فرصت های شغلی برای متخصصان پایتون به حساب می‌آید.

[irp posts=”۶۳۳۹″]

توسعه‌دهنده نرم‌افزار

یکی از فرصت های شغلی برای متخصصان پایتون این است که توسعه‌دهنده نرم‌افزار شوند. وظایف توسعه‌دهنده‌ نرم‌افزار شامل تشخیص، طراحی، نصب و آزمایش سیستم‌های نرم‌افزاری است که از ابتدا برای شرکت خاصی ساخته شده‌اند. این نرم‌افزارها طیفی گسترده دارند و علاوه بر نرم‌افزارهای داخلی  که برای کمک به کارآیی کسب و کارها طراحی می‌شوند، سیستم‌هایی که به مشتریان بیرونی فروخته می‌شوند را نیز در بر می‌گیرد.

توسعه‌دهنده‌ها به جز ارائه‌ی سیستم نرم‌افزاری، مسئول نگهداری و به روزرسانی آن نیز هستند تا اطمینان حاصل کنند مشکلات امنیتی آن حل شده و قابلیت کاربرد با دیتابیس‌های جدید را نیز دارد. پایتون از زبان‌های رایج و پرکاربرد دنیای توسعه‌ی نرم‌افزار است. به همین دلیل، تسلط بر آن برای به دست آوردن شغل توسعه‌دهنده نرم‌افزار کلیدی است.

مهندس تضمین کیفیت

مهندس تضمین کیفیت Quality Assurance یا QA مسئول طراحی آزمایشاتی است که مشکلات نرم‌افزار را قبل از راه‌اندازی مشخص می‌کنند. مهندسان QA هرگونه خطا و مشکل شناسایی شده طی این آزمایشات را تحلیل و برای بازبینی‌های بعدی مستندسازی می‌کنند.

[irp posts=”۳۷۴۲″]

از دیگر وظایف مهندسان QA می‌توان به طراحی و اجرای آزمایشات جدید، گزارش نتایج و همکاری با توسعه‌دهنده‌های نرم‌افزار به منظور حل مشکلات برنامه‌ها اشاره کرد. بسته به ساختار درونی سازمان، این مهندسان می‌توانند سمت مدیریتی و اجرایی در دست داشته باشند. برای در دست داشتن شغل مهندسی تضمین کیفیت، باید بر زبان‌های برنامه‌نویسی همچون پایتون تسلط داشت؛ علاوه بر این، تجربه‌ی گسترده در حوزه‌ی توسعه و آزمایش نرم‌افزار نیز ضروری است.

توسعه‌دهنده فول استک

توسعه‌دهنده فول استک Full Stack Developer کسی است که با back-end و front-end نرم‌افزارها سر و کار دارد. توسعه‌دهنده‌های فول استک باید در زمینه‌های گوناگون از جمله کدنویسی، دیتابیس، طراحی گرافیک و مدیریت UI/UX تخصص داشته باشند تا در کارشان موفق باشند. این متخصصان، به اصطلاح عامه، آچار فرانسه‌ شرکت‌ها هستند که آماده‌اند در هر نقطه‌ای از فرآیند که لازم بود کمک ارائه دهند. در شرح شغل مهندسان فول استک، مهارت‌هایی همچون استفاده از فناوری‌ها و زبان‌های گوناگون به کاررفته در توسعه‌ی نرم‌افزار نیز به چشم می‌خورد. توسعه‌دهنده‌های فول استک نگاهی همه‌جانبه و جامع دارند، چون علاوه بر تجربه‌ی کاربر، کارکرد نرم‌افزارها را نیز مدنظر قرار می‌دهند.

مهندس یادگیری ماشین

یکی از فرصت های شغلی برای متخصصان پایتون مهندسی یادگیری ماشین است. مهندس یادگیری ماشین فردی است در حوزه‌ی IT که با تمرکز بر پژوهش، ساخت و طراحی سیستم‌های هوش مصنوعی خودران، سعی در خودکارسازی مدل‌های پیش‌بین دارد.

[irp posts=”۱۴۶۷۷″]

مهندسان یادگیری ماشین مسئول طراحی و تولید الگوریتم‌های هوش مصنوعی هستند که پس از آموزش، می‌توانند پیش‌بینی انجام دهند. اگر در حال حاضر به عنوان متخصص یادگیری ماشین فعالیت دارید، به فکر ارتقای مهارت‌هایتان به حوزه‌ی یادگیری عمیق باشید.

آن‌چه در این نوشتار مرور کردیم تنها چند نمونه از کارهایی هستند که می‌توان با پایتون انجام داد؛ با این حال، به خاطر داشته باشید که تنوع گزینه‌ها فراوان است و روز به روز به تعداد این کاربردها اضافه می‌شود.

به نظر شما چه شغلی را می‌توان به لیست فرصت های شغلی برای متخصصان پایتون که در این مطلب به آن اشاره شده، اضافه کرد؟

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]