40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
تیتر یک
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 ۸۷ درصد از کسب‌وکارهای کشاورزی آمریکا به هوش مصنوعی مجهز هستند

۸۷ درصد از کسب‌وکارهای کشاورزی آمریکا به هوش مصنوعی مجهز هستند

بنابر پژوهشی که به‌تازگی منتشر شده است، ۸۷ درصد از کسب‌وکارهای کشاورزی آمریکا از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند. این رقم نسبت به سال گذشته (۷۴ درصد) افزایش داشته است.

۹۱ درصد از مدیران صنعت کشاورزی آمریکا بر این باورند که پایبندی به اصول اخلاقی در فرایند توسعه و استفاده از فناوری‌های نوظهور منجر به ایجاد مزیت رقابتی برای کسب‌وکارها می‌شود. این مدیران معتقدند بخش کشاورزی در نوآوری و به‌کارگیری پیشرفت‌های دنیای فناوری همگام با صنایع بزرگ پیش می‌رود.

از میان هشت صنعتی که از آن‌ها نظرسنجی به عمل آمد، دو صنعت بیمه و برگزاری نمایشگاه‌ به‌طور مشترک رتبه نخست و صنعت کشاورزی رتبه دوم را از آن خود کردند. ۸۸ درصد از مدیران صنایع بیمه و برگزاری نمایشگاه‌ اظهار داشتند در سازمان‌‌های‌شان از فناوری هوش مصنوعی استفاده می‌کنند. علاوه بر این، مبالغی که بخش کشاورزی صرف آموزش کارکنان خود در زمینه فناوری‌های هوش مصنوعی می‌کند نیز رو به افزایش است. به‌عبارت دیگر، از هر ۱۰ کسب‌وکار کشاورزی، ۹ مورد (۹۰ درصد) اقدام به آموزش نیروهای خود در زمینه فناوری‌های هوش مصنوعی کرده‌اند. این رقم نسبت به سال ۲۰۲۰ (۸۷ درصد) و همچنین میانگین سرمایه‌گذاری‌های این صنعت در بخش آموزش (۸۳ درصد) افزایش داشته است.

این نتایج حاصل پژوهش مطالعات سالانه RELX تحت عنوان فناوری‌های نوظهور (۲۰۲۱)  است که به کوشش شرکت مالک Proagrica یعنی RELX و توسط IPSOS Mori انجام شده است. در جریان این پژوهش که چهارمین پژوهش مقطعی سالانه و مقطعی است از بیش از ۱۰۰۰ مدیر ارشد آمریکا نظرسنجی به عمل آمد و سؤالاتی در خصوص میزان سرمایه‌گذاری، رویکرد و پیش‌بینی‌های آن‌ها در عرصه هوش مصنوعی پرسیده شد.

کشاورزی آمریکا

در ضمن، ۶۳ درصد از این مدیران تصریح کردند این فناوری تأثیر مثبتی بر تاب‌آوری شرکت‌های آن‌ها در طول دوران همه‌گیری داشته است.

به گفته لیندسی سادون، مدیر ارشد استراتژی در Proagrica «بخش کشاورزی همواره، حتی پیش از دوران همه‌گیری کرونا، در فناوری‌های نوظهور سرمایه‌گذاری می‌کرده است. تازه‌ترین اعداد و ارقام گواه این است هستند که این صنعت همواره نوآوری را نهاده است. برای فردی با سابقه کاری من این مسئله اصلاً جای تعجب ندارد و نمایانگر این است که صنعت کشاورزی در مسیر درستی قرار دارد و سعی دارد با پذیرش فناوری کارایی خود را افزایش دهد. این مسئله باعث دلگرمی کشاورزان نسل بعد است که انتظار دارند در آینده، افراد فعال در این حوزه از صنعت سواد فناورانه داشته باشند. سواد فناورانه افزایش موفقیت و بالتبع نوآوری بیشتر را به همراه خواهد آورد.»سایر یافته‌های کلیدی این نظرسنجی به شرح زیر هستند:

  • میزان به‌کارگیری فناوری‌های هوش مصنوعی در ایالات متحده به ۸۱ درصد رسیده است. این رقم از سال ۲۰۱۸، ۳۳ درصد افزایش داشته است.
  • ۹۲ درصد از مدیران کسب‌و‌کارها بر این باورند که فناوری‌های نوظهور بر صنعت حوزه فعالیت‌ آن‌ها تأثیر مثبت دارد.
  • ۴۸ درصد از کسب‌وکارها برای پشتیبانی از کاربرد فناوری‌های هوش مصنوعی تعداد متخصصین علوم داده و دیگران متخصصین فناوری خود را افزایش داده‌اند.
  • ۳۹ درصد از مشارکت‌کنندگان اظهار داشتند فناوری هوش مصنوعی بر صنعت حوزه فعالیت آن‌ها تأثیر منفی دارد. آنان دلیل رویکرد منفی خود نسبت به هوش مصنوعی را لزوم افزایش آموزش، ارتقا و پرورش مهارت‌های کارکنان خود دانسته‌اند.

به گفته سادون، «علاوه بر این، نتایج این پژوهش نشان می‌دهد صنعت کشاورزی به‌مرور نسبت به عواقبِ اختلاف و پراکندگی ناشی از معرفی فناوری در این عرضه آگاه می‌شود. ۸۹ درصد از مدیران معتقدند کشورها باید منابع و فناوری‌های خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. فناوری‌هایی نظیر هوش مصنوعی این ظرفیت را دارند که داده‌ها را هویت‌زدایی کنند و در عین حال، بینش‌هایی برای ایجاد فرصت‌های جدید ارائه دهند. در نتیجه استفاده از این فناوری‌ها کشاورزان دیگر نگران افشا شدن IP خود نخواهند بود و بدین ترتیب، همکاری و در نهایت رشد افزایش می‌یابد.»

انواع کاربردهای هوش مصنوعی در صنایع مختلف را در هوشیو بخوانید

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]