Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 6 روش استفاده از ChatGPT در ایران بدون محدودیت ثبت‌نام

6 روش استفاده از ChatGPT در ایران بدون محدودیت ثبت‌نام

زمان مطالعه: 3 دقیقه

با وجود جنجالی که ChatGPT در چند ماه اخیر به پا کرده، حتماً ترغیب شده‌اید که برای یک‌بار هم که شده با این چت‌بات گفت‌وگو کنید؛ اما بلافاصله پس ورود به سایت OpenAI برای ثبت‌نام، بلافاصله هیجان شما فروکش می‌کند؛ چرا که متوجه می‌شوید برای ساخت حساب کاربری به شماره موبایل نیاز دارید و متأسفانه این وب‌سایت در حال حاضر از شماره ایران پشتیبانی نمی‌کند.

اما نگران نباشید، راه‌های بسیاری وجود دارد که از امکانات نسخه سوم و چهارم GPT استفاده کنید. در این مطلب قصد داریم به معرفی برخی از این روش‌ها بپردازیم تا در کوتاه‌ترین زمان و کمترین هزینه ممکن، بتوانید به ChatGPT دسترسی داشته باشد. اما پیش از آن، نگاه کوتاهی بیندازیم به نسخه‌های مختلف GPT تا هنگام استفاده از برنامه‌ها و وب‌سایت‌های مختلف، از نسخه استفاده شده و تفاوت‌های آن آگاه باشیم.

تفاوت نسخه 3، 3.5 و chatGPT-4

تفاوت نسخه 3، 3.5 و chatGPT-4 در چیست؟

مرکز تحقیقاتی OpenAI طی سال‌ها آزمایش‌وخطا موفق شد که اولین نسخه از هوش مصنوعی مولد متنی خود را به‌صورت آزمایشی در دسترس کاربران قرار بدهد. پس از رفع ایرادات و مشکلات گزارش شده، سرانجام نسخه 3.5 چت‌بات مبتنی بر فناوری GPT عرضه شد و باتوجه‌به تعداد شبکه‌های عصبی بسیار زیاد خود، توانست به‌خوبی پاسخگوی درخواست‌های کاربران باشد. اما درست زمانی که مخاطبان این چت‌بات هوشمند در حال برقراری اولین ارتباط خود با ChatGPT بودند، در کمال شگفتی نسخه چهارم این چت‌بات نیز عرضه شد و استاندارهای قبلی را چندین پله افزایش داد.

نسخه 3.5 ChatGPT قادر است با پردازش 4096 توکن و 8000 هزار کلمه، به درخواست‌های شما پاسخ بدهند. این در حالی است که این رقم در نسخه چهارم به 32768 هزار توکن و 64000 کلمه افزایش پیدا کرده است. این یعنی نسل چهارم این چت‌بات عملکردی تا 8 برابر بهتر از نسل پیشین خود ارائه می‌کند.

برخی دیگر از ویژگی‌های نسل چهارم ChatGPT:

  • توانایی فهم و تحلیل تصاویر
  • کاهش پاسخ‌های مغرضانه و نامناسب
  • برنامه‌نویسی قدرتمند
  • توانایی حل مسائل پیچیده
  • توانایی ترکیب داده‌ها

در حال حاضر، بهترین نسخه برای استفاده از هوش مصنوعی مولد، نسخه چهارم ChatGPT است که با قیمت ماهیانه 20 دلار در دسترس مخاطبان قرار دارد. پس در نظر داشته باشید نسخه مورداستفاده در برنامه‌های معرفی‌شده، ورژن 3، 3.5 و 4 ChatGPT است که از میان این سه، نسخه چهارم بهینه‌تر و قدرتمندتر است.

بهترین پلتفرم‌های جایگزین ChatGPT کدامند؟

1. FreeGPT.ir

وب‌سایت FreeGPT.ir با ارائه نسخه فارسی ChatGPT، به شما این امکان را می‌دهد که طی چند ثانیه ثبت‌نام خود را تکمیل کنید و با چت‌بات هوشمند این وب‌سایت به گفت‌وگو بنشینید. در بدو ورود، یک نسخه رایگان آزمایشی با تعداد محدودی پیام در اختیار شما قرار می‌گیرد و درصورتی‌که از عملکرد این وب‌سایت رضایت داشتید، می‌توانید اقدام به تهیه اشتراک ماهیانه کنید.

FreeGPT

2. perplexity.ai

وب‌سایت perplexity.ai یکی از ساده‌ترین راه‌های دسترسی به ChatGPT را برای شما فراهم می‌کند. برای استفاده از چت‌بات این وب‌سایت، هیچ‌گونه نیازی به ثبت‌نام ندارید و بلافاصله پس از واردشدن، می‌توانید مکالمه خود را آغاز کنید. هرچند که پس از ثبت‌نام یا استفاده از حساب کاربردی گوگل خود می‌توانید، به امکانات بیشتری مانند استفاده از نسخه چهارم GPT و امکان بایگانی گفت‌وگوهای گذشته دسترسی داشته باشید.

این وب‌سایت دارای دو نسخه Quick و Enhanced است که برای دسترسی به نسخه پیشرفته، نیاز دارید که با اکانت رایگان خود به وب‌سایت وارد شوید. نسخه Quick دسترسی نامحدودی به چت‌بات این وب‌سایت را در اختیار شما قرار می‌دهد و می‌توانید به‌سادگی پاسخ سؤالات خود را دریافت کنید. نسخه Enhanced اما در حال حاضر دارای محدودیت 4 پیام رایگان در ساعت است و اگر قصد داشته باشید پیام‌های بیشتری ردوبدل کنید، نیاز به تهیه اشتراک خواهید داشت.

perplexity ساده‌ترین راه‌های دسترسی به ChatGPT

3. زیگپ

زیگپ را می‌توان یکی از جدیدترین پلتفرم‌هایی دانست که امکان دسترسی به ChatGPT را برای ایرانیان فراهم می‌کند. زیگپ به‌صورت اپلیکیشن برای سیستم‌عامل اندروید عرضه شده و از طریق مرورگر و به‌صورت تحت وب به آن دسترسی نخواهید داشت. استفاده از زیگپ در حال حاضر رایگان است و می‌توانید با این برنامه به زبان فارسی و انگلیسی گفت‌وگو کنید

لینک برنامه:  https://zigap.ir

زیگپ  ChatGPT

4. Poe.com

اگر به دنبال آن هستید که علاوه‌بر نسخه 3.5 ChatGPT، از چت‌بات‌های دیگری با ویژگی‌های متفاوت استفاده کنید، وب‌سایت Poe.com بهترین انتخاب شماست. با استفاده از این وب‌سایت، علاوه‌بر دسترسی رایگان به چت‌بات‌های متنوع از جمله Dragonfly، Saga و NeevaAI، می‌توانید به نسخه چهارم ChatGPT هم دسترسی داشته باشید که همین مورد می‌تواند دلیل خوبی برای استفاده از Poe باشد. هرچند که دسترسی به ChatGPT 4 شامل محدودیت‌هایی است و در روز تنها می‌توانید پاسخ یک سؤال خود را از این چت‌بات دریافت کنید، اما در حال حاضر سریع‌ترین و ساده‌ترین مسیری که شما را به ورژن چهارم GPT می‌رساند، Poe است. همچنین، اپلیکیشن رایگان این چت‌بات هم در دسترس کاربران سیستم‌عامل اندروید و IOS قرار دارد که استفاده از ChatGPT را برای کاربران تلفن‌های هوشمند از همیشه ساده‌تر می‌کند.

یکی دیگر از قابلیت‌های جذاب Poe، امکان ساخت و شخصی‌سازی چت‌بات هوشمند خودتان است. با ورود به پنل “Create a bot” می‌توانید یک چت‌بات هوشمند با نام و ویژگی‌های منحصربه‌فردی که مد نظرتان است طراحی کنید. برای مثال، به چت‌بات خود این امکان را می‌دهید که پس از ورود به پنل گفت‌وگو، چه پیام خوشامدگویی ارسال کند و یا پس از پاسخ به سؤالات مطرح‌شده، چه مواردی به‌عنوان گزینه‌های پیشنهادی برای ادامه مکالمه مطرح شود.

برای ثبت‌نام در Poe.com، می‌توانید از شماره موبایل و یا ایمیل خود استفاده کنید که خوشبختانه برخلاف وب‌سایت OpenAI، از شماره‌تلفن ایران هم به طور کامل پشتیبانی می‌شود.

Poe

5. Chatbot.theb.AI

وب‌سایت chatbot.theb.ai هم مانند perplexity.ai بلافاصله پس از ورود و بدون نیاز به ثبت‌نام، دسترسی شما را به نسخه 3.5 ChatGPT فراهم می‌کند. از قابلیت‌های مثبت این وب‌سایت، ذخیره سابقه مکالمات شما در پنل سمت چپ مرورگر شماست که همانند نسخه اصلی OpenAI به شما اجازه می‌دهد که به طور هم‌زمان، چندین گفت‌وگو با موضوعات مختلف را پیش ببرید.

Chatbot.theb

6. ربات تلگرامی jwGPT3_bot

و در آخر به سراغ یک ربات تلگرامی می‌رویم که می‌تواند امکان استفاده از چت‌بات نسخه 3.5 GPT را در پیام‌رسان تلگرام شما فراهم کند. با جست‌وجوی عبارت @jwGPT3_bot در تلگرام و عضویت در این ربات، مکالمه شما آغاز می‌شود و قادرید در کنار صحبت با دوستان خود، با این چت‌بات هوشمند نیز به گفت‌وگو بنشینید.

چت‌بات‌های هوشمند با سرعتی باورنکردنی در حال پیشرفت و توسعه هستند و برنامه‌ها و وب‌سایت‌های بی‌شماری در تلاش‌اند تا با افزودن قابلیت گفت‌وگو با بات‌های هوشمند، از این قافله عقب نمانند و نظر مخاطبان را به خود جلب کنند. با استفاده از موارد بیان‌شده در این مطلب، می‌توانید به‌سادگی از قابلیت‌های ارزشمند چت‌بات‌های هوشمند استفاده کنید و به‌طورقطع، رفته‌رفته روش‌های ساده‌تر و جذاب‌تری هم برای تعامل با هوش مصنوعی مولد ایجاد می‌شود که سعی می‌کنیم با افزودن موارد جدید، این مطلب را به‌روز نگهداریم.

jwGPT3_bot

به نظر شما بهترین روش استفاده از چت‌بات‌های هوشمند کدام است؟ دیدگاه خود را دراین‌رابطه با ما به اشتراک بگذارید.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]