Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 هوش مصنوعی آینده جهان را در دست خواهد گرفت

هوش مصنوعی آینده جهان را در دست خواهد گرفت

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

نشست تخصصی ویژه اعضای هیئت علمی با عنوان «کاربرد هوش مصنوعی در علوم مختلف» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه برگزار شد. در این نشست تخصصی، داوود اکبری‌ بنگر، رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه و عضو هیئت علمی این دانشگاه اظهار داشت که آینده جهان و تحولات بنیادین آن در استفاده مطلوب از فناوری هوش مصنوعی است. وی در ابتدای سخنان خود راجع به این مبحث، به تعریفی از هوش مصنوعی پرداخت و گفت: «هوش مصنوعی به شاخه‌ای از علوم رایانه گفته می‌شود که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که این ماشین‌ها توانایی انجام وظایفی را دارند که نیازمند به هوش انسانی است.»

اکبری‌ بنگر، در خلال صحبت‌های خود، هوش مصنوعی را از دیدگاه دیگری مورد بررسی قرار داد و خاطرنشان کرد: «هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه‌سازی هوش انسانی برای کامپیوتر بوده و ماشینی است که برنامه‌نویسی شده و همانند انسان فکر می‌کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را دارد. با این تعاریف، هوش مصنوعی می‌تواند به همه ماشین‌هایی اطلاق شود که به‌گونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری انجام دهند.»

آینده

رئیس مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه در پایان سخنان خود با اشاره به موارد استفاده هوش مصنوعی، در این باره توضیح داد: «در هوش مصنوعی از فناوری یادگیری ماشین به معنی قابلیت آموزش به ماشین و یادگیری عمیق که همانند شبیه‌سازی کردن شبکه‌های عصبی مغز انسان است، استفاده می‌شود. از این علم در حوزه‌های مختلف پزشکی، کشاورزی، تجهیزات نظامی، آموزش و پرورش، اقتصاد، قانون و قضا، تولید، برقراری امنیت و غیره می‌توان استفاده کرد که در هر کسب‌وکاری منفعت‌های بسیاری را به همراه خواهد داشت.»

شایان ذکر است داوود اکبری‌ بنگر، مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی خود را در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش سیستم‌های نرم‌افزاری گذرانده است. کتاب «برنامه‌نویسی به زبان C++» نوشته این استاد دانشگاه است. وی در زمینه‌های تخصصی الگوریتم‌های جایگزینی صفحه در سیستم عامل، الگوریتم‌های زمانبندی در سیستم‌عامل، سیستم‌های فازی و خوشه‌بندی فازی و همچنین پتری نت فازی تحقیق و پژوهش می‌کند.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]