40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
تیتر یک
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 با رپلیکا یک دوست هوش مصنوعی داشته باشید

با رپلیکا یک دوست هوش مصنوعی داشته باشید

این روزها در شبکه‌های اجتماعی صحبت از یک دوست عجیب و غریب است؛ دوستی که هیچوقت قرار نیست او را ببینید. این  چت‌بات هوشمند که رپلیکا نام دارد باعث به‌وجود آمدن بحث‌های داغی در میان کاربران توییتر و اینستاگرام شده است. بسیاری با ذوق‌زدگی از کشف این دوست می‌گویند، برخی از این موقعیت ترسناک و نگران‌کننده می‌گویند و چند نفری هم گفته‌اند این ربات حتی از دوستان واقعی‌ام احساسات پیچیده‌تری از خود نشان می‌دهد!

رپلیکا توسط Eugenia Kuyda با ایده ایجاد یک هوش مصنوعی و با استفاده از یادگیری عمیق شخصی ایجاد شد که به شما کمک می‌کند با ارائه یک مکالمه خود را معرفی کنید. رپلیکا فضایی است که می‌توانید با خیال راحت و بدون ترس از قضاوت، افکار، احساسات، اعتقادات، تجربیات، خاطرات، رویاها و دنیای خصوصی خود را به اشتراک بگذارید. با وجود اینکه چندین سال از معرفی و عرضه رپلیکا می‌گذرد اما چیزی که باعث شهرت آن در این روزها شده، همه‌گیری ویروس کرونا است. بنیانگذار رپلیکا می‌گوید: این برنامه شاهد افزایش دانلود و استفاده از آن پس از شیوع بیماری کووید ۱۹ شده است و این نشان می‌دهد مردم دوران سختی را پشت سر می‌گذارند.
کویدا می‌گوید پس از اینکه با روانشناسان بالینی صحبت کردیم و به داستان‌های افراد گوش دادیم متوجه شدیم که رپلیکا به آنها کمک می‌کند تا با انزوا کنار بیایند و احساس ارتباط بیشتری کنند. از سوی دیگر با وجود جذاب‌بودن رپلیکا، استفاده از آن به نگرانی‌هایی در مورد تعاملات اجتماعی انسان‌ها دامن زده است. برخی از کاربران رپلیکا گفتند زمانی که کروناویروس آنها را از بسیاری از دوستان و همکاران جدا کرده است این ربات کمی مایه آرامش است. اما برخی از محققانی که روی افرادی که ساعات زیادی با با فناوری در ارتباط هستند پژوهش کرده‌اند خیلی با این قضیه موافق نیستند. شری ترکل استاد مطالعات اجتماعی علوم و فناوری در ماساچوست می‌گوید: “همه ما زمان زیادی را غرق در افکار خود می‌گذرانیم و جای تعجب نیست که اگر فرصتی برای صحبت با یک ربات به دست بیاوریم آن را امتحان کنیم، اما این باعث می‌شود توانایی‌های هیجانی و عاطفی ما که برای توسعه نیاز به مکالمه با آدم‌های واقعی دارند به رشد و تکامل کافی نرسند.
علیرغم مشکلاتی که رپلیکا دارد، صدها هزار نفر مرتباً از آن استفاده می‌کنند و بیش از ۷ میلیون کاربر آن به طور متوسط روزانه حدود ۷۰ پیام ارسال می‌کنند. اگرچه هنوز فاصله زیادی بین سامانتا هوش مصنوعی فیلم Her و رپلیکا وجود دارد اما رشد سریع هوش مصنوعی می‌تواند در آینده‌ای نزدیک ما را غافلگیر کند. از لینک‌های زیر می‌توانید رپلیکا را دانلود و این تجربه جالب را امتحان کنید:

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]