جستجو
Generic filters
Filter by دسته‌ها
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 اهمیت روزافزون برای برنامه‌ریزی در زمینه هوش مصنوعی

اهمیت روزافزون برای برنامه‌ریزی در زمینه هوش مصنوعی

به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از پایگاه خبری اقتصاد ۲۴، عضو کمیسیون هوش مصنوعی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران طی گفتگویی که با خبرنگار اقتصاد ۲۴ به دو موضوع مهم اشاره کرد. نخست، به مشاغلی که در روند توسعه روزافزون هوش مصنوعی از بین می‌روند. دوم، این موضوع که وزارتخانه هوش مصنوعی در کشورهای همسایه سرمایه‌های علمی و فکری کشورمان را جذب می‌کنند.

مهندس تذری عضو کمیسیون علم داده و هوش مصنوعی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران، در رابطه با محور نخست صحبت‌هایشان اشاره داشت که در آینده نه چندان دور اغلب فعالیت‌های حساس انسانی نظیر جراحی، خلبانی، رانندگی، وکالت، آموزش، طراحی مهندسی، برنامه‌نویسی و یا حتی ریاست یک اداره یا از بین خواهند رفت و یا ماهیتشان به میزان بسیاری تغییر پیدا می‌کند.

ایشان اشاره کرد که تعریف هوش مصنوعی به زبان ساده عبارت است از اینکه سامانه‌ای بتوانند مانند انسان عمل کند. تحقق این هدف، اساس رشته هوش مصنوعی و مطالعات زیرمجموعه آن است. در دنیای آینده این هدف بیش امروز محقق می‌شود؛ لذا زندگی‌های آینده نه مانند گذشته هستند و نه امروز.

برنامه‌ریزی

ضرورت برنامه‌ریزی

از طرفی با توجه به مطالبه مبارک رهبر معظم انقلاب برای ارتقاء جایگاه فعلی ایران در زمینه هوش مصنوعی باید برنامه‌ریزی های دقیقی داشت. به نظر ایشان در حال حاضر اگر بگوییم وضعیت خوبی در هوش مصنوعی داریم، اغراق کرده‌ایم. ایشان همچنین اشاره داشتند که قاطعانه می‌توان گفت پتانسیل‌های خوبی داریم؛ بنابراین باید در سه حوزه هوش مصنوعی با دقت برنامه‌ریزی کنیم. نخست، در حوزه نیروی انسانی و به‌کارگیری آن‌ها.

امروز در کشورهای همسایه وزارتخانه هوش مصنوعی تأسیس شده که به دنبال جذب نخبگان خارجی از جمله دانشجویان کشور ما هستند. دوم، مدیریت داده که در این زمینه باید سازمان‌هایی که با داده‌های فراوانی سروکار دارند، مانند صداوسیما، شهرداری‌ها و وزارتخانه‌ها، از فناوری‌های هوش مصنوعی برای بهینه‌سازی مدیریت اطلاعاتشان استفاده کنند. سوم، سخت‌افزارهای هوش مصنوعی است که با توجه به دسترسی دانشگاه‌های کشور نظیر امیرکبیر به ابرکامپیوترها می‌توانیم به فناوری‌های ساخت سخت‌افزارهای هوش مصنوعی دست پیدا کنیم.

به نظر ایشان آنچه برای رشد جایگاه ایران در رتبه‌بندی کشورهای دارنده هوش مصنوعی امروز بسیار احساس می‌شود، وجود اسناد بالادستی و نیز فقدان تعاملات برنامه‌ای و بین سازمانی است.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.

مقاله ما چطور بود؟

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها