Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 برگزاری اینوتکس 1402 بزرگترین رویداد نوآوری و فناوری کشور

برگزاری اینوتکس 1402 بزرگترین رویداد نوآوری و فناوری کشور

زمان مطالعه: 3 دقیقه

دوازدهمین دوره‌ نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX2023) هم‌زمان با اولین دوره نمایشگاه تأمین مالی نوآوری و فناوری (FINOTEX2023)، از سه‌شنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه در محل پارک علم و فناوری پردیس برگزار شده و تا جمعه ۲۲ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد. این رویدادها با هدف افزایش مشارکت بین شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور داخلی و خارجی، جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها و نیز شبکه‌سازی بین آن‌ها برگزار شده است.

به گزارش هوشیو به نقل از خبرگزاری فارس، این رویداد در طول 11 دوره پیشین‌ خود توانسته، پذیرای حضور بیش از 2500 شرکت و استارتاپ ایرانی و خارجی به‌عنوان غرفه‌دار باشد و بیش‌از ۱۵۰ هزار بازدید‌کننده را به فضای نمایشگاهی بکشاند. برگزاری این دوره از رویداد فوق در منطقه نوآوری پردیس، بخشی از برنامه‌طولانی‌مدت دبیرخانه اینوتکس، به‌منظور گسترش دامنه تاثیرگذاری این رویداد در سطح منطقه‌ای و نیز تبدیل شدن پردیس به هاب شرکت‌های فناور و سرمایه‌گذاران داخلی و بین‌المللی بوده است.

بیش از 450 غرفه‌دار در این دوره از نمایشگاه مشارکت دارند که شامل استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، شتاب‌دهنده‌ها، مراکز رشد فناوری، پارک‌های علم و فناوری، برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی و صنایع بزرگ می‌شوند. این غرفه‌داران به ارائه جدیدترین محصولات و خدمات فناورانه خود به بیش از ۱۰۰ هزار نفر بازدیدکننده حضوری و برخط (آنلاین) می‌پردازند.

اینوتکس

جایگاه ویژه هوش مصنوعی در دوازدهمین دوره نمایشگاه اینوتکس

شایان ذکر است، اینوتکس دوزادهم در روز سوم شاهد ارائه موضوعات مرتبط با فناوری هوش مصنوعی در قالب سلسله سخنرانی‌هایی با موضوعاتی همچون «چرا chatGPT اینقدر بزرگ شد؟»، «هوش مصنوعی در صنعت بازاریابی ایران»، «پنل: اقتصاد هوش مصنوعی»، «رهبری در عصر هوش مصنوعی»، «دیپلماسی بعد از هوش‌ مصنوعی، «پنل: زمانی که قدرت پردازش ماشین از ذهن انسان پیشی بگیرد! »، «ایستگاه آینده، زمانی که هوش مصنوعی از انسان پیشی گرفت، وضعیت بشر چگونه است؟»، «اینک آخرالزمان!»، «هوش مصنوعی الان»، «پنل: تجربیات موجود در استفاده از هوش مصنوعی»، «پنل: دستیار هوشمند»، «نقش دوقلوهای دیجیتال در انقلاب صنعتی چهارم »، «راه‌اندازی استارتاپ‌های تکنولوژی»، « به کدام سو می‌رویم؟»، «ایستگاه آینده» و «اختتامیه نکستیشن» خواهد بود. این برنامه از ساعت 10 الی 18 بعد از ظهر روز پنج‌شنبه 21 اردیبهشت‌ماه، در سالن آمفی‌تاتر برگزار خواهد شد.

همچنین ایستگاه آینده ایوتکس (Nextation) جایگاهی ویژه برای گفتگو در‌خصوص تأثیرات جدیدترین فناوری‌ها همچون هوش مصنوعی و … بر روی آینده زندگی انسان‌ها و کسب‌وکارها خواهد بود.

گفتنی‌است، رویداد FINOTEX نیز که برای اولین‌بار به تقویم برنامه‌های نمایشگاه نوآوری اینوتکس اضافه شده و قصد دارد فعالان بخش تأمین مالی نوآوری را گرد هم آورد. ضمنا در رویداد فینوتکس، جشنواره‌ای نیز جهت تقدیر از تاثیرگذارترین نهادهای تأمین مالی و سرمایه‌گذاری در طرح‌های فناورانه است، برگزار خواهد شد.

رویداد استیج اینوتکس هم با برگزاری سخنرانی‌های الهام‌بخش، پنل‌های داغ، ارائه داستان‌های شکست و موفقیت استارتاپ‌ها با حضور افراد تاثیرگذار زیست‌بوم نوآوری کشور حضور علاقمندان را پذیرا خواهد بود.

بخش جذاب و مهم فروم حکمرانی در نمایشگاه اینوتکس با هدف گفتگو در خصوص قوانین و سیاست‌های تأثیرگذار در زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور اعم از بررسی تأثیرات فیلترینگ بر کسب‌وکارها، قانون جهش تولید دانش‌بنیان، قوانین مرتبط با مهاجرت نخبگان و… برگزار خواهد شد.

نمایشگاه اینوتکس هر ساله با هدف گردآوری مجموعه بازیگران زیست‌بوم نوآوری ایران و در جهت پشتیبانی و ظرفیت‌سازی برای تولید دانش و محصول ایرانی و تجاری‌سازی آن‌ها برگزار می‌شود. امسال نیز دوازدهمین دوره‌ نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX2023) هم‌زمان با اولین دوره نمایشگاه تأمین مالی نوآوری و فناوری (FINOTEX2023)، با هدف افزایش مشارکت بین شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور داخلی و خارجی، جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها و نیز شبکه‌سازی بین آن‌ها، طی روزهای 19 الی 22 اردیبهشت‌ماه 1402 در محل پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

رویداد اینوتکس

در طی 11 دوره برگزاری این رویداد، مجموعا بیش از 2500 شرکت و استارت‌آپ ایرانی و خارجی به عنوان غرفه‌دار در این نمایشگاه حضور داشته و بیش از ۱۵۰ هزار نفر نیز از این نمایشگاه بازدید کرده‌اند. برگزاری دوازدهمین دوره این رویداد در منطقه نوآوری پردیس، بخشی از برنامه‌طولانی‌مدت دبیرخانه اینوتکس برای گسترش دامنه تاثیرگذاری این رویداد در سطح منطقه و نیز تبدیل شدن شهر پردیس به هاب شرکت‌های فناور و سرمایه‌گذاران داخلی و بین‌المللی خواهد بود.

در این دوره از نمایشگاه، بیش از 450 مشارکت‌کننده از زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور اعم از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، شتاب‌دهنده‌ها، مراکز رشد فناوری، پارک‌های علم و فناوری، برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی و صنایع بزرگ به ارائه جدیدترین محصولات و خدمات فناورانه خود به بیش از ۱۰۰ هزار نفر بازدیدکننده حضوری و برخط (آنلاین) می‌پردازند.

اینوتکس، هر ساله به منظور توسعه مشارکت و همکاری‌های فناورانه، تشویق جوانان به کارآفرینی و نیز فرهنگ‌سازی سرمایه‌گذاری در حوزه‌های نوآورانه، رویدادها و بخش‌های جانبی متعددی در کنار این نمایشگاه برگزار می‌شود که پتانسیل محتوایی بسیار خوبی را برای عموم جامعه در بر دارد.

در نمایشگاه اینونکس، رویداد اینوتکس پیتچ با رقابت استارتاپ‌های پنج شهر مختلف در حضور سرمایه‌گذاران انجام می‌شود و توسط داوران امتیازدهی می‌شوند. رقابت فینال رویداد نیز همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار خواهد شد.

رویداد کافه‌سرمایه اینوتکس نیز که فرصتی ویژه برای صاحبین شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها برای جذب سرمایه و مذاکره با سرمایه‌گذاران است، در این دوره نیز پذیرای علاقمندان و فعالان زیست‌بوم نوآوری ایران است.

رویدادهای ارائه نیازهای فناورانه (Reverse Pitch) نیز با هدف معرفی نیازهای فناوری صنایع تجهیزات پزشکی، نفت، لوازم خانگی، مواد غذایی، قوه مقننه و… در این دوره از نمایشگاه اینوتکس برگزار خواهد شد.

همزمان با برگزاری نمایشگاه اینوتکس در پارک علم و فناوری پردیس، مراسم تجلیل و تقدیر از برگزیدگان رقابت‌های علمی کنز نیز برگزار خواهد شد و جایزه علمی مصطفی (ع) به برندگان مسابقه کنز تقدیم خواهد شد.

بنر اخبار هوش مصنوعی

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]