Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 برگزاری نشست علمی چالش‌ها و فرصت‌های هوش مصنوعی

برگزاری نشست علمی چالش‌ها و فرصت‌های هوش مصنوعی

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

نشست علمی چالش‌ها و فرصت‌های هوش مصنوعی و تبیین رویکردهای اصولی مواجهه با آن در تراز حاکمیتی عصر یکشنبه، سوم بهمن ماه ۱۴۰۰، برگزار گردید.

این نشست علمی که طریقه برگزاری آن به صورت وبینار بود، با همت میز رسانه دفتر قم مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در خبرگزاری فارس قم تشکیل شد و ارائه تخصصی و سخنرانی در این جلسه بر عهده دکتر کاظم فولادی قلعه، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، قرار گرفته بود.

درباره لزوم و اهمیت برگزاری این نشست می‌توان گفت با توجه به رشد روزافزون فناوری، به‌ویژه در حوزه هوش مصنوعی، که بسیاری از ساز و کارهای جهان امروز را در زمینه‌های مختلف دستخوش دگرگونی و تحولات پرشتاب و عظیم کرده است، لزوم استفاده از نظرات متخصصان آگاه این حوزه برای رو‌به‌رو شدن با چالش‌های جدیدی که در استفاده از این فناوری به وجود خواهد آمد بیش از پیش احساس می‌شود.

همچنین بدیهی است که رشد فناوری فرصت‌های قابل بهره‌برداری و مفیدی را در اختیار ما قرار خواهد داد. از همین رو لازم است با آگاهی از چالش‌ها و فرصت‌های احتمالی ایجادشده با روند رشد هوش مصنوعی در کشور، رویکردهای اصولی مواجهه با آن تبیین شود. این رویکردهای اصولی با توجه به ابعاد گسترده تحولات پیش‌رو باید در سطح و تراز حاکمیتی مورد توجه قرار گیرد و بر این اساس پیش‌بینی می‌شود نظام حکمرانی آینده به‌شدت متأثر از فناوری و هوش مصنوعی باشد.

دکتر کاظم فولادی قلعه، در جریان این نشست علمی به جایگاه ویژه فناوری‌های ارتباطی در رشد و پیشرفت کشورها اشاره کرد و نقش مهم هوش مصنوعی در رابطه با جریان اطلاعات و اثر ویژه حاکمیتی آن در کنترل و جهت‌گیری جوامع انسانی را مورد تحلیل و بررسی قرار داد.

سرپرست آزمایشگاه فضای سایبر دانشگاه تهران، در این ارائه تخصصی، ضمن پرداختن به موضوعات کلی مذکور، همچنین به مسائل مهم مطرح‌شده در این حوزه همچون مسئله‌شناسی، تهدید‌شناسی، فرصت‌یابی و روش‌شناسی برای مواجهه منطقی و اصولی و فعال با هوش مصنوعی توجه نشان داد.

دکتر فولادی قلعه، در نشست علمی چالش‌ها و فرصت‌های هوش مصنوعی، با تأکید بر اهمیت فرصت‌یابی و روش‌شناسی در مواجهه با تحولات متأثر از فناوری در کشور، به‌ویژه درباره جایگاه حساس بخش تقنین و سیاست‌گذاری بالادستی در مورد اتخاذ رویکردهای اصولی در این زمینه به بحث و بررسی پرداخت.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]