همت دانشگاه شهید بهشتی برای تربیت انبوه متخصص هوش مصنوعی
دانشگاه شهید بهشتی تصمیم دارد با تربیت انبوه متخصص هوش مصنوعی زیرساختهای فناوری و اطلاعات در جهت رفع تاثیرات منفی کووید 19 را فراهم کند.
علی اکبر افضلیان، معاون آموزشی دانشگاه شهید بهشتی، در جشنواره آموزش دانشگاه که به منظور رعایت پروتکلهای بهداشتی به صورت مجازی برگزار شد، در ارتباط با همت دانشگاه برای تربیت انبوه متخصص هوش مصنوعی گفت: «متناسب با شرایط جدید مبنی بر همهگیری کرونا، تمهیداتی در نظر گرفته شده تا تمام زیرساختهای فناوری و اطلاعات دانشگاه در جهت رفع این مساله و تجهیز برای بهره بردن از مدل جدیدی از آموزش عالی به کار گرفته شود.» او مدعی شده حتی اگر این وضع یک سال دیگر هم تداوم داشته باشد، با بهرهبرداری بهینه و بهبود زیرساختها به تداوم فعالیتهای دانشگاهی پرداخته خواهد شد. بنا بر ادعای افضلیان، آموزش هوشمند، تربیت انبوه متخصص هوش مصنوعی، طرح موک بهشتی، طرح پژوهشی تدوین الگوی توسعه آموزش دانشگاه با تاکید بر پارادایم یادگیری الکترونیکی برخی از طرحهای جدید هستند که برای تسهیل شرایط کنونی، در دست بررسی قرار گرفتهاند.
یکی دیگر از سخنرانان این مراسم دکتر ابراهیم مقدم، مدیر برنامهریزی و ارزیابی آموزشی دانشگاه بود که در خصوص تصمیم دانشگاه برای تربیت انبوه متخصص هوش مصنوعی صحبتهایی داشت. وی «نهادینهسازی هوش مصنوعی و آموزش هوشمند»، استفاده از فناوریهای نوین در آموزش و همچنین نحوه بهرهگیری از هوش مصنوعی و توسعه نرمافزارها را مورد بررسی قرار داد.
27 مدرس برگزیده آموزشی و 19 عضو هیات علمی در بخش تجارب قابل تقدیر در آموزش مجازی و 5 واحد برگزیده در این جشنواره معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند. همچنین در بخشی دیگر از این مراسم یاد و خاطره 4 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه که در سال 1399 فوت کردند، گرامی داشته شد و همچنین از 17 عضو هیئت علمی که در همان سال بازنشسته شدند، تجلیل شد.
جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.