Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 تشخیص آنوریسم با سیستم دیجیتال

تشخیص آنوریسم با سیستم دیجیتال

زمان مطالعه: 2 دقیقه

تشخیص آنوریسم با سیستم دیجیتال قابلیت جدیدی از هوش مصنوعی در حوزه درمان است؛ پلتفرم Viz.ai اکنون می‌تواند با چراغ سبزی که از سازمان غذا و دارو (FDA) دریافت کرده است، به اقدامات میان‌رشته‌ای خود در حوزه‌های هوش مصنوعی و بهداشت‌ودرمان ادامه دهد و الگوریتمی بسازد که آنوریسم‌های مغزی را شناسایی می‌کند.

سیستمی که Viz.ai طراحی کرده است، اسکن‌های مغزی را تحلیل می‌کند تا نشانه‌هایی که حاکی از ضعف یا ورم رگ‌های خونی هستند (دو دلیل عمده آنوریسم/اتساع عروق) را شناسایی کند. سیستم سپس به صورت خودکار به متخصصان عصبی-عروقی اطلاع می‌دهد تا یافته‌ها را تأیید و گام‌های بعدی را برنامه‌ریزی کنند. سیستم به متخصصان کمک می‌کند علائم آنوریسم را هرچه زودتر تشخیص دهند تا از عواقب فاجعه‌آمیز جلوگیری شود..

تشخیص آنوریسم با سیستم دیجیتال موجب تحول فرایند شناسایی بیماران شده است. فرآیند تشخیص دستی این بیماری آهسته است. به علاوه، انسان‌ها گاهی اوقات ممکن است به خاطر عوامل بیرونی همچون خستگی یا حواسپرتی، برخی علائم را تشخیص ندهند. اما، ماشین‌ها، به لطف قابلیت‌های پردازشی قدرتمندشان، به همه جزئیات توجه می‌کنند. با توجه به این‌که در حال حاضر، حدود 3% جمعیت شرایط بروز آنوریسم را دارند، چنین پیشرفتی می‌تواند جان افراد زیادی را نجات دهد.

حال که هوش مصنوعی پردازش حجم بالای داده را میسر ساخته است، امید بر این است که علائم آنوریسم زودتر و بهتر، و بدون افزودن به بار کاری پزشکان و متخصصان، تشخیص داده شوند. ماشین‌ها می‌توانند تعداد زیادی تصویر را در بازه‌ زمانی کوتاه معاینه کنند و انسان‌ها نیز می‌توانند برای مدیریت تشخیص‌گذاری و درمان وارد کار شوند. تشخیص آنوریسم با سیستم دیجیتال امیدهای زیادی را نسبت به درمان زودهنگام آن ایجاد کرده است.

مدل جدید هوش مصنوعی به کمک پلتفرم هماهنگی مراقبت‌های دیجیتال می‌آید

مدل جدید هوش مصنوعی به کمک پلتفرم هماهنگی مراقبت‌های دیجیتال می‌آید

این پلتفرم این بیماری‌ها را در سطح بیش از 1,000 بیمارستان پوشش می‌دهد: سکته‌های ایسکمیک و هموراژیک، پرفیوژن مغزی، آمبولیسم ریه و بیماری‌های شاهرگی. سیستم جدید را می‌توان جزئی از تاریخچه‌ی طولانی اقدامات مبتنی بر هوش مصنوعی حوزه‌ی بهداشت و درمان دانست که در شرکت Viz.ai انجام شده‌اند و سرمایه‌ی زیادی نیز دریافت کرده‌اند. اولین برنامه کامپیوتری تریاژ این شرکت مورد تأیید اتحادیه اروپا قرار گرفته است.

این شرکت با TeleSpecialists، ارائه‌دهنده خدمات درمانی از راه دور، همکاری دارد تا امکان مشاوره مجازی با متخصصان مغز و اعصاب را برای افراد حاضر در صحنه فراهم آورد، افرادی که ممکن است به متخصصان گوناگون دسترسی نداشته باشند. شرکت‌های مذکور در مسائل دیگری هم به بیمارستان‌ها کمک می‌کنند که از جمله‌ آن‌ها می‌توان به همکاری در بخش پژوهشی اشاره کرد. سیستم جدید Viz.ai روش جدیدی است که به موجب آن، هوش مصنوعی به حفظ زندگی انسان‌ها کمک می‌کند. تشخیص آنوریسم با سیستم دیجیتال می‌‍‌‌تواند الهام‌بخش پیشرفت هوش مصنوعی در شناسایی و درمان سایر بیماری‌ها باشد.

انواع کاربردهای هوش مصنوعی در صنایع مختلف را در هوشیو بخوانید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]