Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 تفاهم‌نامه همکاری پژوهشی بین دولت و شرکت سهامی عام فولاد مبارکه اصفهان

تفاهم‌نامه همکاری پژوهشی بین دولت و شرکت سهامی عام فولاد مبارکه اصفهان

زمان مطالعه: 2 دقیقه

در راستای توسعه هوش مصنوعی درکشور، تفاهم‌نامه همکاری پژوهشی کاربردی در این حوزه روز پنجشنبه، 26 خرداد ماه و در جریان سفر دولت به شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان منعقد شد.

به گزارش هوشیو به نقل از خبرنگار ایرنا، این تفاهم‌نامه بین معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و بنیاد ملی نخبگان برقرار شد. سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و محمد یاسر طیب ‌نیا، نماینده شرکت سهامی عام فولاد مبارکه اصفهان، این تفاهم‌نامه را امضا کردند و اجرای مفاد آن به عهده بنیاد نخبگان اصفهان، خواهد بود.

این تفاهم‌نامه در راستای گسترش فعالیت‌های علمی، پژوهشی، کاربردی، آموزشی و تکمیل زنجیره علم، فناوری، بازار و تجارت در حوزه هوش مصنوعی امضا شد و گسترش این حوزه، از طریق ارائه محصولات فناورانه و طرح کارخانه هوشمند ( smart factory)  را در نظر دارد.

در جریان این سفر که بیست و پنجمین سفر استانی دولت سیزدهم محسوب می‌شود، معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، روز پنجشنبه وارد شهرک علمی و تحقیقاتی استان اصفهان شد و به بازدید از شرکت دانش‌بنیان بهیار صنعت سپاهان و نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های فناور مستفر در این شهرک پرداخت.

یکی از ظرفیت‌های موجود در اصفهان، برای توسعه هوش مصنوعی، برج فناوری واقع در شهرک علمی و تحقیقاتی است؛ این برج شامل 20 هزار مترمربع زیربنا، در 14 طبقه، با ظرفیت استقرار 120 واحد فناور است. معاون علمی‌ و فناوری ریاست‌جمهوری، سورنا ستاری، ضمن بازدید از این برج به ارزیابی ظرفیت‌های آن پرداخت.

اجرای این برج با مشارکت دولت و بخش خصوصی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت و سرمایه‌گذاری آن نیز 55 درصد، از محل درآمدهای اختصاصی و 45 درصد توسط بخش خصوصی تأمین شد.

شهرک علم و تحقیقات اصفهان، از سال 1380 با راه‌اندازی نخستین مرکز رشد، آغاز به کار کرد. این شهرک نخستین سازمان مؤسس مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در کشور محسوب می‌شود و با هدف توسعه اقتصادی و کسب ثروت و درآمد از طریق علم، تأسیس شده است. هدفی که با تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان توسط این شرکت محقق شده است.
612 شرکت دانش‌بنیان تا کنون در این شهرک علمی و تحقیقاتی مستقر شده‌اند و بیش از هشت هزار نیروی انسانی خلاق در آن‌ مشغول به کار هستند. گردش مالی این کسب‌وکارها برای اقتصاد دانش‌بنیان بیش از 14 هزار میلیارد تومان بوده است.

در راستای امضای این تفاهم‌نامه رئیس‌جمهور و برخی از اعضای هیئت دولت، روز پنجشنبه وارد اصفهان شدند. امضای این تفاهم‌نامه اقدام دیگری در راستای گسترش اقتصاد دانش‌بنیان درکشور محسوب می‌شود.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]