40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 تقویت خط دفاعی سایبری با حضور هوش مصنوعی

تقویت خط دفاعی سایبری با حضور هوش مصنوعی

ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل، معتقد است که پیشرفت‌های سریع در هوش مصنوعی، دفاع در برابر تهدیدات امنیتی در فضای سایبری را تقویت می‌کند. علی‌رغم تمام نگرانی‌ها، پیچای ادعا می‌کند که ابزارهای هوش مصنوعی در واقع می‌توانند به دولت‌ها و شرکت‌ها کمک کنند تا توانایی خود را برای شناسایی و پاسخ به تهدیدات امنیتی در فضای سایبری بهبود بخشند.

طبق گزارش شرکت تحقیقاتی Cybersecurity Ventures، حملات سایبری در سال ۲۰۲۳ حدود ۸ تریلیون دلار برای اقتصاد جهان هزینه داشته و پیش‌بینی می‌شود این عدد تا سال ۲۰۲۵ به ۱۰٫۵ تریلیون دلار افزایش یابد. پیچای با توجه به این هزینه‌ها که ناشی از افزایش حجم و پیچیدگی حملات سایبری است، می‌گوید: هوش مصنوعی، برخلاف نگاه رایج، می‌تواند امنیت سایبری را تقویت کند و نقش مهمی در مقابله با این تهدیدات پیچیده بازی کند.

در حالی‌که گزارش مرکز امنیت سایبری ملی بریتانیا می‌گوید هوش مصنوعی می‌تواند کار را برای هکرها ساده‌تر از قبل کند، مدیرعامل گوگل معتقد است که ابزارهای هوشمند قادرند توانایی مدافعان را برای شناخت نوع حمله و روش پاسخ به آن افزایش دهند. پیچای معتقد است که هوش مصنوعی به طور مداوم برای مدافعان سودمند است و ابزاری موثر جهت مقابله با تهدیدات امنیت سایبری به حساب می‌آید. او ابراز خوش‌بینی می‌کند که توان مدافعان در نبرد با تهدیدات سایبری با کمک هوش مصنوعی افزایش یابد.

علاوه بر این، ساندار پیچای اشاره می‌کند که گوگل ابتکار جدیدی را برای افزایش امنیت آنلاین ارائه کرده است که بر اساس آن، ابزارهای هوش مصنوعی و سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی را با هدف تقویت امنیت سایبری ارائه می‌کند. به عنوان بخشی از این ابتکار، گوگل یک ابزار منبع باز به نام Magika را معرفی کرده است که به کاربران برای شناسایی و مقابله با بدافزارها کمک می‌کند. او خاطرنشان می کند که این ابزارها در حال حاضر در محصولات و سیستم‌های داخلی گوگل مانند گوگل کروم و جی‌میل ادغام شده‌اند.

این بخش همچنین به قرارداد مهمی اشاره می‌کند که توسط شرکت‌های بزرگ امضا شده است تا اقدامات احتیاطی را برای جلوگیری از برهم زدن آرای دموکراتیک، به‌ویژه در انتخابات، انجام دهند. این شرکت‌ها از جمله ادوبی، آمازون، گوگل، آی‌بی‌ام، متا، مایکروسافت، OpenAI،TikTok  و برخی دیگر، متعهد به چهارچوبی هستند که نشان می‌دهد چگونه باید به «دیپ‌فیک‌های» تولید‌شده توسط هوش مصنوعی، پاسخ دهند. این نشان‌دهندۀ موضع پیشگیرانۀ این شرکت‌ها برای مقابله با سوءاستفاده احتمالی از هوش مصنوعی در زمینه‌های حساس مانند فرآیندهای دموکراتیک است.

بنر اخبار هوش مصنوعی

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]