Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 گسترش فناوری درمان بیماری‌های مغز در آزمایشگاه نخستینیان

گسترش فناوری درمان بیماری‌های مغز در آزمایشگاه نخستینیان

زمان مطالعه: 2 دقیقه

‫آزمایشگاه نخستینیان به‌زودی برای گسترش فناوری‌های درمانی بیماری‌های مغز و شناخت آغاز به کار خواهد کرد. دکتر مجید نیلی احمدآبادی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، امروز در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران، و در جریان برگزاری مراسم رونمایی از طرح‌های فناورانه علوم شناختی خبر راه‌اندازی قریب‌الوقوع آزمایشگاه نخستینیان را در راستای دستیابی به برخی از اهداف علمی و تحقیقاتی کشور در زمینه توسعه فناوری‌های درمانی اعلام کرد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، در تشریح برنامه‌ها و طرح‌های فناورانه ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، گفت: ارتقای سرمایه شناختی جامعه ایرانی، گسترش فناوری‌های خواندن و نوشتن در مغز و ابزارهای نوین مطالعه مغز، توسعه کاربرد ترکیبی علوم شناختی، هوش مصنوعی و کلان داده‌ها، توسعه دانش و کاربردهای ترکیب فناوری‌های سلول‌های بنیادی و شناختی و گسترده کردنِ بیش از پیشِ زیرساخت نیروی انسانی از جمله طرح‌های کلان این ستاد به شمار می‌رود.

دکتر نیلی احمدآبادی، ضمن اعلام اینکه ابزارهای مورد نیاز برای توسعه آزمایشگاه‌های تحقیقاتی و بالینی با تلاش و فعالیت شرکت‌های تولیدی، فراهم آمده و به بازار عرضه شده است، توضیح داد: در حوزه توسعه فناوری خواندن و نوشتن مغز علاوه بر ثبت چند پتنت، مدلی جدید به نام گروه پیشران ایجاد شده است که دربردارنده ۱۱ تیم دانشگاهی و ۲ شرکت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی است. این تیم‌ها و شرکت‌ها با همکاری یکدیگر موفق به اثبات فناوری شده‌اند.

نخستینیان

این استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، با اشاره به اجرای طرح کلان ستاد نام‌برده با عنوان توسعه کاربرد ترکیبی علوم شناختی، هوش مصنوعی و کلان داده، اضافه کرد: هدف از این طرح ایجاد ۱۸ تیم شرکتی و دانشگاهی و شتاب بخشیدن به فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی آنهاست.

او با توجه به سرعتِ اجرا و به انجام رسیدن امور و زمینه‌سازی‌های لازمی که برای این امر صورت گرفته است اظهار امیدواری کرد که طرح مذکور تا شهریورماه سال آینده (۱۴۰۱) به بهره‌برداری برسد.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، علاوه بر اعلام خبر راه‌اندازی آزمایشگاه نخستینیان در آینده نزدیک، که منافع خاص آن متوجه بیماری‌های مغز و شناخت است، از برنامه‌ریزی برای اجرای طرح مهم و مرتبط دیگری در حوزه ترکیب فناوری سلول‌های بنیادی و علوم شناختی نیز خبر داد و درباره آن گفت: طرح ایجاد مرکز ملی مغز و شناخت با حمایت معاونت علمی ‌و فناوری ریاست ‌جمهوری در کنار راه‌اندازی آزمایشگاه نخستینیان برای تحقیق و توسعه فناوری‌های مرتبط با درمان‌های نوین بیماری‌های شناختی در دستور کار قرار داد.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]