ادغام روندهای درمان ناباروری با هوش مصنوعی و دستیابی کشورمان به شیوههای درمان قطعی
به گزارش تحریریه هوشیو و به نقل از خبرگزاری جهاد دانشگاهی، دکتر محمدرضا صادقی در گفتگو با خبرنگار این خبرگزاری از توسعه هوش مصنوعی در درمان ناباروری و استانداردسازیهای جدید بر اساس فناوریهای موجود ابراز امیدواری کرد.
به عقیده دکتر محمدرضا صادقی، فناوریهای مبتنی بر هوش مصنوعی میتوانند زمینههای نوینی را برای درمان ناباروری فراهم کنند. ایشان اظهار داشتند که سیستمهای IVF که به کمک هوش مصنوعی توسعه یافتهاند، نمیتوانند به طور همزمان دو نمونه را بررسی کنند. در نتیجه دقت آنها افزایش پیدا میکند و خطای انسانی در انجام محاسبات تقریباً به صفر میرسد. ایشان همچنین افزودند که غرامت خطای انسانی در این نوع از درمانها بسیار بالا است. به همین دلیل امروزه اغلب کشورهای جهان و مراکز درمانی بهسوی مجهز شدن به فناوریهای قابل کاربست در درمان ناباوری روی آوردهاند.
امروزه یکی از استانداردهای موجود در زمینه درمان ناباوری RFID است که به کمک ادغام هوش مصنوعی با این حوزه درمانی ایجاد شده است. دکتر صادقی در ادامه افزودند که در حال حاضر هزینه ادغامسازی فناوری هوش مصنوعی با روندهای درمانی و هوشمندسازی رفع ناباروری بسیار پرهزینه است. اما نکته حائز توجه آن است که شرکتهای دانشبنیان در کشورمان در حال رشد هستند. همچنین، اخیراً توجه ویژهای از سوی برخی از این شرکتها نسبت به هوشمندسازی درمان ناباروری شده است. این نکات در مجموع چشمانداز کاربست هر چه بیشتر هوش مصنوعی در درمان ناباروری را روشنتر میکند.
توسعه زیرساختها
ایشان در ادامه نکاتشان اشاره داشتند که زیرساختهای موجود برای محافظت از سیستمهای نوظهور که حاصل پیوند هوش مصنوعی و حوزه IVF است، در حال توسعه بوده و اکنون در نقطهای هستیم که به لحاظ حفاظت از زیرساختهای دادهای وضعیت ایمنی داریم. دکتر صادقی ابراز امیدواری کردند که با رشد جمعیت نخبه کشورمان، در حوزه فناوری اطلاعات و مخابرات امروز میتوانیم بیش از گذشته شتاب بیشتر روند توسعه هوش مصنوعی را نظارهگر باشیم. ایشان با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه توسعه هوش مصنوعی و دستیابی به جایگاه برتر در میان ده کشور نخست جهان، تأکید کردند که در این راه از هیچ تلاشی دست نکشیده و میکوشند تا با حمایت از شرکتهای زیرمجموعه سازمان جهاد دانشگاهی، زمینه حرکت جمعی به سوی این هدف را فراهم نمایند.
ایشان در انتها ضمن مهم خواندن ادغامسازی فناوریهای هوش مصنوعی با درمانهای ناباروری، اظهار داشتند که این موضوع میتواند امیدهای بسیاری را در کشور ایجاد کند. دکتر صادقی ابراز امیدواری کردند که در آینده نزدیک کاربست هوش مصنوعی در تمامی روندهای درمانی این حوزه به یک الزام قانونی تبدیل شود.
جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید