40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 دلیل مرگ در اثر ابتلا به کرونا کشف شد

دلیل مرگ در اثر ابتلا به کرونا کشف شد

متخصصین دانشگاه آکسفورد در تحقیقات خود برای کشف دلیل مرگ در اثر ابتلا به کرونا، قسمتی از یک DNA را شناسایی کرده‌اند که خطر مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا را تقریباً به دو برابر افزایش می‌دهد.   

به گزارش هوشیو و به نقل از خبرگزاری مهر و ایونینگ استاندارد، LZTFL1 نام علمی ژنی است مانع از تقابل سلول‌های ریه با ویروس کرونا می‌شوند. همچنین، این ژن دارای پتانسیلی است تا ریه را فلج کرده و بدن را به نارسایی تنفسی مبتلا سازد. همین موضوع، اکسیژن‌رسانی به سایر اندام‌ها را با اختلال مواجه می‌کند.

به بیان دیگر طی این پژوهش دلیل مرگ در اثر ابتلا به کرونا مشخص شد. همچنین کشف شد که چرا برخی دیگر صرفاً یک دوره درمانی را طی می‌کنند.

کشف نوعی ساختار ژنتیکی

بر اساس خبرنامه دانشگاه آکسفورد، در مطالعاتی که پیش‌تر درباره یک نوع DNA بر کروموزوم 3 انجام شده بود، مشخص گردید که خطر مرگ ناشی از کرونا در افراد بالای 65 سال، به دلیل این نوع ساختار ژنتیکی 2 برابر می‌شود. این در حالی بود که متخصصین وقت هنوز رابطه بین هویت ژنتیکی جدید و شدت خطر مرگ بر اثر کرونا را درک نکرده بودند.

[irp posts=”7587″]

سپس دو تن از دانشمندان دانشگاه آکسفورد به نام جیمز دیویس و جیم هیوز بعد از انجام تحقیقاتی بر روی این ژن به کمک تکنولوژی‌های جدید، نتایج آن را در مجله نیچر ژنتیکس به چاپ رساندند.

این محققان یک هسته هوش مصنوعی را تعلیم دادند تا بتواند حجم بالایی از اطلاعات مربوط به نقاط مختلف بدن را تحلیل کند. بر این طبق فناوری مشخص شد که احتمال تأثیر رادیکال‌های ژنتیکی بر روی سلول‌های ریه بسیار بالا است.

در ادامه تحقیقات درباره دلیل مرگ در اثر ابتلا به کرونا، دانشمندان با استفاده از تکنولوژی‌های نوین، بر روی DNA در سیگنال ژنتیک متمرکز شدند. دامیان داونز، از مدیران آزمایشگاه در این رابطه اعلام کرده است که: اطلاعات به دست آمده از خلال مطالعات نشان می‌دهد یک ژن ناشناس به نام LZTFL1 مقاومت سلول‌های ریه را از بین می‌برد.

دلیل مرگ در اثر ابتلا به کرونا

دانشمندان به این نتیجه رسیدند ژن مورد اشاره که مخاطره بیشتری برای مرگ ناشی از ابتلای به کرونا دارد، مانع از آن می‌شود تا ریه واکنش مناسب را در برابر ویروس کرونا انجام دهد. نکته جالب آن است که این ژن بر روی سیستم ایمنی انسان آثار مخربی ندارد. به همین دلیل است که دانشمند عقیده دارند آن دسته از افراد که دارای این نوع ژن هستند، واکنش مطلوبی در برابر واکسن کرونا خواهند داشت.

علت وخامت حال بیماران چیست؟

در این رابطه جیمز دیویس گفته است: خصیصه ژنتیکی که شناسایی کردیم توضیح می‌دهد که علت وخیم شدن حال برخی از افراد پس از ابتلا به کرونا چیست. علاوه بر این، نتایج به دست آمده حاکی از آن است که عکس‌العمل ریه انسان نسبت به کرونا در وضعیت نهایی بیمار نقش تعیین‌کننده‌ای دارد. به بیان دیگر منحصر به فرد بودن این آورده‌های تحقیقاتی ناشی از آن است که بیشتر شیوه‌های درمانی بر روی عکس‌العمل قوای ایمنی بدن در برابر ویروس کرونا تمرکز داشتند و به موضوع عکس‌العمل ریه توجهی نمی‌شد.

[irp posts=”3264″]

بر اساس مطالعات عمیق‌تری که در این زمینه انجام شده، مشخص گردیده است که 60 درصد از نژادهای جنوب شرقی آسیا دارای این ژن پُرمخاطره هستند. همچنین، در نژادهای اروپایی این ژن به میزان 15 درصد وجود دارد. در مقایسه با این دو دسته، نژاد آفریقایی‌تبار حدود 2 درصد از این ژن را در خود دارد.

در رابطه با این موضوع دیویس گفته است: «البته متغیرهای اقتصادی اجتماعی نیز در میزان آسیب‌پذیری جوامع مختلف در برابر کرونا تأثیر دارد. اگرچه ممکن نیست بتوانیم ساختار ژنتیک انسان را تغییر دهیم، اما تحقیقات مشخص کرده است که افراد با ژنتیک پُرریسک نیز می‌توانند از مزایای واکسن بهره‌مند شوند».

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]