مرکز تحقیقات اینترنت اشیا برگزار میکند: دوره تخصصی هوش مصنوعی
به عنوان یکی از پرکاربردترین تکنولوژیها در سیستمهای مبتنی بر اینترنت اشیا میتوان به هوش مصنوعی اشاره کرد که نقشی موثر و چشمگیر در هوشمندسازی این سیستمها دارد. این فناوری همچنین کاربرد زیادی در لایههای معماری اینترنت اشیا دارد و میتوان از آن در لایه اپلیکیشن، لبه شبکه و امنیت اینترنت اشیا هم بهره برد. اینترنت اشیا (Iot) و هوش مصنوعی (AI) در صورت ترکیب با هم به اسم AIoT شناخته میشود و این ترکیب باعث میشود تا کسبوکارها بتوانند از هر دوی آنها استفاده کنند. استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در مبحث اینترنت اشیا از این بابت حائز اهمیت است که باعث میشود همه امور بدون دخالت نیروی انسانی، با تکیه بر یادگیری ماشین و به شکلی هوشمند توسط عملگرها انجام شود.
مرکز تحقیقات اینترنت اشیا با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی، پیش از این اقدام به برگزاری دوره تخصصی هوش مصنوعی در اسفندماه سال 99 کرده بود و این بار قرار است در تاریخهای چهارم – پنجم و یازدهم و دوازدهم اردیبهشت کلاسهایی در ارتباط با AIoT برگزار کند.
هدف از برگزاری این دوره تخصصی هوش مصنوعی آموزش عملیاتی به همراه پیادهسازی سناریوهای اجرایی است و با عنوان «دوره آموزش تخصصی هوش مصنوعی، دورههای تخصصی اینترنت اشیا» برگزار خواهد شد.
محتوای دوره
سرفصلهای این دوره طبق استانداردهای ملی و بینالمللی و تلفیقی از دروس آکادمیک و مهارتی با رویکرد آمادهسازی شرکتکنندگان ویژه بازار کار تدوین گردیده و به شرح زیر است:
* هوش مصنوعی؛ شاخهها و حوزههای کاربردی آن
* معرفی کتابخانهها و ابزارهای هوش مصنوعی
* معماری یادگیری عمیق و ماشین برای اینترنت اشیا
* استفاده از پردازش تصویر برای سامانههای اینترنت اشیا
* اجرای سناریوهای عملیاتی در حوزه صنعت و ساختمان
دوره تخصصی هوش مصنوعی به دو صورت مجازی و حضوری خواهد بود، اما به دلیل همهگیری کرونا، ظرفیت کلاس حضوری بسیار محدود خواهد بود. سایت ایوند اقدام به ثبتنام این دوره به هر دو نوع حضوری و مجازی کرده است.
چه کسانی میتوانند در این دوره شرکت کنند؟
طبق اعلام مرکز تحقیقات اینترنت اشیا، علاقهمندان به شرکت در این دوره باید پیشنیازهای زیر جهت گذراندن آن را داشته باشند:
* آشنایی با علوم کامپیوتر
* دارای حداقل مدرک کارشناسی
* آشنایی با یک زبان برنامهنویسی (ترجیحا پایتون)
مدرس دوره
آموزش دوره تخصصی هوش مصنوعی به عهده مهندس فراز جلیلی، کارشناس ارشد و متخصص هوش مصنوعی و رباتیک است. مهندس جلیلی طراح سامانههای State machine و طراح و شبیهساز ربات صنعتی مبتنی بر موتور Unity است. ایشان سرپرست هوش مصنوعی تیم رباتهای صنعتی مرکز MRL هستند و موفق به کسب مقام اول مسابقات رباتیک بینالمللی ایران اپن 2018 و همچنین مقام سوم مسابقات جهانی رباتیک 2018 کانادا شدهاند.
ثبتنام در این دوره تا چهارم اردیبهشت مهلت دارد و برای نوع مجازی هزینه ثبتنام آزاد آن 600 و ثبتنام دانشجویی 400 هزار تومان و برای نوع حضوری هزینه ثبتنام آزاد یک میلیون و ثبتنام دانشجویی 800 هزار تومان است. شرکتکنندگان در پایان دوره گواهینامه مرکز تحقیقات اینترنت اشیا را دریافت میکنند و در صورت نیاز میتوانند برای دریافت گواهینامه لاتین هم درخواست کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دوره و ثبتنام به لینکهای زیر مراجعه کنید:
آخرین اخبار و رویدادهای هوش مصنوعی را با هوشیو دنبال کنید