رونمایی از پلتفرمی مبتنی بر هوش مصنوعی برای کمک به مدیران
بر همگان واضح و مبرهن است که بهبود شرایط زندگی مردم و رفع مشکلات در هر کشوری تنها در گرو پیشرفت عملی و به کاربستن یافتههای علمی در آن کشور رخ خواهد داد. جامعه دانشگاهی و شرکتهای دانشبنیان برای رسیدن به این مقصود در کشور ما تلاش میکنند تا بتوانند با اتکا بر علم و دانش برای مشکلات موجود در کشور راه حلهای عملیاتی ارائه کرده و علاوه بر این، در راستای تجاریسازی و تولید ثروت از دانش قدم بردارند اما، متاسفانه ما گاهی دیدهایم که دستاوردهای این شرکتها در سایه بیتوجهی مدیران تنها به کالای لوکس فناورانهای تبدیل میشود که قادر نیست مشکل یا نیازی ازکشور را رفع کند. به همین جهت برای به ثمر رسیدن این تلاشهای بزرگ، وجود حلقه مفقودهای که توان بهمرسانی محصولات و خدمات شرکتهای دانشبنیان و فناور و مدیران تصمیمگیر در نهادها و سازمانهای مختلف را داشته باشد؛ ضروری به نظر میرسد. ما باید بتوانیم تا به شکل عملیاتی و کاربردی از دانش و توان این شرکتها در قسمتهای مختلف کشور بهرهمند شویم.
برای اجرایی شدن این دیدگاه، اولین نمایشگاه و «رویداد همافزایی برای مدیریت ایران ۱۴۰۱» با تلاش نهاد ریاستجمهوری و با حضور ۸۰۰ غرفه، از ۲ تا ۴ مردادماه در مصلای تهران برگزار شد تا پل ارتباطی باشد میان مدیران کشور و شرکتها، موسسات و گروههایی که دارای الگو، ایده و محصولی برای حل چالشها و مشکلات کشور هستند.
یکی از مزیتهای این رویداد برای مدیران کشور ایجاد نمایشگاهی از شرکتها و موسسات متنوعی است که در عرصههای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، فناوری، مدیریت، اشتغال، آموزش، بهداشت، محیط زیست و رسانه قابلیت ارائه الگو و حل مساله را دارند. حضور چنین گروههایی در یک مکان، به مدیران این امکان را میدهد برای حل مسائل حوزههای تحت مدیریت خود از آنها راهنمایی و مشاوره گرفته و با همکاری چالشهای کشور را سریعتر و بهتر رفع کنند.
در نخستین نمایشگاه و «رویداد همافزایی برای مدیریت ایران ۱۴۰۱» تعداد زیادی از شرکتهای دانشبنیان و فناور با حضور در غرفههای خود در این نمایشگاه به عرضه محصولات و خدمات خود پرداختهاند. اینشرکتها گرد هم آمدهاند تا به حل چالشها و مسائل کشور کمک کنند.
در غرفههای مربوط به شرکتهای فعال درحوزه مدیریت، یک شرکت فناوری حضور یافته است که در حیطه شبیهسازی ترکیبی فعالیت میکند. محمدحسین روزبهانی مدیر عامل شرکت فناور توسعه تجارت اشیا الکترونیک گفت: ما در حوزه شبیهسازی ترکیبی کار میکنیم و با هوش مصنوعی آن را تبدیل به پلتفرمی کردهایم که قابلیت استفاده برای مدیران را داشته باشد. روزبهانی اظهار کرد: ما با بهرهگیری از فناوری جدید «بلادرنگ» از محیطهای مختلف شبیهسازی فیزیکی تهیه میکنیم و با به کارگیری هوش مصنوعی آن را در قالب یک پلتفرم نرمافزاری به مدیران عرضه میکنیم. وی ادامه داد: به طور مثال ما یک مدل سه بعدی از مناطق را تهیه کرده و برای آن منطقه انواع شرایط و موقعیتهای باران و سیل و… را تعریف میکنیم تا براساس نتایج حاصل از آن، مدیران بتوانند تصمیمات درستی اخذ کنند.
جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید