Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 سرویس Azure OpenAI ابزارهای مبتنی بر GPT را در اختیار توسعه‌دهندگان قرار می‌دهد

سرویس Azure OpenAI ابزارهای مبتنی بر GPT را در اختیار توسعه‌دهندگان قرار می‌دهد

زمان مطالعه: 2 دقیقه

پس از موفقیت چشمگیر ChatGPT و استقبال گسترده کاربران از این مدل زبانی، بسیاری از توسعه‌دهندگان تصمیم گرفتند که از قابلیت‌های این چت‌بات هوشمند در محصولات خود استفاده کنند. به همین منظور، شرکت مایکروسافت تصمیم دارد برای دسترسی ساده‌تر توسعه‌دهندگان به خدمات GPT-3، سرویس Azure را با APIهای OpenAI تلفیق کند و برنامه‌های کاربردی خود را از طریق پلتفرم جدید Azure OpenAI در  اختیار مجموعه‌های تجاری، برنامه‌نویسان و کاربران قرار دهد.

چندی پیش OpenAI در گزارشی اعلام کرد که موفق شده هزینه‌های نهایی خود را تا 90 درصد کاهش دهد و قصد دارد این افزایش بهره‌وری را با کاربران خود به اشتراک بگذارد. درنتیجه، هزینه سرویس‌های توکن‌محور این مجموعه، کاهش قیمت 90درصدی را تجربه کرد تا یکی از چالش‌های مهم پیش‌روی توسعه‌دهندگان برای هوشمندسازی محصولات خود تا حد زیادی مرتفع شود. حال مایکروسافت قصد دارد با ارائه پلتفرم جدید خود تحت عنوان Azure OpenAI، تمامی ابزارهای موردنیاز را در اختیار کاربران قرار دهد تا از این طریق، ویژگی‌های متنوعی را به محصولات خود اضافه کنند. جمع‌بندی مکالمات مراکز تماس، خودکارسازی پردازش داده‌ها، توسعه چت‌بات‌های هوشمند و  تبلیغات با محتوای شخصی‌سازی‌شده، تنها بخشی از خدمات کاربردی است که در دسترس توسعه‌دهندگان قرار می‌گیرد.

مایکروسافت و ChatGPT 4

هوش مصنوعی مولد که در طراحی ChatGPT از آن استفاده شده، توجه مجموعه‌های تجاری زیادی از جمله خود مایکروسافت را هم به خود جلب کرده است. به‌عنوان مثال، نسخه پریمیوم نرم‌افزار Teams با مجهزشدن به ابزارهای هوشمند، قادر خواهد بود که به صورت خودکار مکالمات را فصل‌بندی و همچنین به بازنویسی خودکار محتوا کمک کند. در کنار آن، پلتفرم Viva Sales نیز می‌تواند با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و داده‌های آنالیزشده، راهنمایی‌هایی را برای تهیه محتوای ایمیل تبلیغاتی به تیم بازاریابی و ارتباط با مشتریان کسب‌وکارها ارائه کند.

ریتو جیوتی، نایب‌رئیس گروه IDC تحقیقات هوش مصنوعی و اتوماسیون جهانی، قیمت‌گذاری خدمات GPT را منصفانه دانست و گفت: «من فکر می‌کنم که قیمت‌گذاری توکن‌های GPT عالی است.» در حال حاضر، قیمت توکن‌های بنیاد OpenAI برای هر 1000 مورد، 0.02 دلار است. این هزینه با استفاده از پلتفرم Azure حتی از این مقدار نیز کمتر خواهد بود و به 0.002 دلار به‌ازای هر 1000 توکن خواهد رسید که این سرویس را به طور بالقوه به یکی از مقرون‌به‌صرفه‌ترین مدل‌های زبانی داخلی تبدیل می‌کند.

تحلیل‌گر و معاون وب‌سایت گارتنر معتقد است که «مایکروسافت سابقه خوبی در حفاظت از حریم خصوصی و استفاده اخلاقی از داده‌های کاربران دارد و این نکته مثبتی در توسعه هوش مصنوعی به‌وسیله آنهاست.» تا به این لحظه شرکت مایکروسافت موفق شده در خلأ رقبای جدی خود از جمله گوگل، با سرمایه‌گذاری عظیم خود در مجموعه OpenAI و راه‌اندازی موتور جست‌وجوی هوشمند NewBing به تنها بازیگر تأثیرگذار دنیای هوش مصنوعی تبدیل شود. باید منتظر ماند و دید که با ورود رقبای دیگری از جمله سرویس Bard گوگل به میدان، بازهم این شرکت می‌تواند پرچمدار این حوزه باقی بماند یا خیر. نظر شما دراین‌رابطه چیست؟

بنر اخبار هوش مصنوعی

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]