40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
تیتر یک
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 ساخت سونوگرافی قابل حمل به کمک هوش مصنوعی در کشور

ساخت سونوگرافی قابل حمل به کمک هوش مصنوعی در کشور

شرکت فناور که در حوزه تجهیزات پزشکی متمرکز است تمام توان خود را برای تولید دستگاه سونوگرافی قابل حمل به کار گرفته و به شهرک علمی و تحقیقاتی شهر اصفهان وارد شد و توانست اولین دستگاه سونوگرافی قابل حمل ویژه دامپزشکی را تولید کند.

این دستگاه سونوگرافی که قابلیت حمل را دارد، وزنش حدود یک کیلوگرم است و یکی از مهم‌ترین نوآوری‌ها و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیانی است که در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر هستند. لازم به ذکر است که این فناوری مهم موفق شده تا جایزه فناوری را در جشنواره شیخ بهایی از آن خود کند و بعد از حدود یک سال به فرابورس ایران وارد شده است.

مریم حجتی که مدیر عامل این شرکت فناور است در ضمن سخنان خود درباره فعالیت‌های این شرکت گفت: چیزی نزدیک به ده سال است که این شرکت در حوزه استفاده از تکنولوژی آلتراسونیک در بخش تجهیزات پزشکی کشور فعالیت دارد و توان و تمرکز خود را روی ساخت و تولید دستگاه سونوگرافی که قابلیت حمل داشته و سیار باشد، قرار داده است. در نهایت این شرکت با ورود به شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سال ۱۳۹۳ موفق شد تا اولین نمونه از این دستگاه سونوگرافی مخصوص دامپزشکی را تولید کند.

حجتی به عنوان مدیر عامل این شرکت فناور در ادامه بیان کرد: پس از گذشت چندین سال این دستگاه توانست  ارتقا بیابد و در ابعاد کوچک‌تری ساخته شود که قادر است در رقابت با نمونه‌های خارجی قرار بگیرد. وی افزود: در نهایت در سال ۱۴۰۰ توانستیم با به‌کارگیری و بهره‌مندی از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در این دستگاه، نسخه ارتقا یافته و مدل پیشرفته آن را توسط دکتر محمدعلی زلفی‌گلی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری رونمایی کنیم.

حجتی با بیان اینکه وزن کم، کیفیت بالا و گارانتی خدمات پس از فروش این دستگاه سونوگرافی علت تمایز آن با دیگر نمونه‌های خارجی و مشابه این دستگاه است، تصریح کرد: خوشبختانه این دستگاه در مقایسه با محصولات اروپایی مورد استقبال واقع شده و ما به موازات آن در جهت تولید و ساخت نمونه انسانی این محصول نیز فعالیت‌های خود را آغاز کرده‌ایم که قابلیت حمل را داشته و سیار است. همچنین آزمایش‌های بالینی این محصول در بیمارستان‌ها مورد قبول بوده است.

حجتی گفت: حمایت از تولیدات دانش‌بنیان انگیزه را برای تولیدکننده افزایش می‌دهد تا محصولی با کیفیت و قابل رقابت عرضه کند و بهتر این است که برند فناوری و دانش‌بنیان به عنوان یک امتیاز در نهادهای دولتی و سازمانی باشد تا در ضمانت و تضمین‌ها یک اعتبار محسوب شود.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]