40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 راه‌اندازی سیستم پرداخت مبتنی بر تشخیص چهره در متروی مسکو

راه‌اندازی سیستم پرداخت مبتنی بر تشخیص چهره در متروی مسکو

مسئولان انتظار دارند که سیستم پرداخت بلیط مترو مبتنی بر سیستم تشخیص چهره، به حمل و نقل در شبکۀ گستردۀ متروی مسکو سرعت ببخشد.

در ماه اکتبر، در مسکو، سیستم پرداخت بلیت مبتنی بر تشخیص چهره در مترو راه‌اندازی شد؛ این سیستم بخشی از رشد سریع فناوری بحث‌برانگیز در روسیه است.

[irp posts=”4565″]

فعالان حقوق بشر از این فناوری که هم اکنون در ده‌ها سوپرمارکت مسکو به کار می‌رود به عنوان نمونه‌ای از نظارت روبه‌رشد دولت، انتقاد کرده‌اند.

ماکسیم لیکسوتف، معاون شهردار مسکو در حوزه حمل‌ونقل، در اطلاعیه‌ای بیان کرد که «مسافران برای ورود به مترو نیاز به کارت یا گوشی هوشمند ندارند. تنها لازم است که به دوربینِ روی گیت، نگاه کنند. این مقام رسمی گفت که انتظار دارد طی دو تا سه سال آینده 10تا 15 درصد مسافران از سیستم موسوم به «Face Pay» استفاده کنند. وی افزود که ثبت نام در این سیستم که نیازمند داشتن حسابی بانکی است که داده‌های بیومتریک مسافران مترو در آن ثبت شده باشد، «اختیاری» است. او گفته است که دیگر روش‌های پرداخت حذف نخواهند شد.

گسترش سیستم پرداخت مبتنی بر تشخیص چهره

مسئولان انتظار دارند که سیستم پرداخت مبتنی بر تشخیص چهره سرعت حمل و نقل را در شبکۀ گستردۀ متروی مسکو افزایش دهد. آنها تضمین کرده‌اند که داده‌های دوربین گردان به‌نحوی امن رمزگذاری خواهند شد تا دوربین به‌جای تصویر چهره مسافر، «کلید بیومتریک» او، را بخواند.

مسئولان در تلاش هستند تا طرح مبتکرانۀ جمع‌آوری داده‌های بیومتریک شهروندان روسیه را که از 2018 آغاز شده است، گسترش دهند. در آغاز سال جاری، روزنامۀ کسب‌وکار کومرسانت گزارش کرد که مسئولان امیدوارند طی دو سال آینده تعداد شهروندانی که داده‌های بیومتریک خود را ثبت کرده‌اند از 160 هزار نفر به هفتاد میلیون نفر برسد.

[irp posts=”8488″]

در سال‌های اخیرکاربرد فناوری تشخیص چهره به سرعت در مسکو گسترش یافته است و مسئولان از آن به‌عنوان ابزار اجرای قوانین مربوط به قرنطینه استفاده می‌کنند.

به نظر شما استفاده از چنین فناوری‌هایی که مبتنی بر تشخیص چهره هستند، در چه مکان‌های دیگری می‌تواند امور افراد را تسهیل کند؟

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]