Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 سیستم کنترل کروز مجهز به هوش مصنوعی معرفی شد

سیستم کنترل کروز مجهز به هوش مصنوعی معرفی شد

زمان مطالعه: 2 دقیقه

پژوهشگران سیستم کنترل کروز مجهز به هوش مصنوعی را به شیوه‌ای طراحی کرده‌اند که در مصرف سوخت صرفه‌جویی کند و موجب کاهش ترافیک شود. این سیستم از تاریخ 14 تا 18 نوامبر بر روی 100 خودروی نیسان روگ در آزادراه 24 آمریکا اجرا شده است.

کنسرسیوم CIRCLES، متشکل از پژوهشگران دانشگاه وندربیلت، برکلی کالیفرنیا، تمپل و راجرز، با همکاری شرکت نیسان و وزارت حمل‌ونقل، یک آزمایش عمومی پنج‌روزه را اجرا کردند که در تاریخ 18 نوامبر (معادل 27 آبان) به پایان رسید. اعضای این کنسرسیوم می‌گویند: «CIRCLE منافع مشترک ما مبنی بر ساخت دنیایی ایمن‌تر و تمیزتر با ارتقای صنعت حمل‌ونقل را گرد هم می‌آورد.»

این آزمایش‌ها بر اساس نتایج مطالعات قبلی که در مسیر بسته انجام شده بودند، طراحی شد. یافته‌ها نشان دادند هریک از خودروهای مجهز به هوش مصنوعی بر سرعت و رفتار راننده و رفتار حداکثر 20 خودروی اطراف تأثیر می‌گذارد و بدین ترتیب، اثر پروانه‌ای مثبتی ایجاد می‌کند که درنهایت ترافیک ناشی از رانندگی انسان‌ها را بهبود می‌بخشد.

سیستم کنترل کروز مجهز به هوش مصنوعی معرفی شد

کنسرسیوم CRICLES قصد دارد طی چندین ماه آینده به تحلیل داده‌هایی بپردازد که طی آزمایش‌ها، در مورد خودروهای مجهز به هوش مصنوعی و اثرشان بر ترافیک، به دست آمدند. این آزمایش‌ها در بستر آزمایشی MOTION آزادراه 24 اجرا شدند که تنها محیط آزمایشی خودرویی در بافت دنیای واقعی به شمار می‌رود. این آزادراه هوشمند که چهار مایل (5/6 کیلومتر) در نزدیکی نشویل ساخته شده است، مجهز به 300 حسگر دیجیتالی 4K است که می‌توانند 260,000,000 خودرو/مایل (واحد اندازه‌گیری) داده در هر سال ثبت کنند.

تحقیقات کنسرسیوم CIRCLES از سوی بنیاد ملی علوم و وزارت‌های حمل‌ونقل و انرژی آمریکا، شرکت تویوتا و جنرال موتور پشتیبانی می‌شود. آزمایش‌های سیستم کنترل کروز شامل خودروهای تویوتا RAV4 و کادیلاک XT5، نیز می‌شدند.

گروه CIRCLES طی اعلامیه‌ای بیان کردند: «تنها در روز 16 نوامبر، سیستم 143,010 مایل و 3,780 ساعت رانندگی را ثبت کرد و سیستم MOTION آزادراه 24 به همراه مدل‌های انرژی که در پروژه CIRCLES ساخته شدند، مصرف سوخت تمامی این خودروها را طی بازه زمانی مذکور برآورد کرد. ما می‌خواهیم نشان دهیم که با استفاده از این سیستم ترافیکی جدید برای جمع‌آوری داده و برآورد ترافیک و همچنین با استفاده از فناوری هوش مصنوعی در سیستم کنترل کروز، می‌توان جریان ترافیک را به مقدار چشمگیری کاهش داد و در مصرف سوخت نیز صرفه‌جویی کرد.»

سیستم کنترل کروز مجهز به هوش مصنوعی معرفی شد

برنامه نیسان برای آینده خودروهای برقی

لیام پدرسن، معاون مدیر مرکز پژوهشی نیسان در سیلیکون‌ولی، توضیح می‌دهد: «شرکت نیسان همواره از پیشگامان عرصه نوآوری خودرویی بوده است و حالا با برنامه Nissan Ambition 2030، قصد دارد آینده‌ای با خودروهای برقی، خودران و متصل را محقق سازد. مرکز پژوهشی ما و گروه CIRCLES یک هدف مشترک دارند و آن ساخت دنیایی ایمن‌تر و پاکیزه‌تر از طریق حمل‌ونقل پیشرفته است.»

باچ الی، معاون فرماندار، در مورد این پروژه می‌گوید: «وقتی صحبت از صنعت خودرو و حمل‌ونقل می‌شود، می‌بینیم که در مقطع حساسی قرار گرفته‌ایم. وضعیت ترافیک خودرویی در ایالت تنسی، چه در مناطق شهری و چه مناطق غیرشهری، رو به وخامت است. رسیدگی به این مشکلات مستلزم راهکارهای نوآورانه‌تر است، چون پروژه‌های قدیمی زیرساخت‌های حمل‌ونقل دیگر پاسخگو نیستند و بدون تفکر بحرانی، کیفیت زندگی‌مان بیشتر و بیشتر تحت‌تأثیر ترافیک قرار می‌گیرد. یکی از راهکارهای نوآورانه،‌ کاربرد بیشتر فناوری است. ما امیدواریم و یقین داریم که CIRCLES و پروژه‌های مشابه، به نام و آوازه ایالت تنسی به‌عنوان مرکز تعالی خودرویی کمک می‌کنند.»

مردیت سبلاک، معاون برنامه‌ریزی شهری و مهندسی زیست‌محیطی و حمل‌ونقل، اضافه می‌کند: «پروژه MOTION آزادراه 24 پیشگام بسترهای آزمایشی ازاین‌دست است و به پژوهشگران اجازه می‌دهد تا اثر خودروهای خودران و متصل بر ترافیک مسیرهای باز را به‌صورت لحظه‌ای تحت‌نظر داشته باشند. این آزادراه، زیرساخت‌های دائمی لازم را در اختیار دارد.

برنامه نیسان برای آینده خودروهای برقی

متخصصان با دستیابی به درکی بی‌سابقه از تأثیر این خودروها بر ترافیک، می‌توانند راهکارهایی را در صنعت خودروسازی، زیرساخت‌های جاده‌ای و مدیریت ترافیک به کار ببرند که پاسخی بهینه به نگرانی‌ها و مشکلات کنونی ارائه می‌دهند و ایمنی، مصرف سوخت و کیفیت آب‌وهوا را بهبود می‌بخشند.» سبلاک مدیریت واحد عملیات‌ها و مدیریت سیستم‌های حمل‌ونقل شرکت Gresham Smith را نیز بر عهده دارد.

پادما راغاوان، معاون رئیس مرکز پژوهش و نوآوری، معتقد است: «کلید موفقیت پروژه‌هایی همچون سیستم کنترل کروز CIRCLES، همکاری بین دانشگاه‌ها، دولت و بخش خصوصی است. همه مشارکت‌کنندگان در این پروژه از همان روز اول تمام سعی‌شان را کرده‌اند تا نقش خود را به بهترین نحو ممکن ایفا کنند. این اعتماد و همکاری در مراحل بعدی پروژه، یعنی تحلیل یافته‌ها و رسیدگی به مشکلات عملی در تنسی و ایالات‌های دیگر نیز ادامه خواهد داشت.»


جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]