Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 صداوسیما برای جلوگیری از سرقت آرشیو خود از هوش مصنوعی استفاده می‌کند

صداوسیما برای جلوگیری از سرقت آرشیو خود از هوش مصنوعی استفاده می‌کند

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

به گزارش مشرق، مدیرکل آرشیو رسانه ملی از توسعه سامانه مدیریت منابع دیداری و شنیداری دیجیتال موسوم به سامانه میراث خبر داد. او افزود این سامانه از چهار سال پیش تاکنون بهینه‌سازی نشده بود و در این دوره استاندارد جهانی EBU Core را برای فراداده (Metadata) در نظر گرفته‌ایم و روی همه منابع خود به کار می‌گیریم که با تعیین پروفایل‌های تخصصی ورود اطلاعات و تکمیل فرداده امکان دسترسی، مشاهده و بازبینی منابع با کیفیت پایین (Low Resolution) روی سامانه میراث فراهم می‌شود.

وی افزود: پس از جست‌وجوی دقیق منابع، در حدود 200 ساعت فیلم و همچنین 700 ساعت مستند و تصاویر دفاع مقدس، دسته‌بندی، فهرست‌نویسی و از مخزن استخراج شده‌اند تا تبدیل آن ها از آنالوگ به دیجیتال امکان‌پذیر شود.

مهدیان با تاکید بر اولویت «محتوامحوری» در آرشیو صداوسیما برای جست‌وجوی سریع منابع به جای «مدیامحوری» افزود: دسترسی آسان به محتوا برای ما یک اصل است و در واقع شعار ما حرکت به سوی آرشیوی محتوا محور است.

مدیرکل آرشیو ادامه داد:  ما تمام تلاش خود را برای تکمیل سریع زیرساخت این سامانه به کار گرفته ایم و به محض تکمیل زیرساخت و رونمایی از آن، هر بخش یا گروهی که نیاز به دسترسی به این سامانه داشته باشد می‌تواند با معرفی افراد واجد شرایط، در ۶۴ نقطه آرشیوی داخل سازمان و مراکز سازمان از این خدمات بهره‌مند شود.

مهدیان همچنین از به کارگیری ابزار هوش مصنوعی برای استخراج فراداده و محدودسازی، امکان از دست‌رفتن منابع ارزشمند آرشیوی سازمان خبر داد و گفت: علاوه بر این که از تهیه‌کنندگان سازمان تعهد مکتوب گرفته می‌شود منابع سازمان را در اختیار دیگران قرار ندهند، با استفاده از فناوری هوش مصنوعی نهان‌نگاری و اثرانگشت امکان رصد منابعی که در اختیار برنامه‌سازان قرار می‌گیرد وجود دارد و احتمال از دست رفتن منابع سازمان را کم می‌کند.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید.

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]