برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 ضرورت هوشمندسازی اصناف کشور با حمایت دولت

ضرورت هوشمندسازی اصناف کشور با حمایت دولت

زمان مطالعه: 2 دقیقه

محمدرضا فرجی تهرانی، دبیر همایش «اصناف دانش بنیان، فناور و هوشمند»، از ضرورت هوشمند‌سازی اصناف کشور خبر داد و افزود: این ضرورت با توجه به توسعه‌ای که در فضای مجازی کشور رقم خورده به وجود آمده و برای تحقق این مهم که در شعار امسال هم به آن تأکید شده، دولت هم باید در کنار اصناف و حامی آنها باشد.

به گزارش هوشیو به نقل از روابط عمومی اتحادیه فناوران رایانه تهران، امروز 16 شهریور ماه نخستین همایش «اصناف دانش‌بنیان، فناور و هوشمند»، با رویکرد اصلاح خدمات و ساختار هوشمندسازی برگزار شد.

فرجی تهرانی درخصوص این همایش، با اشاره به اینکه هر ساله اجلاس سران با همکاری اتاق اصناف برگزار می‌شود، افزود: همایش مذکور با در نظر گرفتن ساختار سنتی اصناف و با نگاه به گستردگی فضای مجازی کشور و در جهت ارتقای ساختاری آن برگزار گردیده است.

وی با اشاره به اینکه برگزاری این همایش در راستای توجه به نامگذاری امسال با عنوان «تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین»، و تمرکز دولت به عنوان یکی از رویکردهای مهم خود به ساختار و توسعه مشاغل کوچک و متوسط بوده یادآور شد: برای آنکه گامی به سوی تحقق شعار امسال برداشته شود و اصناف را هم به سمت بازاریابی و فروش هوشمند سوق دهیم، باید تلاش کنیم، تا مشارکت اصناف، اتحادیه‌ها در این مسیر بیش از پیش گردد، زیرا این صنف‌ها هستند که نقش غیرقابل انکاری در تولید داخلی دارند، تا جایی که امروز موتور پیشران توسعه کشور را «بنگاه‌های کوچک» موسوم به smeها می‌دانند.

دبیر همایش «اصناف دانش‌بنیان، فناور و هوشمند» ادامه داد: این بنگاه‌های خرد و اصناف در صورتی می‌توانند نقش موتور محرک توسعه کشور را ایفا کنند که، از حمایت دولتی برخوردار باشند.

تهرانی اظهار داشت: تغییر و اصلاح ساختار بنگاه‌ها برای روشن کردن موتور محرک کشور ضروری است. از طرف دیگر، باید به کم کردن هزینه‌های اصناف با کمک خدمات هوشمندسازی، بازاریابی و فناوری توجه داشته باشیم و از مقوله برندینگ و صادرات نیز غافل نشویم.

وی یادآور شد: البته زمانی می‌توانیم انتظار داشته باشیم که این تغییر ساختار سنتی اتفاق می‌افتد که، دستگاه‌های متولی نیز به کمک هم آمده و موانع پیش ‌رو را برطرف سازند.

دبیر همایش «اصناف دانش‌بنیان، فناور و هوشمند» در تشریح اقدامات صورت گرفته در راستای سوق دادن اصناف به سمت فناوری افزود: آخرین آمار اقدامات صورت‌گرفته به بهمن سال گذشته بر می‌گردد که نسبت به بهمن سال 1399 بیش از 60 درصد واحد‌های صنفی به کارتخوان تجهیز گردیده، ۲۳.۷ درصد این واحدها به صندوق مکانیزه و ۲۹.۲ درصد آنها به ترازوی دیجیتالی مجهزه شده‌اند.

وی خاطرنشان ساخت: وزارت صنعت، معدن و تجارت در جدیدترین آمار منتشره از فعالیت بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار واحد صنفی در کشور تا پایان بهمن ۱۴۰۰ خبر داده، در حالی که قریب به نیمی از این واحدها توزیعی بوده و تنها ۱۹ درصدشان به فعالیت‌های تولیدی مشغول بودند.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]