Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 داده‌های باکیفیت، عامل پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی  

داده‌های باکیفیت، عامل پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی  

زمان مطالعه: 2 دقیقه

29 اردیبهشت ماه نخستین رویداد تجربه‌محور هوش مصنوعی ایران در حوزه صنعت، در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد. به گزارش هوشیو به نقل از برنا، برگزاری این همایش، با هدف به اشتراک‌گذاری تجربیات مبتنی بر توسعه محصولات هوش مصنوعی و علوم داده صورت گرفت.

این رویداد، فرصتی برای گردهمایی متخصصان هوش مصنوعی، علوم داده و یادگیری ماشینی بود تا از تجربیات و دستاوردهای یکدیگر در این حوزه آگاه شوند؛. با توجه به اهمیت پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی، این رویداد از این پس همایشی سالانه خواهد بود تا آخرین گزارش‌ها و دستاوردهای متخصصان این حوزه معرفی و به کارگرفته شوند.

در این همایش محمد شکوهی یکتا؛ دانشمند ارشد کاربردی داده شرکت مایکروسافت، مرضیه طاهایی دانشمند یادگیری ماشینی شرکت هوآوی، علی زارع زاده، مدیر هوش مصنوعی کارگزاری مفید و نمایندگانی از شرکت‌های تپسی، هومن ژن، تپسل؛ بلوبانک و… حضور داشتند و سخنرانی کردند.

فعالان هوش مصنوعی، با تأکید بر جمع‌آوری داده‌های باکیفیت، خواستار تعامل بیشتر بین صنعت و دانشگاه شدند. به اعتقاد آن‌ها هوش مصنوعی با توجه به پیش نیازهایی که دارد، رشد می‌کند و این فرایند، به‌طور ناگهانی اتفاق نمی‌افتد.

علی زارع زاده مدیر کارگزاری مفید، در سخنرانی خود در این همایش گفت: «یکی از نیازهای ما، در بررسی کیفیت جوابگویی مرکز تماس، تبدیل صدا به متن بود؛ تبدیل صدا به متن با دستیار صوتی گوگل نشان داد این نرم‌افزار از خطای بالای 80 درصد برخوردار است. بنابراین استفاده از آن برای ما راه‌گشا نبود و مزیتی به‌شمار نمی‌آمد.

تصمیم بر این شد که خودمان ابزاری برای تبدیل صوت به متن بسازیم و برای این کار شش ماه زمان در نظر گرفته شد. در این فرایند به اصلاح قوانین پرداختیم و توانستیم به مدل مخصوص خود دست پیدا کنیم. درصد خطاها  در این مدل جدید به بیست درصد کاهش یافت و تعداد خطاها از 84 خطا در دستیار صوتی گوگل به چهار خطا در نرم‌افزار جدید رسید.»

عباس حسینی، هم‌بنیانگذار تپسل در سخنرانی خود بر لزوم استفاده از داده‌های موجود تآکید کرد و گفت: «در تبلیغات سنتی مسیری طولانی، برای ثبت تبلیغ از طریق بیلبوردها طی می‌شد که برآورد هزینه و وقت اجرای آن نیز ممکن نبود اما بهره‌گیری از هوش مصنوعی در تبلیغات، به کاهش وقت و هزینه منجر شده است.» او همچنین در مورد تجربه استفاده از هوش مصنوعی در تپسل بیان داشت: «با بهره‌گیری از هوش مصنوعی به راه‌کارهایی برای تبلیغات مؤثر دست یافته‌ایم. در این روش که راه‌حل ساده نام دارد، هوش مصنوعی حافظه‌محور عمل می‌کند و قابلیت تفسیرپذیری بالایی دارد.»

در این همایش سخنرانان دانشگاهی و صنعتی دیگری نیز از تجربیات و دستاوردهای خویش سخن گفتند؛ همچنین در پایان این همایش، جلسه پرسش و پاسخی برگزار شد تا دانشجویان حوزه هوش مصنوعی و علوم داده و فعالان بخش صنعت حاضر در این نشست، بتوانند ابهامات خویش را مطرح کنند.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]