عملکرد وبگاهها با هوش مصنوعی ارزیابی میشود
متخصصان ایرانی شرکت دانشبنیان «نگاه هوشمند سپهر پارس» نرمافزاری مبتنی بر هوش مصنوعی را برای پایش شبکه و ارزیابی عملکرد وبگاهها، اپلیکیشنها و پلتفرمهای فناوری اطلاعات طراحی کردند. صاحبان وبگاهها، خبرگزاریها، کسب و کارهای آنلاین، بانکها، شرکتهای بیمه و بورس، و نیز خدماتدهندگان و تولیدکنندگان بازیهای رایانهای میتوانند از این نرمافزار داخلی استفاده کنند.
مهدی فقیهی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانشبنیان نگاه هوشمند سپهر پارس، که حوزه فعالیت آن پایش شبکه (مانیتورینگ) و ارزیابی عملکرد وبگاههاست، درباره این نرمافزار مبتنی بر هوش مصنوعی و یادگیری ماشین گفت: هدف از طراحی این نرمافزار کمک به جلوگیری از قطعی و کندی ناشی از مشکلات زیرساخت، شبکه و مشکلات نرمافزاری و سختافزاری در وبگاههای گوناگون است.
او ضمن توضیح در مورد اینکه صاحبان وبگاهها با استفاده از نرمافزار تولیدی این شرکت قادر به بررسی ریشه مشکلات وبگاه خود خواهند بود بهرهگیری از این نرمافزار را برای بهینهسازی زیرساخت وبگاه، شبکه، نرمافزار و اپلیکیشن به تمامی وبگاهها توصیه کرد و افزود: استفاده از این نرمافزار صرفهجویی در هزینهها را به دنبال دارد و به استمرار کسب و کارها نیز کمک میکند. نرمافزار طراحیشده، وبگاهها و اپلیکیشنها را با بیش از ۱۷۰ سنجه، مورد آزمایش و بررسی قرار میدهد. یکی از ویژگیهای این نرمافزار این است که نیاز به نصب سختافزاری و نرمافزاری در زیرساخت صاحبان وبگاهها ندارد، بلکه این کار از طریق سرورهای داخل کشور با کیفیت بالا به انجام رسیده است.
رئیس هیئت مدیره شرکت دانشبنیان نگاه هوشمند سپهر پارس در مورد جستجوی مشتری و بازار خارجی برای این محصول ساختهشده توسط متخصصان ایرانی اظهار کرد: در حال آمادهسازی وبگاهی با زیرساخت مجزا جهت صادرات این محصول خود نیز هستیم و البته در این زمینه با برخی کشورها برای صادرات مذاکراتی هم کردهایم.
او درباره وضعیت رقابتی محصول تولیدی شرکت تحت مدیریت خود و جایگاه آن در مقایسه با نمونههای مشابه خارجی چنین توضیح داد: ما نسبت به رقبای خارجی از قابلیتهای درخور توجهی برخوردار هستیم، به نحوی که تعداد سنجهها و فاکتورهای تستشده برای بررسی عملکرد نرمافزار طراحیشده شرکت ما زیاد است. ضمن اینکه ما از هوش مصنوعی برخورداریم که این هوش مصنوعی برای ما وضعیت رقابتی خوبی در قیاس با رقبای خارجی به وجود آورده است.
فقیهی در تشریح مزایا و قابلیتهای نرمافزار مبتنی بر هوش مصنوعی تولیدی شرکت خود خاطرنشان کرد: یکی از مزیتهای این نرمافزار تست دسترسی جهت بررسی میزان دسترسی افراد ناشنوا و کمبیناست. از دیگر قابلیتهای آن هم تست استرس وبگاه است که وضعیت تابآوری وبگاه با مراجعه تعداد بازدیدکنندگان زیاد تا چندین میلیون بازدیدکننده همزمان را نشان میدهد. تست کاربر واقعی نیز از افزونههای جدید این نرمافزار است که رونمایی از آن در آیندهای نزدیک صورت خواهد گرفت.
طبق اظهارات مهدی فقیهی چشمانداز این شرکت برای محصول تولیدی، رفتن به سراغ کسب و کارهای کوچکتر و دسترسپذیر کردن خدمات شرکت برای تمامی صاحبان وبگاههای داخلی و در صورت امکان صادرات، عرضه به وبگاههای خارجی است. به همین منظور در این مسیر در کنار ارائه خدمات تخصصی تجاری برخی خدمات شرکت نیز به صورت رایگان یا با تخفیف ویژه برای کسب و کارهای کوچک در نظر گرفته شده است.
جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید