40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
تیتر یک
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 فناوری ساده foot-buzzing حسِ راه رفتن در دنیای مجازی را شبیه‌سازی کرد

فناوری ساده foot-buzzing حسِ راه رفتن در دنیای مجازی را شبیه‌سازی کرد

تجهیزات جدید این امکان را به گیمرها می‌دهد تا آواتار خود را ضمن راه رفتن حین بازی در محیط مجازی نیز به حرکت در بیاورند، اما تنظیمات این قابلیت‌ها پرزحمت و پیچیده است. با این‌ حال، سیستم جدید foot-buzzing راه رفتن آواتار را صرفاً با حرکت سریع پای کاربر درحالت نشسته شبیه‌سازی می‌کند.

دانشمندان دانشگاه صنعتی تویوهاشی و دانشگاه توکیو ژاپن در حال بررسی این نمونه آزمایشی هستند. در سیستم foot-buzzing، کاربران از عینک‌های واقعیت مجازی و هدفون‌های خنثی‌ساز نویز استفاده می‌کنند؛ آنها همچنین، بر روی یک چهارپایه می‌نشینند و پاهای خود را بر روی دو سکوی جداگانه آلومینیومی می‌گذارند.

foot-buzzing

foot-buzzing چطور کار می‌کند؟

هر یک از این سکوها دو «مبدل لرزش» دارد، یکی در زیر سینه پا و دیگری در زیر پاشنه. همزمان با گام برداشتنِ آواتارِ کاربر در واقعیت مجازی، مبدل‌ها شروع به ارتعاش کرده و با هر قدم، احساس برخورد پاشنه و سپس سینه پا به زمین را شبیه‌سازی می‌کنند.

فنرها تنها سکوی محل قرار گرفتن پاها را به لرزه در می‌آورند و هدفون مانع از رسیدن صدای مبدل‌ها به گوش می‌شود. شنیدین صدای مبدل‌ها ممکن «توهم» راه رفتن را برای کاربر خراب کند. با این حال، کاربر کماکان می‌تواند صدای آواتار خود را بشنود.

foot-buzzing

هنگامی که شرکت‌کننده‌ها محیط واقعیت مجازی را از منظر اول شخص مشاهده می‌کردند، شبیه‌سازی راه‌رفتن برایشان کاملاً متقاعد‌کننده بود. در این حالت، زمانی که به پایین نگاه می‌کردند، می‌توانستند دست‌ها و پاهای آواتارِ خود را ببینند؛ علاوه بر این، می‌توانستند بازتاب کل بدن آواتار را که در آینه‌های مجازی به سمت آن‌ها حرکت می‌کرد، مشاهده کنند.

این شبیه‌سازی زمانی که کاربران نمی‌توانستند بازتاب کامل بدن را ببینند، یا زمانی که آواتارِ خود را تنها از منظر سوم شخص می‌دیدند، چندان قانع‌کننده نبود.

امید است که با پیشرفت بیشتر، این فناوری نه تنها در بازی‌ها استفاده شود، بلکه وسیله‌ای باشد برای ایجاد تجربه راه‌رفتن افرادی که از ویلچر استنفاده می‌کنند.

پروفسور یوسوکه ماتسودا، معاون دانشگاه تویوهاشی، درباره foot-buzzing می‌گوید: «به نظرم می‌توانیم این دستگاه را در سایز کوچک‌تر و با هزینه کم‌تر بسازیم. دستگاه پیشنهادی شامل چهار مبدل و تقویت‌کننده لرزش است. پیکربندی آن نسبتاً ساده، ارزان (هزینه ساخت آن بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ است) و فشرده است».

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]