Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 امید جدید برای مقابله با طاسی به مدد هوش مصنوعی

امید جدید برای مقابله با طاسی به مدد هوش مصنوعی

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

ریزش مو تقریباً برای همه پدیده‌ای نامطلوب است، در‌حالی‌که برخی افراد از طاسی استقبال می‌کنند، عده‌ای دیگر در آرزوی رویش مجدد موهای از‌دست‌رفته خود، به درمان‌های شیمیایی و گاه کاشت مو متوسل می‌شوند. با‌این‌حال، تحقیقات بنیاد ملی علوم طبیعی چین، روش جایگزین جدیدی را برای خنثی‌کردن طاسی، با استفاده از هوش مصنوعی (AI) به ارمغان آورده است. در این روش برای رهایی از مشکل طاسی از چسب میکروسوزن استفاده می‌گردد.

به گزارش هوشیو، علائم طاسی با ریزش موی قابل‌توجه مشخص می‌شود، که به آن «آلوپسی آندروژنتیک» نیز می‌گویند. در این شرایط فولیکول‌های مو می‌توانند آسیب ببینند. از جمله دیگر عوامل مؤثر در طاسی، فراوانی بیش از حد گونه‌های فعال اکسیژن است، که آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان بدن معمولاً آن‌ها را تحت کنترل نگه می‌دارند. مطالعات دیگری موفق شده‌اند دقیقاً این آنزیم‌ها را با فناوری نانو تکثیر کنند، به این فناوری متکی بر نانو در اصطلاح «نانوآنزیم» می‌گویند، اما تاکنون اثربخشی این شیوه در درمان ریزش مو مشخص نگردیده است.

مقابله با طاسی

پس از این، دانشمندان چینی از یادگیری ماشینی که نوعی الگوریتم هوش مصنوعی است استفاده کردند، تا با کمک آن بتوانند نانوآنزیم بهتری برای درمان ریزش مو طراحی کنند. این مدل‌ها با 91 ترکیب مختلف از فلز واسطه، فسفات و سولفات آزمایش شدند.

براساس نتایج، بهترین ترکیب تست‌شده در 13 روز بر روی موش‌هایی که از آلوپسی رنج می‌برند، باعث بازسازی موهای ضخیم‌تری در این موش‌ها، نسبت به موش‌های تحت درمان با تستوسترون یا ماینوکسیدیل گردید. گفتنی‌است در حال حاضر از تستوسترون یا ماینوکسیدیل برای درمان طاسی استفاده می‌گردد. در نتیجه این تست‌ مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی، قسمت‌هایی از بدن موش‌ها که در اثر کچلی کم‌مو شده بوده، پوشش موی بیشتری پیدا کرد .

در‌حالی‌که مبارزه با طاسی ادامه دارد، تلاش‌های قابل‌توجهی توسط تیم‌های تحقیقاتی مختلف، برای مبارزه با این بیماری انجام می‌شود. اخیراً دانشمندان دانشگاه ملی یوکوهامای ژاپن موفق شدند، موهای سلول‌های جنین موش را در آزمایشگاه رشد دهند. در این مطالعه از مدل‌های مینیاتوری، اندام‌ها و بافت‌ها در مقیاس میکروسکوپی برای تکثیر فولیکول‌های مو استفاده گردید.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]