Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 واقعیت مجازی؛ راهی مطمئن برای ارتقاء روش‌های درمانی

واقعیت مجازی؛ راهی مطمئن برای ارتقاء روش‌های درمانی

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

افتتاحیه نهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی در دانشگاه خوارزمی در حالی برگزار شد که مشاور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در امور توسعه علوم شناختی، خواهان استفاده از ابزارهای واقعیت مجازی برای اثربخشی در روش‌های درمانی شد. وی در این خصوص خاطرنشان کرد: «واقعیت مجازی و افزوده مجازی به‌سرعت در حال تحول است و هوش مصنوعی می‌تواند به کمک این فناوری بشتابد.»

مشاور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در امور توسعه علوم شناختی، یکی از کاربردهای استفاده از واقعیت مجازی را آماده‌ کردن بیماران برای تحمل فشارهای عصبی و کنار آمدن با اینگونه چالش‌ها دانست و اظهار داشت: «می‌توان از واقعیت مجازی برای مستندسازی آثار محرک‌های حسی و غیرقابل‌مشاهده در بیماران در امر پیشگیری، سنجش و درمان بهره برد. همچنین می‌توان از محتوای ارائه‌شده در شبیه‌سازی برای سنجش عینی‌تر میزان پساآسیب فشارهای عصبی نیز استفاده کرد.»

سیدکمال خرازی در ادامه سخنان خود موضوع درمان بیماری‌ها و اختلالات روانی از طریق فناوری‌های جدید را عنوان کرد و به‌منظور اثربخشی در روش‌های درمانی در کشور، خواهان استفاده و بهره‌برداری از ابزارهای واقعیت مجازی شد. وی در مورد ساخت بهینه و طراحی خوب ابزارهای واقعیت مجازی خاطرنشان کرد: «چنانچه این ابزارها خوب ساخته و طراحی شوند، قادر خواهند بود استفاده‌کننده خود را در صحنه واقعیت مجازی غوطه‌ور کنند و برای او تجربه حضور در محیط واقعی را ایجاد کنند.» وی افزود: «سامانه غوطه‌ورساز یک هدف دارد و آن این است که دنیای مجازی را جایگزین دنیای بیرونی کند. با این کار، قادر خواهد بود تجربه خاصی را از نظر روانی برای بیمار ایجاد نماید.»

مشاور معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در امور توسعه علوم شناختی در پایان سخنان خود در این افتتاحیه تأکید کرد که فناوری شبیه‌سازی، این امکان را دارد که برای بیمار، ظرفیت سنجش، آموزش و ثبت واکنش‌های رفتاری و احساسی را ایجاد کند. وی ضمن اشاره به این موضوع که واقعیت مجازی نسبت به روش‌های معمول سنجش، ارزش افزوده بیشتری را تولید می‌کند، درباره فناوری متاورس و تأثیر آن در علوم پزشکی گفت: «فناوری متاورس و بهره‌گیری از آن در حوزه پزشکی نیز یاری‌رسان پیشرفت و توسعه واقعیت مجازی خواهد بود، به‌نحوی که قادر به فراهم کردن فضاهایی طبیعی‌تر برای اهداف درمانی خواهد بود.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]