40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
تیتر یک
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 هشداردهنده تصادف که با هوش مصنوعی کار می‌کند در نمایشگاه هم‌افزایی مدیران عرضه شد 

هشداردهنده تصادف که با هوش مصنوعی کار می‌کند در نمایشگاه هم‌افزایی مدیران عرضه شد 

در حال حاضر نمایشگاه هم‌افزایی مدیران ایران در حال برگزاری است و هوش مصنوعی یکی از حوزه‌هایی است که امسال در این نمایشگاه حضور دارد و در غرفه آن آخرین دستاورد‌ها و فن‌آوری‌های مرتبط با حوزه هوش مصنوعی عرضه می‌شود.

علی پارسا، به عنوان مسئول غرفه هوش مصنوعی در این نمایشگاه حضور دارد. او مخترع دستگاه هشداردهنده قبل از تصادف موسوم به (HCW) در ایران است. علی پارسا دکتری خود را در رشته مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرده است. او همچنین توانسته فوق دکترای خود را در رشته خودروهای هوشمند و خودران از دانشگاه مدنا ایتالیا کسب کند. شهر مدنا شهر خودرو در ایتالیا محسوب می‌شود و بزرگترین کارخانه‌های خودروسازی دنیا مانند مازراتی، لامبورگینی، فراری و پاگانی در آن فعالیت می‌کنند. علی پارسا هم در زمان با تحصیل در مقطع دکترا در آرندی شرکت کروز که بزرگترین قطعه‌ساز خودرو است فعالیت کرده و طبق گفته خودش همه این عوامل باعث شده تا وی به صنعت خودروسازی علاقه‌مند گشته و وارد این حوزه شود.

علی پارسا گفت: بعد از فارغ‌التحصیلی در کشور ایتالیا، تصمیم گرفتم در زمینه خودروهای پیشرفته و خودران در ایران فعالیت داشته باشم. در آن زمان دیگران به من می‌گفتند که تکنولوژی‌ خودروسازی در ایران قدیمی است و نمی‌توان در این حوزه کاری کرد اما من معتقد بودم که باید بالاخره از یک نقطه آغاز کرد. بنا‌ بر این در  تابستان ۱۳۹۹ این کار را با گروهی از نخبگان دانشگاهی ایران آغاز کردم.

وی بیان کرد: در مرحله نخست بعد از انجام تحقیق و مطالعه به این نتیجه رسیدیم که از کجا باید کار را شروع کنیم. او در ادامه گفت: در تابستان ۱۴۰۰ به دانشگاه تهران ملحق شدیم و توانستیم مرکز تحقیقاتی وسایل نقلیه هوشمند و خودران چیتا را احداث کنیم. ما می‌دانستیم که محصول تولیدی ما باید نیاز روز ایران را تامین کند. متاسفانه کشور ما جز کشورهایی است که تعداد افراد زیادی در آن به علت تصادف فوت کرده و یا دچار آسیب‌های فراوان می‌شوند. طبق آمار منتشرشده بیشتر تصادفات ناشی از حواس‌پرتی و خواب‌آلودگی راننده حین رانندگی رخ می‌دهد.

پارسا در ادامه بیان کرد: ما در ادامه مسیر خود، توانستیم دستگاه هشدار‌دهنده قبل از تصادفات را طراحی کنیم و تست‌های شبیه‌سازی و تست‌های میدانی را برای این محصول انجام دادیم. دستگاهی که ساخته‌ایم یک دوربین دارد و با الگوریتم‌های هوش  مصنوعی که در آن وجود دارد می‌تواند چند ثانیه قبل از برخورد ماشین با ماشین جلویی و وقوع تصادف، یک‌ بوق هشداردهنده بزند و به این شکل مانع از رخ دادن تصادف شود. این قطعه قابلیت دارد که در همه ماشین‌ها استفاده شود. این قطعه به روی ماشین نصب نمی‌شود و تنها با یک‌ سیم‌ تغذیه به ۱۲ ولت ماشین متصل شده و تغذیه می‌شود. با روشن شدن ماشین این دستگاه هم به وسیله برق ماشین روشن شده و کار می‌کند.

پارسا اضافه کرد:  مرحله بعدی کار ما این است که از شرکت استاندارد و شرکت‌های خودروسازی جواز نصب ترمزهای اضطراری را بگیریم تا خود ماشین بتواند به شکل هوشمند در مواقع حساس ترمز بگیرد. و مرحله آخر کار ما، ساخت و دسترسی به خودروهای هوشمند و خودران در ایران است. خودروهای خودران ماشین‌هایی هستند که اکثر کارهای رانندگی را خود انجام می‌دهند و راننده فقط گاهی برخی از کارهای رانندگی را انجام می‌دهد.

پارسا به عنوان مسئول غرفه هوش مصنوعی در این نمایشگاه اظهار کرد: ما درباره این موضوع توانسته‌ایم تا با شرکت‌های خودروسازی گفت‌وگو کنیم. شرکت‌های خودروسازی با وجود استقبالشان از این طرح، تمایلی به اجرای آن ندارند. این شرکت‌ها محدودیت‌های قیمتی و بحث قیمت‌گذاری و فروش را علت عدم تمایل به اجرای این طرح اعلام می‌کنند. همچنین معتقدند تا زمانی که می‌توانند خودروهای کنونی خود را در قرعه‌کشی‌ها به صورت اقساطی بفروشند، دیگر نیازی به اضافه‌کردن آپشن تازه نیست.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]