جستجو
Generic filters
Filter by دسته‌ها
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 هوشمندسازی شهر تهران در گفتگوی شهردار تهران با فعالان دانش‌بنیان

هوشمندسازی شهر تهران در گفتگوی شهردار تهران با فعالان دانش‌بنیان

بی‌تردید یکی از مهم‌ترین حوزه‌های مؤثر در تغییر چهرۀ شهر، شهرداری است. هوشمندسازی فضاهای شهری و بهره‌گیری از هوش مصنوعی در سازه‌های مختلف و خدمات‌رسانی به شهروندان جزو مسائلی است که موجب پیشرفت شهر و تغییر چهرۀ آن در جهت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین خواهد شد.

به گزارش تحریریه هوشیو به نقل از خبرگزاری «صدا و سیما»، عصر روز جمعه، نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، علیرضا زاکانی شهردار تهران در نشستی صمیمانه با فعالان تولید دانش‌بنیان به گفتگو نشست و به طرح دغدغه های خویش در زمینه توسعۀ شهر تهران با کمک فناوری‌های نوین پرداخت؛ وی در این نشست عنوان کرد، می‌توان برای تهران هویتی ثانویه در نظر گرفت که آن هویت «فناورانه» است و در این صورت تهران علاوه بر پایتخت ایران، پایتخت فناوری نیز محسوب می‌شود. زاکانی ایجاد این هویت را مرهون تلاش فعالان دانش‌بنیان دانست.

همچنین شهردار تهران در بخشی از این گفتگو تصریح کرد توسعۀ شهر بر بنیاد علم و دانش، حوزۀ خدمت‌رسانی به شهروندان را نیز در برمی‌گیرد؛ چرا که توسعۀ شهر خدمت‌رسانی را تسهیل می‌کند. همچنین تصریح کرد برای برداشتن گام‌های بعدی در این زمینه می‌توان حوزه‌های همکاری بین فعالان دانش‌بنیان و شهرداری را از پیش تعیین کرد. او وعده داد که «سازمان فناوری‌های نوین» در شهرداری تهران راه‌اندازی خواهد شد تا از این طریق حوزه‌های توسعۀ شهری از مسیر فناوری پیش برده شوند.

هوشمندسازی شهر تهران در گفتگوی شهردار تهران با فعالان دانش‌بنیان

او افزود، این تغییرات که قرار است با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان صورت بگیرند، ابتدا با لکه‌گذاری اماکن مورد نظر توسط شهرداری آغاز شده است؛ از آن جمله لکه‌گذاری در بوستان ولایت به مساحت ۱۵۰ هکتار است. همچنین شهرداری قرار است ظرفیت‌های خود را برای توسعۀ شهری در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار دهد. در حوزه تسهیلات مالی برای انجام پروژه‌ها قرار است از طریق صندوق پژوهش و فناوری اقدام صورت بگیرد. مورد دیگر استفاده از زیرساخت‌های شهر تهران به عنوان مثال فیبرنوری پایتخت است و قرار است این زیر ساخت‌ها در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان قرار بگیرد. شهردار تهران همچنین افزود برای حل معضلاتی چون ترافیک در شهر تهران خواستار همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان است تا شرایط جدیدی در پایتخت ایجاد شود.

برای توسعۀ شهر تهران نیاز به همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان هست و به گفتۀ شهردار تهران این جلسات از این پس ماهانه برگزار خواهند شد. همچنین فعالان دانش‌بنیان در این نشست به بیان نقطه نظرات خویش در زمینه کمبود آب، تأمین منابع آب برای آبیاری فضای سبز، منابع مالی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و… پرداختند. همچنین آن‌ها در زمینه‌هایی چون مناقصات، کاهش مصرف سوخت با تولید موتورسیکلت‌های برقی، زیباسازی شهر، طراحی سیستم تهویۀ شهری، ایجاد سایت پرواز برای تولیدکنندگان پهباد و… قول همکاری و مساعدت به شهرداری تهران دادند.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

مقاله ما چطور بود؟

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.