40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
تیتر یک
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 به‌کارگیری هوش مصنوعی در رادیولوژی؛ راهکاری برای بهینه سازی این حوزه

به‌کارگیری هوش مصنوعی در رادیولوژی؛ راهکاری برای بهینه سازی این حوزه

پیشرفت رادیولوژی، امری ضروری در تشخیص دقیق و مؤثر بیماری‌های افراد است؛ امری که می‌تواند مسیر پیش روی بیمار را هموارتر کند. رادیولوژی در تشخیص سرطا‌ن‌های گوارشی نقش مهمی ایفا می‌کند و پیشرفت آن، باعث تشخیص زودهنگام ودقیق‌تر این بیماری‌ها خواهد شد.

به گزارش هوشیو، به نقل از انجمن رادیولوژی ایران، سی و هفتیمن کنگره بین‌المللی انجمن رادیولوژی ایران، در روزهای ۲۸ تا ۳۱ تیرماه در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار خواهد شد. دکتر امیررضا رادمرد، دبیر این کنگره، با اشاره به اینکه سرطان روده بزرگ، شایع‌ترین سرطان دستگاه گوارش نزد زنان و سرطان معده شایع‌ترین سرطان دستگاه گوارش نزد مردان است گفت: «با توجه به شیوع بیماری‌های گوارشی در کشور، پیشرفت در حوزه رادیولوژی، امری ضروری است و این کنگره نیز به‌منظور بررسی دستاوردهای علمی این رشته، در جهان برگزار خواهد شد؛ این کنگره اولین کنگره حضوری، بعد از فراگیری کروناست و از نظر وسعت، تعداد شرکت‌کننده و حجم ارائه مطالب، در صدر کنگره‌های حوزه پزشکی قرار دارد. امسال نیز برگزاری این کنگره، با سخنرانی بیش از ۲۰۰ سخنران، از اساتید برجسته این حوزه، همراه خواهد بود. محور این سخنرانی‌ها، تصویربرداری بیماری‌های پستان، تصویربرداری شکم، شامل تشخیص و انترونشن در رادیولوژی دستگاه گوارشی و ادراری و نقش هوش مصنوعی در پیشرفت این موارد است.»

دبیر سی و هفتمین کنگره بین‌المللی انجمن رادیولوژی ایران در ادامه، یادآور شد: «تشخیص به موقع ودقیق بیماری‎های سخت، می‌تواند موجب درمان زودهنگام و کاهش رنج و درد بیمار باشد؛ پیشرفت در حوزه رادیولوژی با توجه به شیوع بیماری‌های گوارشی در کشور، از بحران‌های درمانی مرتبط با آن می‌کاهد؛ همچنین تشخیص چگونگی عملکرد بدن بیمار در برابر درمان‌های پیشرفته، نیاز به دانش تخصصی رادیولوژی دارد. درمان‌هایی که بسیار پرهزینه نیز هستند.»

دکتر رادمر در پایان سخنان خود، با اشاره به نقش هوش مصنوعی در تصویربرداری، گفت: «بهره‌گیری از هوش مصنوعی در رادیولوژی، می‎تواند به تکمیل عمل رادیولوژیست کمک کند و دقت و سرعت تشخیص را افزایش دهد. جامعه رادیولوژیست کشور، همیشه جامعه‌ای به‌روز بوده که به بهره‌گیری بیشتر از پیشرفت‌های علمی، در این حوزه توجه داشته است؛ با توجه به اهمیتی که این حوزه از پزشکی، برای تشخیص بهینه بیماری‌های شایع گوارشی در کشور دارد، بهره‌گیری از پیشرفت‌های جهانی برای توسعه آن، امری ضروری قلمداد می‌شود؛  به‌کارگیری از هوش مصنوعی در دستگاه‌های رادیولوژی، یک راهکار جهانی برای افزایش دقت و سرعت در این حوزه است و با استفاده از آن می‌توانیم به نتایج خوبی در تشخیص بیماری‌ها دست پیدا کنیم.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]