Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 هوش مصنوعی در مد:  طراحی منحصربه‌فردترین لباس‌ها، تنها با چند جمله دستوری ساده

هوش مصنوعی در مد:  طراحی منحصربه‌فردترین لباس‌ها، تنها با چند جمله دستوری ساده

زمان مطالعه: 2 دقیقه

برای طراحانی که در دنیای فشن و طراحی فعالیت دارند، تصور آنکه بتوانند با چند جمله ساده، ایده‌های خلاقانه خود را تحقق بخشند، امری بسیار رویایی به نظر می‌رسد. با ورود هوش مصنوعی در مد، این رویا رنگ واقعیت گرفته و CALA سیستم‌عاملی است که برای این منظور در ‌اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.

به گزارش هوشیو، هرچند عجیب به نظر می‌رسد، اما پیشرفت‌های اخیر یادگیری ماشینی مسیر را برای ورود هوش مصنوعی به دنیای مد و فشن هموار کرده‌اند. CALA سیستم‌عاملی است که به طراحان کمک می‌کند محصولات جدیدی طراحی کنند، نسخه‌ آزمایشی از آن‌ها بسازند و حتی وارد مرحله‌ تولید شوند. CALA اولین پلتفرمی است که از رابط برنامه‌نویسی کاربردی (API) DALL-E، محصول شرکت OpenAI استفاده می‌کند.

هوش مصنوعی در مد

طراحی لباس با هوش مصنوعی

اندرو ویات، بنیان‌گذار و مدیر‌عامل CALA، توضیح می‌دهد: «کاربرد هوش مصنوعی در صنعت مد به علاقه‌مندان کمک می‌کند بدون رندر سه‌بُعدی کامل، ایده‌ای را که در سر دارند، پیاده سازند. به این منظور، DALL-E از ورودی‌های متنی استفاده کرده و خروجی را ارائه می‌دهد. ما این پروژه را گامی در جهت مردمی‌تر کردن صنعتی می‌دانیم که در طول تاریخ، همیشه تا حد زیادی منزوی بوده است.»

پلتفرم CALA در سال 2016 تأسیس گردید، تا در اختیار طراحانی قرار گیرد که به دنبال شیوه‌ای قابل‌دسترس برای تحقق ایده‌هایشان بودند. این پلتفرم هم به‌صورت نسخه تحت‌وب و هم در قالب نرم‌افزار گوشی همراه در دسترس است. علاقه‌مندان به استفاده از این برنامه می‌توانند ثبت‌نام کرده و از خدمات موجود به‌صورت رایگان بهره‌مند گردند.

CALA شباهت زیادی به هوش‌های مصنوعی مولد آثار هنری، همچون DALL -E2 و Stable Diffusion دارد، اما بیشتر از آن‌ها شخصی‌سازی شده است. در سیستم CALA، به‌جای ورود دستور نوشتاری به‌صورت یک رشته متن واحد و طولانی، طراحان ابتدا استایل پایه (مثلا ژاکت، بلوز، یا شلوار) مدنظرشان را از بین 25 گزینه انتخاب می‌کنند و سپس از طریق هوش مصنوعی مولد و با استفاده از دو دستور نوشتاری، استایل پایه را تغییر می‌دهند. دستور اول طراحی محصول را براساس صفت‌ها و جنس پارچه توصیف می‌کند و دستور دوم ویژگی‌ها و جزئیاتی همچون یقه یا زیپ را توضیح می‌دهد.

هوش مصنوعی و مد

ویات درخصوص تاثیرات هوش مصنوعی در مد و مزیت‌های این نرم‌افزار معتقد است: «این رابط کاربری به طراحان کمک می‌کند بر روی ویژگی‌های کلیدی تمرکز کنند و از جزئیات بی‌فایده بپرهیزند.» وی ادامه می‌دهد: «در‌واقع، کاری که ما انجام داده‌ایم این است که روی مدل‌های مبتنی بر دستور نوشتاری یک رابط کاربری ساخته‌ایم، تا کاربران بتوانند به سریع‌ترین شیوه‌ ممکن به نتیجه‌ موردنظرشان برسند. تجربه‌ شخصی من در استفاده از این نرم‌افزار به من ثابت کرد که استفاده از آن بسیار آسان است و این در حالی است که طراحی لباس در حوزه‌ تخصصی من هم نیست. تمامی فرایند از جمله زمان لازم برای پردازش و نمایش خروجی، زیر یک دقیقه طول کشید.»

CALA در هر‌بار استفاده 6 خروجی ارائه می‌دهد، که هرکدام را می‌توان برای مراحل بعدی وارد پلتفرم طراحی کرد.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]