پوشش رسانه‌ای جیتکس ۲۰۲۴ | با ما همراه باشید

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 نشست تجاری و فناوری میان ایران و ویتنام برگزار می‌شود

نشست تجاری و فناوری میان ایران و ویتنام برگزار می‌شود

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

قرار است نشستی مجازی با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایران و ویتنام برگزار شود. این نشست که از پنجم تا 30 تیرماه برگزار خواهد شد با تلاش‌های مرکز تعاملات بین‌المللی علم‌ و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ترتیب داده شده است. فرصت ثبت‌نام در این نشست برای علاقه‌مندان تا 31 خرداد‌ ماه است.
هدف از این نشست یافتن بازارهای خارجی برای محصولات فناورانه ایرانی و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی به بازار کشورهای آسه‌آن است. آسه‌آن اتحادیه کشورهای جنوب شرقی آسیاست که زمینه‌های همکاری اقتصادی، سیاسی و فرهنگی میان کشورهای این منطقه را فراهم می‌کند.
ویتنام از کشورهای رو به رشد منطقه جنوب شرقی آسیاست که در چند سال اخیر سرمایه‌گذاری‌های خوبی در زمینه تجهزات پزشکی، فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی انجام داده است.
همین چند هفته پیش بود که نخست وزیر ویتنام از طرح جامع این کشور در زمینه هوش مصنوعی رونمایی کرد. این طرح برنامه مفصلی است که چشم‌انداز هوش مصنوعی در ویتنام را تا سال 2030 مشخص می‌کند. هانوی امیدوار است که با پیاده‌سازی این طرح بتواند از ظرفیت‌های هوش مصنوعی برای حل معضلات اقتصادی و اجتماعی خود بهره گیرد.
از جمله طرح‌های این سند ساختن دو مرکز بزرگ کلان‌داده ملی در ویتنام است. هدف از تاسیس چنین مراکزی تامین زیرساخت‌های لازم برای شرکت‌های هوش مصنوعی است. استفاده از هوش مصنوعی در حوزه خدمات عمومی نیز از جمله اهداف دیگری است که در سند استراتژی ملی هوش مصنوعی ویتنام بر آن تاکید شده است.

گفتنی است مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با شیوع کرونا و محدودیت‌های رفت‌وآمدی که در سطح جهان پیش آمد برنامه برگزاری نشست‌های آنلاین تجاری و فناورانه را در دستور کار خود قرار داد. این مرکز تا کنون نشست‌هایی را با حضور فعالان حوزه فناوری ایران و کشورهایی چون اسپانیا، افغانستان، آلمان و کشورهای آفریقایی و کشورهای جنوب شرقی آسیا برگزار کرده است.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]