Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
 پیشنهادهای سیاسی اساسی برای شکل دادن به تأثیر هوش مصنوعی بر اجتماع

پیشنهادهای سیاسی اساسی برای شکل دادن به تأثیر هوش مصنوعی بر اجتماع

زمان مطالعه: 3 دقیقه

در بهار امسال، متخصصان مؤسسه هوش مصنوعی انسان‌محورِ استنفورد فراخوانی را منتشر کردند: اساسی‌ترین پیشنهادهای سیاسی متمرکز بر فناوری‌های نوظهور که می‌توانند پاسخگوی چالش‌ها و فرصت‌های آینده مبتنی بر هوش مصنوعی باشند، کدام‌اند؟

برخی از بلندپروازانه‌ترین پیشنهادها 9 تا 10 نوامبر در کنفراس پاییزه استنفورد با عنوان «سیاست و هوش مصنوعی: 4 پیشنهاد اساسی برای جامعه‌ای بهتر» مطرح خواهند شد:

اندرو یانگ ، نامزد سابق ریاست جمهوری: حقوق پایه جهانی برای جبران بیکاری به دلیل ماشینی‌سازی (اتوماسیون)
دیویا سیدارث ، معاون اقتصاد سیاسی و فناوری اجتماعی مایکروسافت: تعاونی‌های داده می‌توانند به ما قدرت بیشتری برای تسلط بر داده‌هایمان بدهند.

فرانسیس فوکویاما ، عضو ارشد مؤسسه مطالعات بین‌الملل فریمن اسپوگلی: میان‌افزارها برای مصرف‌کنندگان امکان انتخاب را در خصوص آنچه که به صورت برخط می‌بینند، فراهم می‌کنند.

دبورا راجی ، عضو بنیاد موزیلا و دانشجوی دکتری کامپیوتر دانشگاه برکلی: دسترسی حسابرس شخص ثالث، به منظور مسئولیت‌پذیری هوش مصنوعی در طی همایش آنلاین، هر پیشنهاد از سوی هیئتی از کارشناسان دانشگاه، صنعت، دولت و جامعه مدنی بررسی خواهد شد. مخاطبان ترغیب می‌شوند که سؤال کنند و در گفت‌وگو شرکت کنند.

دنیل ای. هو ، استاد دانشکده حقوق استنفورد و معاون مدیر HAI می‌گوید: «از طیف شگفت‌انگیز سخنرانان این چهار پیشنهاد بلندپروازانه، هیجان‌زده هستم. ارائه‌دهندگان، روشنفکران مشهوری همچون فرانک فوکویاما و ستارگانی مانند دب راجی هستند و هیئت‌های بررسی طیفی از افراد با سوابق گوناگون، از سیاستمدار گرفته تا دانشمندان علوم اجتماعی و فناوران و بدبینان نسبت به فناوری را شامل می‌شوند.»

اهداف رویداد

در ادامه، برگزارکنندگان همایش، هو و اریک برینجولفسن ، مدیر دانشکده آزمایشگاه اقتصاد دیجیتال و عضو ارشد HAI، درباره اهداف این رویداد، مخاطبان آن و منظورشان از «اساسی» توضیح می‌دهند.

چرا این همایش را برگزار می‌کنید؟

هو: پژوهشگران سراسر جهان، از جمله در استنفورد، نقش پیشرو را در برخی امور به عهده گرفته‌اند. آنان فناوری‌های قدرتمندی را توسعه می‌دهند که جهان را دگرگون می‌کند؛ اما فناوری، آینده ما را تعیین نمی‌کند، بلکه تنها بخشی از یک پازل است. ما مسئولیم که درباره قوانین و سیاست‌های موردنیازِ ایجاد آینده،‌ نقادانه بیندیشیم. آینده‌ای که بازتاب‌دهنده ارزش‌های اخلاقی، شمول و برابری است که ما به ‌عنوان یک جامعه به دنبال آن هستیم. تنها در این صورت است که می‌توانیم مطمئن شویم تأثیرات هوش مصنوعی منجر به سعادت مشترک و کیفیت بهتر زندگی خواهد شد. هدفی که ما امیدواریم به آن دست یابیم.

برینجولفسن: HAI متعهد است که توسعه هوش مصنوعی را به منظور بهبود شرایط انسان‌ها شکل بدهد. همین امر، برگزاری این همایش را برای ما بسیار بااهمیت می‌سازد. پژوهشگران ما سخت کار می‌کنند، تا اطمینان حاصل کنند که فناوری‌های هوش مصنوعی‌ای که تحت‌نظر ما ایجاد می‌شوند، با در نظر گرفتن اثرات انسانی طراحی می‌شوند. ما مدلی را برای توسعه‌دهندگان هوش مصنوعی ساخته‌ایم که امیدواریم دیگر مؤسسات هم از آن پیروی کنند.

اهداف شما از این گفت‌وگو چیست؟

هدف ما از این همایش این است که از گفت‌وگوهای سطح بالا در خصوص اخلاقیات هوش مصنوعی و حاکمیت فراتر رویم و درباره پیشنهادهای سیاسی ملموس به منظور اصلاحات در چهار زمینه کلیدی بحث کنیم. امیدواریم که به چهار پیشنهاد نوآورانه‌ای توجه کنیم که چالش‌های قابل‌ملاحظه‌ای را در حاکمیت داده، تنظیمات پلتفرم، تأثیر هوش مصنوعی بر آزادی و سوگیری در هوش مصنوعی بررسی می‌کنند.

منظور شما از «اساسی» چیست؟ اساسی در چه مفهومی؟

برینجولفسن: پیشنهادهای «اساسی» در دستور کار ما قرار گرفتند و صرفاً به تغییرات کوچک تکنوکراتیک توجه نشد. این پیشنهادات بلندپروازانه، مشکلات بنیادی را پوشش می‌دهند و برای اتخاذ آن‌ها نیاز به تجدید نظر وجود دارد. در عین حال، طالب پیشنهاداتی نیستیم که رؤیاهایی واهی باشند که هیچ امیدی به عملی کردنشان نیست. بهترین پیشنهادات، آن‌هایی هستند که بتوانند تغییر واقعی ایجاد کنند و مسیر کاری معقولی ترسیم کرده‌ باشند.

این چهار پیشنهاد را چگونه انتخاب کردید؟

هو: در ابتدای سال جاری، فراخوانی منتشر کردیم و با همکاران بسیاری در مناطق مختلف تماس گرفتیم، تا پیشنهادات اساسی را جمع‌آوری کنیم. از دیدن ایده‌های بسیار از سراسر جهان خوشحال شدیم و با خلاقیت بسیار زیادی مواجه شدیم. البته این بدان معنا بود که ما پیشنهاداتی بیش از ظرفیت ارائه در همایش دریافت کردیم؛ بنابراین، با اعضای HAI و گروه برنامه‌ریزی همایش در طی یک سری جلسات، جالب‌ترین ایده‌ها را بررسی کردیم.

معیار رد پیشنهادات چه بود؟

برینجولفسن: برخی از پیشنهادهای سیاسی جالب بودند؛ اما مسائل محدودی را پوشش داده بودند. دیگران راجع به چگونگی اجرایی کردن یک ایده بزرگ، فکر زیادی نکرده بودند.

چه کسانی می‌توانند در این همایش شرکت کنند؟

برینجولفسن: همایش‌های ما در HAI، حول سه محور برگزار می‌شوند: تأثیرات انسانی، افزایش توانایی‌های انسان و پژوهش‌های نوظهور درباره هوش. همایش پاییز امسال بر «تأثیرات انسانی» متمرکز است و سعی می‌کند که واکنش‌های قانونی، نظارتی و سیاسی نوظهور نسبت به تأثیرات هوش مصنوعی را فهم کند. هر کس که به حاکمیت هوش مصنوعی، سیاست فناوری و نظارت علاقه‌مند است، ممکن است که این همایش برایش جالب توجه باشد.
انتظار دارید که مخاطبان‌تان از این رویداد چه چیزی کسب کنند؟

هو: ما امیدواریم که چشم‌انداز دقیقی از چهار بینش به دست بدهیم، چهار بینشی که درباره چگونگی برخورد با چالش‌های اصلی در زیست‌بومِ فناوری هستند. سیاست‌گذاران باید ایده‌هایی را ارائه دهند که خارج از چارچوب هستند، ایده‌هایی که ممکن است فوراً قابل‌اجرا نباشند، اما می‌توانند با باز شدن پنجره‌های سیاست، آینده بلندمدت را شکل دهند.

مأموریت HAI این است که پژوهش، آموزش، سیاست‌گذاری و عمل در حوزه هوش مصنوعی را توسعه دهد، تا شرایط بشریت را بهبود ببخشد.

برای ثبت‌نام در این رویداد از طریق لینک زیر اقدام کنید:

ثبت‌نام

آخرین اخبار و رویدادهای هوش مصنوعی را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]