برترین متخصصین

از سراسر دنیا

مجموعه وبینارهای مدل‌های بزرگ زبانی (LLM)

Filter by دسته‌ها
chatGTP
ابزارهای هوش مصنوعی
اخبار
گزارش خبری
تیتر یک
چندرسانه ای
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
دانش روز
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
رویدادها
جیتکس
کاربردهای هوش مصنوعی
کتابخانه
اشخاص
شرکت‌های هوش مصنوعی
محصولات و مدل‌های هوش مصنوعی
مفاهیم
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
مقاله
گزارش
مصاحبه
 پیش‌گیری از وقوع آتش با سامانه ضدحریق هوشمند

پیش‌گیری از وقوع آتش با سامانه ضدحریق هوشمند

زمان مطالعه: 2 دقیقه

در شهرهای هوشمند، شاهد سامانه‌های پیشرفته برای رفع نیازهای شهری هستیم. این سامانه‌های هوشمند می توانند مشکلات شهر را با سرعت و دقتی چند برابر بالاتر از راه‌حل‌های قدیمی حل کنند. با گسترش اینترنت اشیا، خانه‌های هوشمند بخشی از زندگی ما شده اند؛ تخمین زده می‌شود بازار خانه های هوشمند تا سال 2026 به 120 میلیون دلار برسد. ساختمان‌های شهرهای هوشمند، بلند و چندکاربردی شده اند. نیاز به ارتقای اینترنت اشیا و ایجاد زیرساخت برای هوشمندسازی شهرها و خانه‌ها، در کشور ما نیز وجود دارد؛ امری که موجب شده توجه ویژه‌ای به گسترش حوزه هوش مصنوعی و سرمایه‌گذاری در زمینه استارتاپ‌های این حوزه، در کشور صورت بگیرد؛ در حال حاضر بیست شرکت دانش‌بنیان در این زمینه کار می‌کنند و با توجه به نیاز به پیوند با بازارهای جهانی، سرمایه‌گذاری در این زمینه در حال افزایش است.

به گزارش هوشیو به نقل از خبرگزاری صداو سیما، محققان ایرانی محصولی را، برای مبارزه با حریق، در ساختمان بومی‌سازی کرده‌اند. با توجه به حجم حوادث مرتبط با آتش‌سوزی که در شهرهای مختلف کشور گزارش می‌شود، این محصول می‌تواند کارایی بالایی برای جلوگیری از خسارت در منازل و مکان‌های تجاری داشته باشد. با گسترش شهرنشینی، افزایش روزافزون سازه‌های شهری و مکان‌های تجاری، نیاز به گسترش فناوری متناسب با این توسعه وجود داشت. شهرهای هوشمند، از مجموعه‌ای از فناوری‌های پایدار و اینترنت اشیا برای توسعه پایدار استفاده می‌کنند؛ محصولاتی که امروز بخشی از زندگی ما هستند.  انواع حسگرها، روش‌ها و درگاه‌های ارتباطی که امکان درک دقیق موقعیت‌های مختلف و غیرقابل پیش‌بینی را در خانه‌های هوشمند ایجاد می‌کنند.

محصولی که محققان ایرانی برای بخش امنیت ساختمان و اطفای حریق طراحی کرده‌اند، در بخش امنیت ساختمان انواع حسگرها و سنسورهای حرکت و اطلاعات مربوط به وجود آتش و دود را دریافت و به سرور می فرستند. یکی از مزیت‌های این محصول این است که پیش از وقوع آتش‌سوزی و وارد آمدن خسارت، اطلاعات لازم را به کاربر مخابره می‌کند.

مجموعه فناوری‌هایی که در این محصول به‌کار رفته است به طور مستفیم امکان ارتباط با آتش‌نشانی و اطلاع رسانی به صاحب‌خانه را دارد. تولید چنین محصولاتی نیاز بازارهای فناورانه امروز است؛ مدیریت شهرهای هوشمند نیاز به زیرساخت‌هایی دارد که بتوانند در ارتباط با هم پاسخگوی نیازهای شهروندان باشند. مدیریت شهرهای هوشمند هدف اصلی شرکت‌ها و اپراتورهای بزرگ محسوب می‌شود و هر چقدر سرمایه‌گذاری در این زمینه بیشتر باشد سوددهی نیز در زمینه تولید نیز بیشتر خواهد بود؛ چرا که بازارهای جهان در تسخیر فناوری‌های هوشمند است. تولید محصولاتی چون سامانه ضدحریق هوشمند می‌تواند گام مهمی در جهت توسعه خانه‌های هوشمند باشد و مسیر راهیابی به بازارهای جهانی این فناوری را نیز تسهیل کند.

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / 5. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]