40 گام به سوی آینده‌ای هوشمند - مجموعه وبینارهای رایگان در حوزه هوش مصنوعی
Filter by دسته‌ها
chatGTP
آموزش هوش مصنوعی و انواع آن
آموزش‌های پایه‌ای هوش مصنوعی
اصول هوش مصنوعی
پایتون و ابزارهای یادگیری عمیق
کتابخانه‌ های یادگیری عمیق
یادگیری با نظارت
یادگیری بدون نظارت
یادگیری تقویتی
یادگیری عمیق
یادگیری نیمه نظارتی
آموزش‌های پیشرفته هوش مصنوعی
بینایی ماشین
پردازش زبان طبیعی
پردازش گفتار
چالش‌های عملیاتی
داده کاوی و بیگ دیتا
رایانش ابری و HPC
سیستم‌‌های امبدد
علوم شناختی
دیتاست
اخبار
تیتر یک
رسانه‌ها
آموزش پردازش زبان طبیعی
آموزش علوم داده
اینفوگرافیک
پادکست
ویدیو
رویدادها
کاربردهای هوش مصنوعی
کسب‌و‌کار
تحلیل بازارهای هوش مصنوعی
کارآفرینی
هوش مصنوعی در ایران
هوش مصنوعی در جهان
 «ژاکت نامرئی» راهی برای فریب دوربین‌های هوش مصنوعی

«ژاکت نامرئی» راهی برای فریب دوربین‌های هوش مصنوعی

محققان دانشگاه مریلند ژاکتی طراحی کرده‌اند که قادر است فرد را در برابر دوربین‌های هوش مصنوعی «نامرئی» ‌کند، این لباس عملا توانسته سیستم‌های هوش مصنوعی را که قادر به شناسایی و تشخیص افراد هستند شکست دهد.  

به گزارش هوشیو، دانشمندان یک «شنل نامرئی» واقعی ساخته‌اند که قادر است دوربین‌های هوش مصنوعی (AI) را فریب داده و آنها را از شناسایی افراد باز‌دارد. به گزارش گروهی تحقیقاتی، این ژاکت شیک، راهی عالی برای گرم‌ماندن در فصل زمستان بوده و در برش‌های مدرن خود یک پوشش میکروفلیس ضدآب و الگوهای ضدهوش مصنوعی دارد، که به افراد کمک می‌کند از آشکارسازهای شیء پنهان بمانند. آشکارسازها در‌واقع سنسورهایی هستند که در اینترنت اشیاء کاربرد داشته و تعبیه آنها در دوربین‌های هوش مصنوعی به شناسایی هر‌چه دقیق‌تر سوژه کمک می‌کند.

علی‌رغم تصور شما که ممکن است این محصول را یک کت شفاف درنظر بگیرید، که می‌توان آن را پوشید، اما Gagadget. com می‌گوید: «دانشمندانی که با هوش مصنوعی فیس‌بوک کار می‌کردند، شروع به جستجوی نقصی در سیستم‌های یادگیری ماشینی کردند. نتیجه این تحقیق طراحی لباسی با چاپ رنگارنگ بود، که دوربین‌های هوش مصنوعی قادر به مشاهده آن نبودند. در‌واقع این ترکیب‌های رنگی و سبک طراحی این لباس باعث می‌گردد، دستگاه نتواند شخصی که آن را پوشیده شناسایی کند.»

ژاکت نامرئی

محققان می‌گویند که در آزمایش‌های خود توانسته‌اند آشکارساز YOLOv2 (آشکارسازی که کمتر قادر به تشخیص چهره در مقیاس کوچک و پوشیده است) را با استفاده از یک الگوی آموزش داده‌شده، بر روی مجموعه داده‌های COCO فریب دهند. همانطور ‌که این بخش از تحقیقات نشان می‌دهد، این لباس در‌حال‌حاضر تنها قادر به فریب آشکارساز YOLOv2 است و احتمالا در‌برابر سایر آشکارسازها، که در فرایند شناسایی خود تصویر را از هزاران فیلتر عبور می‌دهند، ناتوان است.

محققان گفتند: «آنها الگوریتم بینایی کامپیوتری YOLOv2 را بر روی مجموعه داده SOCO آموزش دادند و الگویی پیدا کردند که به شناسایی یک فرد کمک می‌کند. سپس این تیم الگویی درست کردند که دقیقا مخالف الگوی اول آنها بوده و آن را به تصویری از ژاکت تبدیل کردند. بنابراین، این ژاکت تبدیل به یک «شنل نامرئی» می‌شود که می‌توان آن را پوشید. این باعث می‌شود شخصی که آن را پوشیده است برای آشکارسازها نامرئی باشد. بنابراین با کمک این اختراع افراد می‌توانند از سیستم‌هایی که به‌دنبال آنها هستند پنهان شوند و راهی برای فریب دوربین‌های هوش مصنوعی، پیش‌ روی افراد قرار می‌دهد.»

جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید

میانگین امتیاز / ۵. تعداد ارا :

مطالب پیشنهادی مرتبط

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
[wpforms id="48325"]