مدرسه تابستانه فلسفه ذهن برگزار میشود
با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی، مدرسه تابستانه فلسفه ذهن به منظور آشنا کردن علاقهمندان با مهارتهای این حوزه برگزار خواهد شد.
به گزارش هوشیو به نقل از ایسنا، رویدادهای آموزشی و ترویجی در حوزه علوم و فناوریهای شناختی، مهارتهای ذهن و علوم اعصاب از مهمترین فعالیتهای ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه این فناوری است. بر این اساس و به منظور برقراری تعامل میانرشتهای و آشنایی علاقهمندان و پژوهشگران به ویژه دانشجویان پزشکی و علوم اعصاب با دانش علوم شناختی و فلسفه ذهن این رویداد برگزار خواهد شد. مدرسه تابستانه به غیر از این به معرفی مهارتهای شناختی و علوم مرتبط ازجمله فلسفه ذهن هم خواهد پرداخت.
رویداد آموزشی فوقالذکر که به صورت مقدماتی و نیمه پیشرفته و مجازی است، از هشتم شهریور سال 1400 و به همت پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی آغاز خواهد شد و برای مدت 4 روز ادامه پیدا میکند.
در مدرسه تابستانه فلسفه ذهن، دوازده موضوع شامل علیت ذهنی، استدلال معرفت، نظریه این همانی ذهن، دیدگاه فلسفه اسلامی در مسئله ذهن و بدن، نظریات دوگانه انگاری جوهری و رفتارگرایی و نظریات محاسباتی ذهن و بدنمندی توسط استادان و متخصصان علوم شناختی و فلسفه، تدریس خواهد شد.
مهدی همازاده، مجری این رویداد آموزشی در توضیح درباره ایجاد همافزایی و ترویج مهارتهای این حوزه اینچنین گفت: «مدرسه تابستانه فلسفه ذهن با هدف ایجاد انگیزه و علاقهمندی میان دانشجویان و پژوهشگران در ارتباط با دانش علوم شناختی و فلسفه ذهن و هوش مصنوعی برگزار خواهد شد و امید است باعث تقویت همکاری بینرشتهای میان این دو حوزه باشد.»
طبق تفاهمنامه میان ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در تیرماه امسال 10 نفر از ظرفیت این مدرسه آموزشی برای دانشجویان رشتههای پزشکی در نظر گرفته شده است.
براساس اعلام همازاده، در نیمه دوم امسال هم مدرسه پاییزه فلسفه ذهن برای دانشجویان و علاقهمندان به حوزه دانش علوم شناختی و فلسفه ذهن برگزار میشود.
جدیدترین اخبار هوش مصنوعی ایران و جهان را با هوشیو دنبال کنید